Dr. David Edward Owuor gjentar sin profeti om at krig vil komme til Sør Korea -Hevder Nord Korea vil angripe

]Dr. David Edward Owuor som av mange blir ansett som en profet har tidligere profetert at det ville komme et nord-koreansk angrep mot Sør Korea. Allerede i juni 2010 fremførte Dr Owuor som i Kenya blir ansett som en stor profet et budskap hvor han avdekket at Gud hadde vist ham at Nord Korea kom til å angripe Sør Korea. Dr Owuor som står bak den religiøse virksomheten “Repent and Prepare The Way” samler skarer av mennesker til sine møter og det blir hevdet at tegn og helbredelser følger i kjølvannet av hans forkynnelse. Selv om mange vil si at Dr Owuor er en falsk profet, er han ingen typisk lykkeforkynner som lover penger og velstand i bytte mot en donasjon. Snarere er det slik at Dr Owuor nekter å ta i mot gaver eller donasjon fra menigheten skriver BuzzKenya. 

Dr Owuor som blant annet er kjent som den personen som ledet den tidligere kenyanske statsministeren Raila Odinga til Kristus. I sitt alvorlige budskap om det kommende nord koreanske angrepet på Sør Korea. “Jeg så den nord koreanske hæren angripe Sør Korea og det oppstod en stor panikk,” gjengir Owuor og fortsetter: “Jeg så Nord Korea invadere Sør Korea og det vil bli store lidelser,” forklarer den omstridte profeten som dermed gjentar sitt budskap fra 2010. “Herren Jehovah har talt til meg om en lidelse som vil komme til hele jorden, og på Korea halvøya, det kommer til å komme en voldsom eskalering i konflikten mellom Nord og Sør og det er den nord koreanske hæren som angriper først og det vil bli en stor lidelse globalt,” sier Owuor som ellers ikke kan gi spesielle detaljer om angrepet, ei heller om det henger sammen med den pågående konflikten mellom Nord Korea og USA.

Som kjent pågår det nå en voldsom ordkrig mellom USA og Nord Korea, og spenningen ser ut til å stige fra dag til dag. I forrige uke gikk president Trump til verbalt angrep på den nord-koreanske lederen som ble omtalt som “Rocket Man” mens Nord Korea responderte med å omtale president Trump som senil. Den krigerske retorikken ble ytterlige opptrappet mandag da Nord Koreas utenriksminister Ri Yong-ho omtalte president Trumps siste utfall mot Nord Korea som en krigserklæring. Det Hvite Hus avviser imidlertid at USA har erklært krig mot Nord Korea. Den nordkoreanske utenriksminister Ri Yong-ho uttalte mandag ettermiddag, ifølge BBC, at Nord-Korea har reservert seg retten til å skyte ned amerikanske bombefly – også når de ikke er i Nordkoreansk luftrom. Utenriksministeren uttalte også til presseoppbudet i New York at verden tydelig måtte huske at det var USA som først erklærte krig mot Nord-Korea. Dersom spenningen mellom USA og Nord Korea fortsetter å eskalere i samme tempo -vil krig kunne bryte ut når som helst, og dersom president Trump på et eller annet punkt føler seg tvunget til å “ta ut” det nord-koreanske regimet eller gjennomfører et begrenset militært angrep for å slå ut Nord-Koreas kjernefysiske kapasitet, vil det øyeblikkelig medføre et omfattende nord-koreansk angrep på Seoul og andre sør-koreanske byer. Et slikt angrep kommer garantert til å få globale følger. I videoen under snakker pastor Paul Begley om den siste trusselen fra Nord Korea. Sjekk ut..Vi lever i spennende tider, men takk og lov for at Gud vår Fader holder alt i sin hånd og har full kontroll.

NB: Søkelys vil understreke at de eneste profetord som har absolutt guddommelig autoritet er de ordene vi finner i det skrevne ord i Bibelen. All annen utenombibelsk profeti har underordnet betydning. Det er kun Guds skrevne Ord som vi finner i Bibelen som er absolutt sannhet -likevel må vi anerkjenne verdien av profeti da det står skrevet om de siste dager dette: ” Og det skal skje i de siste dager, sier Gud, da vil jeg utgyde av min Ånd over alt kjød, og eders sønner og eders døtre skal tale profetiske ord, og eders unge menn skal se syner, og eders oldinger ha drømmer; ja, endog over mine træler og over mine trælkvinner vil jeg i hine dager utgyde av min Ånd, og de skal tale profetiske ord. Og jeg vil la under skje på himmelen i det høie, og tegn på jorden i det lave: blod og ild og røkskyer; solen skal bli til mørke og månen til blod, før Herrens dag kommer, den store og herlige. (Apg 2,17-20)

 

7 tanker om “Dr. David Edward Owuor gjentar sin profeti om at krig vil komme til Sør Korea -Hevder Nord Korea vil angripe

 1. En stoor profet. Det er jeg også. Jeg profeterer herved at jeg kommer til å ha lyst på middag i ettermiddag. Og det til tross for at jeg nå rett etter frokost er helt mett. Slå den du…

 2. Ærlig talt kjære søkrlys!! Du burde gjøre bredere undersøkelser før du serverer slikt som drnne falske profeten som du serverer her!
  Ta en titt på noen fler av hans videoer på youtube hvir hsn dier han har fått Guds tillatelse til å kalle ned Guds Glory – herlighet- under preken både her og der, etter at han først har forutsagt dette vil skje. Bibelen sier blant mye om slikt i disse suste dager eller tider. Ett sted får han guds ild til å falle ned fra himmelen!!
  Det ene videoklippet var fra Finlands Helsinki! Gud hjelpe oss – snart har vi vel også denne galskapen på Visjon Norge!!!!! Det er alltid folk som er lette å lure dessverre. Les i 1.Joh om den plikt vi har til å prøve ånden bak ting i tillegg til å sjekke på Guds eget Ord i Bibelen! Nei – gjør dere ikke medskyldige her på søkelys i å forlede folk til fortapelsens profeter! Matteus 24;24. Lukas 21.

 3. ps: Også jeg og msnge med meg kan profetere at det kommer krig med Usa og Korea! Big deal !!

 4. M tanke på det som står skrevet. Så tror ikke jeg at det blir en krig mellom USA og Nord Korea. Tror det løser seg på en annen måte. Dette er bare et spilll for å ta oppmerksomheten fra noe annet.

 5. Trenger ikke å være selverklært profet for å skjønne at det kan bryte ut krig mellom Nord og Sørkorea/USA. Hvem som helst skjønner at de kan skje.

 6. “Dere skal høre om kriger, og det skal gå rykter om krig. Se da til at dere
  ikke lar dere skremme! For dette må skje, men ennå er ikke enden kommet.
  Folk skal reise seg mot folk og rike mot rike, og det skal være hungersnød
  og jordskjelv mange steder. Men alt dette er bare begynnelsen på
  fødselsveene» (Matt 24,7-8).

  Bare begynnelsen……
  Gud beskytte oss alle!

  • Et perfekt skriftsted til å imøtekomme all rykteflommen. Sannheten er at vi vet vi lever i endens tid, men vi vet ikke dagen og timen. At noen slår mynt på gjetningene sine viser bare at de ikke tror på det Bibelen sier og at de slår mynt på selveste Guds ord. Sistnevnte kategori vil garantert ikke ha Guds gunst før de vender om fra sine spekulasjoner.

Det er stengt for kommentarer.