Pastor sier at Bibelen hinter om en ødeleggende atomkrig mellom USA og Nord Korea

Pastor Greg Laurie i Harvest Christian Fellowship sier at bibelen hinter om en ødeleggende krig mellom USA og Nord Korea

Nord Korea’s mange trusler om å angripe USA med kjernefysiske våpen, kan indikere at begge landene vil bli utslettet før apokalypsen virkelig setter inn, advarer kristen pastor. Den svært spente og hatske situasjonen som har oppstått mellom USAs president Donald Trump og Nord Korea’s “crazy rocket man” kan komme til å utvikle seg til en blodig konflikt, sier pastor  Greg Laurie i menigheten “Harvest Christian Fellowship” i Riverside, California. De siste uttalelsene fra den nord-koreanske leder indikerer svært sterkt at han nærer et dypt personlig hat til Donald Trump, etter at president Donald Trump offentlig gjorde narr av Kim Jong-un under sin tale til FNs hovedforsamling tidligere i denne uken.

Kim Jong-un er både såret og vonbroten over at Donald Trump gjorde ham til latter i FNs hovedforsamling

Ordkrigen mellom president Donald Trump og det nord koreanske regimet ser ut til å fortsette og det er lite som tyder på at partene klarer å finne felles grunn. Lørdag avleverte som kjent den nord koreanske utenriksministeren Ri Yong-ho en oppsiktsvekkende tale til FNs hovedforsamling der president Trump ble omtalt som både “gal og senil”.  “Det er Trump som er på selvmordstokt. Hvis amerikanske sivile liv går tapt på grunn av hans selvmordstokt, vil Trump holdes ansvarlig for det, sa Ri Yong Ho og fortsatte:  “Trump er den største trusselen mot internasjonal fred og sikkerhet i dag. På grunn av hans manglende grunnleggende kunnskap, prøver han å fornærme landet mitt ved å sammenligne det med en rakett. Ved å gjøre det har han imidlertid gjort en feil som det er umulig å rydde opp i. Truslene hans om å totalt tilintetgjøre landet vårt har gjort vårt missils besøk til hele USAs fastland desto mer uunngåelig, fortsatte han. Han la heller ikke noe imellom i sin beskrivelse av den amerikanske presidenten.  “Sinnsforvirret, full av stormannsgalskap. En person som til og med av amerikanere omtales som «commander in grief», «kongen av løgner» og «president av ondskap», var blant uttrykkene utenriksministeren tok i bruk. Og på Twitter svarte en kontant Donald Trump dette: “Jeg hørte akkurat den nord koreanske utenriksministerens tale i FN. Dersom han gjentar tankene til “Little Rocket Man” så vil de ikke være her så mye lengre,” tvitret Donald Trump. Også den nord koreanske regimet kan kunsten å tvitre og slo tilbake med at “Marshal Kim’s utsagn om at Donald Trump er en “dotard” (senil) er blitt et slanguttrykk blant amerikanere som refererer til Donald Trump.

Tror Bibelen hinter om en kjernefysisk konflikt mellom USA og Nord Korea

“Vi bør ikke ta for lett på krisen mellom oss og Nord Korea,” sier pastor Greg Lauren

I sin analyse av den økte spenningen mellom USA og Nord Korea sier Pastor Greg Laurie at en kjernefysisk krig mellom de to atommaktene godt kan passe inn i Bibelens endetidsprofetier. Siden verken Nord Korea eller USA er omtalt i Johannes Åpenbaring kan det indikere at de to nasjonene er blitt utslettet før den bibelske apokalypsen inntreffer. “Vi bør derfor ikke avvise de nord koreanske truslene om å angripe USA med atomvåpen eller ta for lett på den pågående krisen mellom USA og det kommunistiske regimet,” sier den amerikanske pastoren videre. Som kjent har flere profetiske røster advart om at det vil komme en krig mellom USA og Nord Korea. “Det som bekymrer meg er at USA som i dag er verdens ledende supermakt, ikke ser ut til å eksistere på jordens overflate i Bibelens endetids-scenario. Andre nasjoner blir omtalt, men hvor finner vi Amerika i Johannes Åpenbarings omtale av de siste ting? Jeg ber til Gud  om at vi (USA) ikke er ute av bildet fordi det har oppstått en atomkrig som involverer oss,” sier pastoren videre. “Iran som er omtalt i Bibelens endetids-scenario vil lett kunne skaffe seg atomvåpen fra Nord Korea,” slår pastor Lauren fast videre. Som kjent har Nord Korea og Iran tette forbindelser, og den tidligere amerikanske FN ambassadøren John Bolton sa nylig at alt Iran trenger å gjøre for å skaffe seg atomvåpen er å skrive ut en sjekk til Kim Jong-un, -og vipps, så kan Iran som er omtalt som “Persia” i Esekiels bok, være en atommakt som kan true Israel.

Fantasi eller reell profeti?

Kim Jong-un nærer et dypt personlig hat til president Donald Trump som har krenket og ydmyket den nord koreanske lederen gjennom å latterliggjøre ham foran verdens ledere i FNs hovedforsamling

Flere forskjellige røster, deriblant den kjente Dr. David Edward Owuor hevder selv å ha mottatt profetiske ord eller visjoner om en kommende krig som vil involvere Korea. USA har helt siden 1994 forsøkt å forhindre at Nord Korea utvikler atomvåpen, og på tross av en rekke diplomatiske initiativ og sanksjoner har USA feilet. Nord Korea på sin side har aldri lagt skjul på at deres mål er å utvikle et fullverdig kjernefysisk arsenal som kan avskrekke erkefienden USA fra å angripe. Flere tiår med hardt arbeid, gjentatte fordømmelser i FNs sikkerhetsråd og tunge økonomiske sanksjoner har bare gjort regimet og Kim Jong-un mer besluttsomme i sitt forsett. Landet har allerede gjennomført flere kjernefysisk prøvesprengninger, og det endelige mål er å utvikle langdistansemissiler som kan ramme amerikanske storbyer. I de siste ukene har Nord Korea truet med å angripe amerikanske mål samt å sprenge en hydrogen bombe over Stillehavet. All erfaring som er gjort gjennom de 23 år som er gått siden USA åpent erklærte at de ville hindre Nord Korea fra å skaffe seg atomvåpen, har vist at det er grunn til å ta Nord Koreas trusler på alvor. Nord Korea har gjennom sine mange militære provokasjoner vist at det ikke er klokt å neglisjere truslene fra Pyongyang.

Et budskap om konflikt

En ung og navnløs polsk kvinne fikk fra Herren et budskap om en kommende krig mellom USA og Nord Korea og vi siterer: “Jeg har aldri kommet med et slikt budskap tidligere. Gud gav meg en drøm og visjon om en krig mellom Nord Korea og USA, en krig utløst av at Nord Korea angriper og anvender en atombome. Dette vil komme til å skje snart og Gud viste meg at dette vil komme til å skje mens Donald Trump er president. Nord Korea vil søke å ødelegge hele nasjonen, hele nasjonen. “Babylon (USA) må falle og please vend om, please vend om og be,” heter det i det profetiske budskapet som er gjengitt av  Michael D. Fortner. Selv om de fleste av oss med god grunn stiller oss spørrende til slike profetiske budskap, er det likevel grunn til å akte, fordi dette kan komme til å skje. Donald Trump har gjennom sin tale til FNs hovedforsamling dypt fornærmet Kim Jong-un, og for Nord Koreas leder er dette nå blitt personlig. President Trump har offentlig fornærmet og gjort ham til latter for hele verden, og hans hevn vil bli merkbar for mange.

En psykiatrisk profil av Kim Jong-un tegner et bilde av et morderisk monster, en syk psykopat med et stort ego som er villig til å ta livet av sin nærmeste familie for å sikre seg makten. Videre er han en mann som ikke tåler offentlig vanære. Videre er Kim Jong-un langsiktig målrettet og det er lite trolig at han vil oppgi sine mål på grunn av ytre press. Videre står vi i Kim Jong-un overfor en mann som er besatt av sine mål, en mann som akter å nå sine mål selv om det vil bety forsakelse og smerte for hele hans nasjon. Videre anser Kim Jong-un seg for å være en stor og betydningsfull person, en mann som alle må respektere. Det som ser ut til å glede Kim Jong-un mest er basketball og det å få mennesker drept. Folk som står i veien for hans ambisjoner, selv om de er nære familiemedlemmer, risikerer å bli drept mens Kim Jong-un smilende nyter sin makt over andres liv og død. Vil så denne mannen beordre sine væpnede styrker til å sprenge en hydrogenbombe over Stillehavet, slik regimet nå signaliserer?Mitt svar her er “ja”. Frem til nå har Nord Korea gjort nøyaktig som de har sagt, og det er intet som tyder på at Kim Jong-un vil avvike fra sitt mønster her. Det store spørsmålet er ikke hva Kim Jong-un vil komme til å gjøre, men heller hvorvidt president Trump vil følge opp sine trusler, eller  forbli en brautende ordgyter som snakker uten å tenke på konsekvensene.

 

Facebook Comments

6 tanker om “Pastor sier at Bibelen hinter om en ødeleggende atomkrig mellom USA og Nord Korea

 1. To ting må til for fortsatt påfyll av “pastorenes” lommebøker.

  A) Fortsette med nye diametralt motsatte profetier helt til en av dem nødvendigvis må treffe blinken.

  B) En stor gjeng av betalingsvillige mentalt retarderte som villig lar seg narre.

  Jeg profeterer herved at det blir krig..eh..litt krig..eh..nesten krig..eh..våpenhvile..eh..storkrig..eh..småkrig..eh..ordkrig..eh….dersomatte..hvisomatte..så-fremt-ifall.. Jippi for hjernens avskaffelse..

 2. Du verden, du verden. Så er ALLE DE ANDRE “profetiene” om at det skal bli en ødeleggende atomkrig mellom USA og Russland bare tull, da.

  • Det er ulike synspunkter om dette Birgir.

   Jeg så hva pastor Greg Lauren sa og sett på bakgrunn av den nåværende situasjonen er det så avgjort aktuellt å gi det omtale-
   Dersom det skulle bli virkelig krig så kan vi anta at kanskje også Kina og Russland kan bli involvert.
   Jeg mener selv at USA kan være omtalt i åpenbaringsboken som “Babylon den store”. (Åpenbaringsboken 17)
   Jeg kjenner selvfølgelig til tolkningen at “kvinnen som er omtalt er den katolske kirke, men ordlyden i selve teksten peker mer i retning av en økonomisk supermakt. David Wilkerson var i boken “Den siste basun” inne på denne tanken. Dersom Amerika går under vil det få enorm innvirkning på verdens økonomien -da USA det vi kan kalle en forbruker-supermakt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *