28 åring døde etter å ha fått Pfizer/BioNTech eller Modernas Covid-19 vaksine

Haley Link Brinkmeyer hadde et godt liv og fremtiden foran seg som fysioterapaut. Imidlertid skulle dette livet ta brått slutt etter at 28 åringen fikk sin dose med Covid-19 vaksinen. I følge Daily Mail døde 28 åringen etter å ha fått sin dose med RNA vaksinen fra enten  Pfizer/BioNTech eller Moderna, og døde bare to dager senere. De kontroversielle vaksinene har påført mennesker verden over alvorlige bivirkninger og det rapporteres stadig om dødsfall i forbindelse med vaksinene. Det har også vært flere dødsfall knyttet opp mot den kontroversielle vaksinen til AstraZeneca, men de fleste lands myndigheter fortsetter å gi sine innbyggere vaksinen på tross av de alvorlige bivirkningene disse kan gi. Haley Link Brinkmeyer etterlot seg ektemannen Evan Brinkmeyer.

4 tanker om “28 åring døde etter å ha fått Pfizer/BioNTech eller Modernas Covid-19 vaksine

 1. Slik informasjon forties selvfølgelig at norske medier og legemiddelindustrien som sprer sin rottegift til befolkningen.
  Kristne som støtter vaksineringen og applauderer når myndighetene påfører folk død og fordervelse bør gå i skammekroken.
  De har ingen anelse hva slags sorg og smerte de påfører familier som må begrave sine døde etter vaksineskapt død.
  Enhver kristen burde advare mot disse livsfarlige vaksinene.

  2
  1
 2. Dette er bare trist.

  Ny lov i Italia gjør nå vaksinering av helsearbeidere obligatorisk. Men dette var som ventet. Når er den her tro… Det begynner å bli en stund siden vi fikk høre om vaksiner, og at ingen ville bli påtvinger den 🙂 Jaja. Tenkte vi da.

 3. Idiot!
  5-10 av 200.000.000 dør av vaksinen til pfizer i USA. Hadde de ikke vaksinert, hadde 10.000 av disse dødd, daglig🙄

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.