Drønn av hovslag: Russlands utenriksminister advarer om at en ny krig i Donbass vil bety ødeleggelse av Ukraina

Åp 6,3-4 “Og da det åpnet det annet segl, hørte jeg det annet livsvesen si: Kom! 4 Og det kom ut en annen hest, som var rød, og ham som satt på den, blev det gitt å ta freden fra jorden, og at de skulde slakte hverandre, og det blev gitt ham et stort sverd. Samtidig som verden ennå sliter med konsekvensene av Kinaviuset er det i ferd med å bygge seg opp nye spenninger mellom Russland og Joe Bidens USA over krigen i Ukraina. I forrige uke sendte Ukraina store troppeforsterkninger til grensen mot Russland og nå har Russland svart med å sende store styrker og panservogner til grenseområdene mot Ukraina.

I Washington og Brussel har alarmen gått og trusselnivået er hevet til “potensielt nær forestående krise”. I Vesten blir Russland gitt all skyld for den militære opptrappingen i Øst. USAs felleskommando i Europa har hevet trusselvurderingen og den amerikanske utenriksministeren anklager Russland for brudd på våpenhvileavtalen. Etter at Joe Biden omtalte Putin som en kald drapsmann, har forholdet mellom Moskva og Washington gått fra ille til verre. Mange frykter at situasjonen i Ukraina skal utvikle seg til full krig, og den russiske utenriksministeren advarte torsdag og sa at etthvert forsøl på å starte en krig om Donbass vil kunne bety Ukrainas ødeleggelse.”  Det har vært en rekke trefninger mellom ukrainske regjeringssoldater og russiske og pro-russiske separatister i området de siste dagene. Minst fire ukrainske soldater skal være drept og tungt militært utstyr pøses inn i området. Vi hører drønn av hovslag som påminner oss at rytteren på den røde hest snart vil entre scenen -og ta freden bort fra jorden.

Én tanke om “Drønn av hovslag: Russlands utenriksminister advarer om at en ny krig i Donbass vil bety ødeleggelse av Ukraina

 1. Nå skal den rytteren på den røde hest klar for innsats. Vi er i starten av den store trengsel, og en større krig har vært profetert lenge.
  Det er bare å gjøre seg klar. En storkrig danner preludiet for rytteren på den sorte hest. Matmangel, hunger og nød er det som følger etter.
  Rytteren på den hvite hest har alt skutt sine usynlige piler av frykt og influensavirus og beseiret nasjone.
  Jeg hadde en drøm for noen måneder siden hvor jeg så at andre segl ble brutt og rytteren på den røde hest fikk klarsignal til å dra ut.
  Den sjuårsperiode vi nå er inne i vil bli en prøvelse for Guds folk.
  Mange vil svikte og miste tro og håp, men Herrens rest vil forbli tro mot sannheten som er Jesus og Guds ord.

Det er stengt for kommentarer.