Har nå sendt ankeklagen til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh

Blogger fortsetter med sin sjikane og terrorisering av en profilert Oslo-pastor

Blogger Jan Kåre Christensen beskriver dette som “en stor gledens dag”, da hans klage på det norske rettsvesenets behandling av ham nå er sendt. “Nå er endelig anken som her er en kopi sendt til Strasbourg i Frankrike! Anken hvis den slipper igjennom, tror og håper jeg på full frikjennelse nede i Frankrike over den Norske stat,” skriver Christensen i en kort epost til Søkelys. Bakgrunnen for saken er at Christensen ble politianmeld for å ha sjikanert en profilert Oslo pastor gjennom omfattende skriverier på egen nettside og for dette ble Christensen ilagt et forelegg på 10 000. Christensen nektet å vedta forelegget og saken gikk så vider til domstolene hvor han tapte.

Å bli stemplet som en straffedømt blogger er noe som ser ut til å ha falt Christensen tungt for brystet. Bloggeren har nå ved hjelp av sin advokat og folk som har bistått han økonomisk fått sendt sin klage til menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh som nå skal vurdere hvorvidt de vil se på Christensen klage. Detaljene i saken er vel kjent for leserne av Søkelys og vi skal derfor ikke terpet på disse, men det nye i saken er at sakens dokumenter viser at Christensen foruten sin egen kone har oppgitt at både Petar Keseljevic, barna til Jan Aage Torp og et ektepar fra Sørlandet vil være vitner i saken.

Christensen reagerer

Jan Kåre Christensen her avbildet sammen med Jan Hanvold i Visjon Norge.

I en uttalelse sendt Søkelys sier Christensen at “de som har støttet meg og den Himmelske blogg vet hva pengene har gått til, og går til! Alt dette er opplyst på den Himmelske blogg,” skriver Christensen som mener at Søkelys lyver når vi hevder at Christensen har en teologi som i praksis legaliserer gjengifte. “Ser at Søkelys og Kjell Sverre Andersen holder frem løgnen at jeg er for gjengifte. Det er også opplyst alt hva jeg taler, underviser og forkynner på den Himmelske blogg. Alt er nå betalt, søknaden sendt og nå er det menneskerettighetsdomstolen som tar stilling til om de tar anken til følge eller ikke! Hvis anken blir tatt til følge, kan en søke om støtte til advokatutgifter og alt det som saken koster. Vinner vi, så får vi betalt den nette sum av 47.500,- kr som denne saken har kostet til nå! Ingenting er skjult, alt ligger i lyset,” skriver Christensen som håper at hans klage på norske myndigheter fører frem. Christensen har tidligere på Søkelys skrevet at han ikke laster norske myndigheter, men utelukkende pastor Torp og hans støttespillere, men i klagen er det tydelig at han likevel laster Norske myndigheter fordi han føler at rettergangen mot seg ikke har vært rettferdig. Les sakens dokumenter slik de er sendt til Menneskerettighetsdomstolen her  https://sokelys.com/jkcklage.pdf
121 tanker om “Har nå sendt ankeklagen til Menneskerettighetsdomstolen i Strasbourgh

 1. Ærlig talt, er dette ankeklagemålet til Strasbourg seriøst ? Eller er det en parodi på en ankeklage ? Er dette en spøk ?

  Og dette er en såkalt seriøs advokat som Brynjar Meling med på. Stjeling av 50000 kroner fra en mann i en sak som overhodet ikke har sjanse til å komme til saksbehandling i Strasbourgh. Neste gang jeg passerer denne Brynjar Meling på gata, skal jeg telle over antallet tær, fingrer, nøkler og penger før jeg slipper han av synet igjen. Faren for tyveri fra han er veldig stor vil jeg påstå etter å ha sett denne anken.

  Men Jan Kåre får bruke sine penger på hva han enn vil. Hvis han bruker innsamlede penger på dette, er det ren svindel og bedrageri hvis bidragene er gitt for å støtte Jan Kåre sin “kamp” mot gjengifte. Jan Kåre som selv kaller horeri mellom et gjengiftet par for hellig og edelt.

  • Ja, jeg har lest den igjen og jeg stusser veldig over noe i anken. Kanskje du kan forklare meg hva som menes med “Torps støttespillere” i den anken.
   Jeg leser i Smyrna bloggen at de ikke er blandt disse der de harselerer over Torp og hans liv.
   Skribenten Ansgar Braut har heller ikke noe godt å si om Torp. Han har til og med anbefalt Torp å ta en sjekk av sitt hode. Jeg leser det slik at Ansgar Braut mener Torp er gal.
   Torodd har for ti år siden bedt Torp dra et visst sted. Helvete med andre ord. Og han har ti år senere uttrykt at han ikke har skiftet syn på Torp.
   Jeg vil ikke engang snakke med Torp med mindre det står om mitt liv. Jeg kan ikke fordra den mannen.
   Søkelys har uttrykt stor uenighet med Torp og kan ikke derfor være hans støttespiller.
   Hvem er Torp sine støttespillere og hvorfor blir da disse nevnt i anken ?
   Her snakker vi da om propsjonalitets prinsippet. Men i dette prinsippet finnes ikke her da Torp ikke har støttespillere som er kjent for almenheten og som meg vites har uttrykt seg.

   Kanskje Søkelys vil oppklare dette ?

  • Jan Kåre har selv skrevet at pengene til ankesaken er innsamlede penger. Så dette er ren svindel.
   Hvis han hadde betalt 50.000 av egen lomme så er saken grei.
   Nå er det snakk om bidrag gitt av støttespillere som tror de støtter saken mot gjengifte kristne.

 2. For mange advokater er nok dessverre ikke det viktigste å vinne for klienten. Tap med påfølgende anke gjør at en sak man allerede er kjent med gir nye runder med klingende mynt . Og en gourmet-tur til eksotiske deler av Europa på klientens eller statens regning er nok heller ikke å forakte, uten at jeg dermed sier at Meling gjør det slik. Men mitt poeng er at advokater i realiteten aldri taper en sak. Ikke økonomisk.

  Vi ser slikt tankegods også i meglerbransjen. Megleren selger en bolig til et ungt, uerfarent par og gir dem et urealistisk høyt lån via eget kredittbyrå på bakrommet. Når så paret etter en tid ikke lenger klarer avdragene får megleren huset tilbake for nytt salg. Og hver gang tikker meglerhonorarene inn. For det samme huset.

  • Brynjar Meling har ikke advokat bevilgning i Frankrike. Han har knapt nok advokatbevilgning i Norge grunnet økonomiske problemer og rot i fjor. Se avisene.
   Det må derfor leies inn en fransk advokat for å føre saken. Derfor koster slike saker mye, mye mer enn 50000 kroner.

   Jeg trekker tilbake at jeg kalte han en tyv. Det er han ikke. Men jeg kan ikke se at han handler i sin klients beste interesse her. Men det kan selvsagt være slik at klienten i denne saken, mot Brynjar Meling sin anbefaling, har insistert på at en klage sendes. Og da forstår jeg at Brynjar Meling ikke har noe annet valg enn å sende denne klagen.
   Jeg beklager at jeg ikke var rettferdig mot Brynjar Meling i mitt første svar til denne saken.

  • Det er i dag utallige anti-mobbing kampanjer ute i skolene og i regjering, storting og i kommune styrer.
   Alle reagerer mot den type mobbing som Jan Kåre har utsatt Jan Aage Torp for i de siste årene.
   Og bra er det. Mobbing av barn, voksne og eldre er ikke akseptabelt. Og her er jeg helt enig med deg og de andre, Søkelys.

   Det er derfor inklusjonen av proposjonalitets prinsippet er helt galt i det ankeskrivet. Men det er en ren akademisk diskusjon da den anken har null sjanser til i det hele tatt bli behandlet.

 3. Knut; hvor har du det fra, at jeg mener at Torp trenger å ta en sjekk av sitt hode? Og at Torp er gal??? Intet av dette har jeg sagt!!!
  Det er mye jeg misliker med Torp, og det han står for. Blant annet hans tendensiøse og naive korstog mot barnevernet, og hans støtte til dette ekteparet fra Romania, som beviselig slo, rev i ørene og på andre måter mishandlet barna!
  Torps oppgjør på NRK med sin egen sønn, var direkte flaut og vondt å se på. En frisk og normalt intelligent utrustet person, ville aldri ha gjort dette!!!

  Jeg tror jeg kan stå inne for å si at Torp og Christensen begge to er personer som må beskyttes mot seg selv.

  MEN, på prinsipielt grunnlag er jeg fortsatt på Torps side mot JKC. JKC har gått over alle grenser i sin sjikanering og mobbing av mennesker på sin helvetesblogg.

  Og JKC har ingen sjanse til å få saken sin tatt opp til behandling i Strasbourg. Meling vet at han ikke har en sjanse her, og det er direkte uetisk av ham å gi JKC falske forhåpninger.
  JKC betraktninger om at han er blitt utsatt for “norgeshistoriens største og verste justismord”, underbygger til fulle påstanden om at han ikke er på plass mentalt, er i total mangel på realitetsforståelse og er totalt ribbet for empati.

  • Jeg ber om tilgivelse, Ansgar og trekker tilbake min påstand. Jeg leste et av dine utsagn om han fra en barnevern debatt og trakk det altfor langt. Jeg ber om unnskyldning.

   Poenget mitt er at du ikke på noen som helst måte kan regnes for å være “Torps støttespillere” i den anken som du finner nederst i denne saken som pdf fil. Jeg kan ikke se at du kan medregnes blandt disse, Ansgar og lurer på hvem anken siktet til. Proposjonalitets prinsippet anken sikter til er derfor galt og derfor faller en bærebjelke i anken helt bort og saken kollapser.
   Men det hvis saken hadde kommet til doms. Men det finnes det ingen sjanser for.

 4. Vi vet alle arabere og muslimer kriger og sloss seg innbyrdes. Det har vi ikke minst sett i Syria, Libanon, Irak og Iran krigen og masse andre kriger mellom muslimer/arabere.

  Men så snart det skjer noe med eller i Israel – forenes de!

  Da er hate de har de hverandre som borte, og alt de har av ondskap, hat og sinne får de ut over felles fiende – Israel!

  Slik er det også med bermen i og rundt Jan Aage Torp. De kan nok være uenig om mye, men får de kjempe imot Herren og meg, da forenes de i et inderlig hat!

  Jo, Alle som er imot meg, er også imot Herren, og står med den kriminelle Jan Aage Torp som har kjørt kampen imot meg og den Himmelske blogg for en ting, at vi har avslørt ham som en horkarl eller horeapostel som lever etter Guds ord i hor med å vøre oppadgiftet som en troende!

  • Det er bevist hinsides enhver tvil at du lyver og vrøvler, Jan Kåre.

   FAKTA er at du er for gjengifte og at din mobbing av Jan Aage Torp er ubibelsk og kriminell.
   Jan Aage Torp sine støttespillere er alle de millioner mennesker, fra statsminister til renholdsbetjenter, som er i mot mobbing av andre mennesker. Den type mobbing og sjikane som du har utsatt Jan Aage Torp for selv om dere to er enige om gjengifte.
   Og du kaller alle de millioner av oss nordmenn som er i mot mobbing for berme ?

   Det er på tide at du slutter med din mobbing og finner på bedre ting å gjøre, Jan Kåre. Du er for gjengifte og du er et netttroll.

  • Gi deg nå, Jan Kåre.

   FAKTA er at du er en mobber, et nettroll og at du er for gjengifte. Dine protester mot dette er like dumme som protestene fra flat-jord tilhengerene som protesterer mot ideen at jorden er rund. Og det er blandt disse flat-jord tilhengerene du rent intellektuelt nå befinner deg med dine protester mot fakta.

   Les bibelversene Luk 16,18, Matt 19,6, Matt 19,7, Matt 19,9, Rom 7,2-3, 1. og Kor 7,10-11 da disse, i motsetning til dine egne ideer om gjengifte, er Guds egne ord !

  • Fakta er at Jan Kåre Christensen er en mobber som mener INGEN han mobber har rett til å ta til motmæle. For da er det HAN som er offeret. Fakta er at Jan Kåre Christensen kaller seg bibellærer, på tross av at han IKKE KJENNER BIBELEN. Han påstår at mormoren engel er Guds engel.

  • Du bruker innsamlede midler til ankesaken din.
   Du burde skamme deg. Dette er ren svindel.

  • Her var det mye rart, Jan Kåre. For det første, så vil jeg si at; tror du det er sannsynlig at Gud kaller på deg til å drive “den himmelske blogg”, uten å samtidig utruste deg med egenskaper til å skrive?
   Det florerer med stavefeil, tegnsettingsfeil, orddelingsfeil og generelt dårlige formuleringer. Ofte må jeg lese det du skriver flere ganger, for å klare å forstå hva du forsøker å formidle.
   Du skriver så mye rart. For eksempel ordet “oppadgiftet”? Du er den eneste i norges land som benytter dette ordet, så langt jeg kan se ved et søk på google. Ordet eksisterer kun i ditt vokabular!
   Det er det aller første tegnet på at du ikke er under Guds salvelse, er at du rett og slett mangler de egenskapene som kreves! En person som også rakker ned på andre er heller ikke salvet av Gud.
   Det er heller ikke en person som lyver bevisst, mange ganger daglig, hvilket du beviselig gjør!
   Og endelig; en person som beviselig frekventerer porno og nettdatingsider på internett.
   Konklusjonen er såre enkel; Gud har helt åpenbart ikke satt deg til å opprette og drive den onde bloggen din.

   Hva er en “horeapostel”?
   “horeapostel som lever etter Guds ord i hor med å vøre oppadgiftet som en troende!”. I denne setningen er det fire feil, samt at innholdet gir en annen betydning, enn det du prøver å formidle, så langt som jeg kan bedømme.
   Det kunne kanskje ha stått: ” en “apostel” som ikke lever etter Guds Ord, på grunn av at han lever i hor, da han er gjengiftet som en troende”

   Hvilket belegg har du for å hevde at Jan-Aage Torp er en kriminell? Såvidt meg bekjent er han ikke straffedømt eller mistenkt for å ha utført kriminelle handlinger?
   Det er en grovt injurierende påstand du kommer med, og rammes av straffeloven!

  • Gode poenger, Ansgar.

   Jeg ser at du, Jan Kåre, hevder at du var den som avslørte at Jan Aage Torp levde i hor da han giftet seg på nytt. Du skrev bl.a “har kjørt kampen imot meg og den Himmelske blogg for en ting, at vi har avslørt ham som en horkarl eller horeapostel”.

   Vel, den vielsen og det ekteskapet var kjent blandt folk flest før og etter det ble inngått. Jeg og tusener andre visste om det lenge før du “avslørte” det i din blogg. Så din påstand om at Jan Aage Torp er sint på deg fordi du avslørte noe som folk flest visste om fordi Jan Aage Torp hadde selv offentliggjorde det, faller på sin egen dumhet. Ergo faller nok en bærebjelke i din anke og din meget livlige fantasi-verden pladask til jorden.

   Men det er betegnende at du i Jan Aage Torp sin sak mener at gjengifte er synd mens du i de aller fleste saker mener at gjengifte er både edelt og hellig. Jeg viser til din egen omtale av dette Sørlands paret som er gjengiftet på akkurat samme måte som Torp paret er gjengiftet.

   Det blir nok ingen detektiv av deg, Jan Kåre.

  • Braut hadde politiet gjort jobben sin hadde den onde treenigheten vært siktet, dømt og vært enten i fengsel eller fått kraftige bøter da de 3 er alle kriminelle.
   Slik er Kim Jung-Un også kriminell selv om han ikke er dømt for noe

  • Jan Aage Torp er kriminell da han skulle vært diktet og dømt for falske anklager imot meg og den Himmelske blogg.
   Det er Torps hat imot meg og den Himmelske blogg fordi vi har påpekt hans mangel på moral og normer i sitt liv med at han er oppadgiftet som en troende.
   Derfor fabrikerte Torp en fiktiv anmeldelse og politiet og domstolene utførte Torps kriminelle virksomhet.

  • Igjen, Torp har aldri kommet med falske anklager mot deg. Han politianmeldte deg fordi du sjikanerte ham med dine skriverier. Uansett om du hadde blitt frifunnet, hadde Torps politi anmeldelse av deg aldri blitt vurdert som fiktiv eller falsk.
   Han anklaget deg for noe du beviselig har gjort, noe du heller ikke har bestridt, dommeren fant deg skyldig, og om kort tid vil denne saken være over for godt.

  • Kriminell………

   Jan Kåre, hva kaller du en person som har svindlet til seg trygd ?
   Hva kaller du en person som har brukt svart arbeidskraft under utbedring av sitt eget hus ?
   Hva kaller du en person som har stjålet varer og eller penger fra et idealistisk lite kristent forlag ?
   Hva kaller du en person som bedriver identitets-tyveri ?
   Hva kaller du en person som er for gjengifte som samler inn penger til kampen mot gjengifte ?
   Hva kaller du en person som samler inn penger til et formål som den personen vet at aldri blir noe ut av ?
   Hva kaller du en person som truer andre personer med å fysisk skade dem ?

   Er ikke det ordet……… kriminell ?

  • Det er nok du Jan Kåre som er kriminell. Det foreligger også en rettskraftig dom som bekrefter det. Torp er ikke kriminell og har heller ikke et kriminellt rulleblad slik du har fått nå.
   Jeg ser på bloggen din at du hevder at du forkynner i mot gjengifte og slikt svineri, men hvorfor tillater du at et “ektepar” som støtter deg får leve i hor??
   Er det slik at dem som oppgir å være vitner til fordel for deg, får en syndetillatelse av deg slik at de kan fortsette å leve i hor?
   Hor er hor Jan Kåre
   Du har en lang vei å gå før du kommer i nærheten av å kunne være blant dem som kaster steiner mot andre.
   I mine øyne er du bare en simpel mobber og en NarreBibellærer som verken eier Jesus eller Ånden i ditt hjerte.

   Slike som deg Jan Kåre gjør meg kvalm og som kristen skammer jeg meg over at vi har en slik som deg som forleder folk til å tro at du er kristen.
   Du er ingen kristen Jan Kåre, du er en NarreEvangelist og NarreBibellærer som fører og vill og farer vill.

  • Herr Christensen er den eneste kriminelle her.
   Hvordan er det Jan Kåre og være en straffedømt forbryter?
   Og nå svir du av 50000 av andres penger for å holde liv i din døde sak noen måneder til.
   Jeg håper og tror at når de rådgivende jurister i Strasbourgh leser din klage, at de får latterkrampe og gjør det eneste riktige. Si at dette er en sak som ikke angår menneskerettighetsdomstolen.
   Sunt vett må seire i denne saken.

 5. Nå heter det seg riktignok i et uttrykk at verden er gal. Men at denne bloggeren fra et visst sted skal greie å samle inn 50.000 kroner, gjør meg bekymret. Han må da ha svindlet mennesker på andre måter I tillegg. Det kan da ikke finnes så mange idioter her I verden.

  • Jan Kåre. Meg bekjent har ikke Torp noe kriminell fortid, så du fremsetter en falsk anklage med å hevde at noen er kriminelle som ikke er det.

  • Igjen, Jan Kåre…

   Hva kaller du en person som har svindlet til seg trygd ?
   Hva kaller du en person som har brukt svart arbeidskraft under utbedring av sitt eget hus ?
   Hva kaller du en person som har stjålet varer og eller penger fra et idealistisk lite kristent forlag ?
   Hva kaller du en person som bedriver identitets-tyveri ?
   Hva kaller du en person som er for gjengifte som samler inn penger til kampen mot gjengifte ?
   Hva kaller du en person som samler inn penger til et formål som den personen vet at aldri blir noe ut av ?
   Hva kaller du en person som truer andre personer med å fysisk skade dem ?

   Er ikke det ordet……… kriminell ?

  • Den 1.5 millioner saken er så godt dokumentert og gjendrevet som løgn at det er klart at du farer med løgn her, Jan Kåre.

   Å si at Torp har drept millioner av mennesker faller på sin egen idioti og idiotiet til den som fremsetter denne påstanden. Noe du har gjort, Jan Kåre.

   Men si meg: Du har drevet med innsamling til en bibeloversettelse og fått penger for den. Men jeg kan ikke se at denne bibeloversettelsen har kommet, selv noen år etter at du lovet at den skulle være ferdig. Er ikke det kriminalitet ?

   Og jeg kan ta minst ti andre eksempler på at du har tilegnet deg varer og verdier på falske løfter eller ved ren stjeling.
   Er ikke en slik adferd også kriminalitet ?

   Jeg tror du heller burde se bjelken i ditt eget øye før du bryr deg med ruskene i andres øyne.

 6. Sannhetten er at broder Jan Kåre er uskyldelig. Han er pærefekt, nærmeste man kommer Jesus
  Det Braut og Fuglesteg har gjort, er dypeste sett mye verre enn det Kim Jung-Un har gjort. Å plage den Hellige broder Jan Kåre med titusenvis av mailer, SMSer, brev, telegrammer, telefaxmeldinger til alle barna hans, og til hans vakre hustru. Og hundretusener av usanne løgnmelding på denne søppelbloggen!

  Sluttord: den onde treenighet, Torp, Braut og Fuglesteg er dypeste sett vårt århundres Hitler, Stalin og Pol Pot!(Torp er Pot).

  • 28/09/2017, kl. 19:57 sa Enig med Jan Kåre:
   Sannheten er at broder Jan Kåre er uskyldig.
   Det Braut og Fuglesteg har gjort, er dypeste sett mye verre enn det Kim Jung-Un har gjort. Å plage den Hellige broder Jan Kåre med titusenvis av mailer, SMSer, brev, telegrammer, telefaxmeldinger til alle barna hans, og til hans vakre hustru. Og hundretusener av usanne løgnmelding på denne søppelbloggen!

   Sluttord: den onde treenighet, Torp, Braut og Fuglesteg er dypeste sett vårt kriminelle!

   Har rettet opp denne noen småfeil fra Enig med Jan Kåre.

  • Glem ikke de røyksignalene som Fuglesteg og Braut har sendt og sender din broder, dvs din andre personlighet Jan Kåre. Det fra deres respektive hjem på Oslos beste vestkant.
   Av og til har disse røyksignalene vært så tallrike at tåka har gitt mindre enn 10 meters sikt i Oslo gryta.

   Glem heller ikke disse morse-signalene som de sender din venn Jan Kåre i den samme kropp som deg, Enig med Jan Kåre. Det eneste man kan høre fra dag til natt i Oslo er jungeltrommer som morser over Oslo gryta til Jan Kåre.

   Glem ikke røyk og morse signaler når du ramser opp alt det gale som Fuglesteg og Braut gjør mot Jan Kåre, din andre identitet.

  • Jan Kåre. Du skrev “Det Braut og Fuglesteg har gjort, er dypeste sett mye verre enn det Kim Jung-Un har gjort.”

   Kan du vise meg at disse to har hver for seg drept millioner av mennesker og har brutt diverse lover om atom testinger samt har sendt inter-kontinentale raketter over Norges naboland som har splasjet ned i en av havene rundt oss ?

   Du tenker og snakker som et 5 års gammelt barn. La oss håpe at du vokser det av deg.

  • Å forfølge en Herrens tjener, det er meget alvorlig. Dere vet åpenbart ikke hva dere gjør, straffen blir desto verre sier skriften.

   Matt. 11. 20 Da begynte han å refse de byer hvor hans fleste kraftige gjerninger var gjort, fordi de ikke hadde omvendt sig: 21 Ve dig, Korasin! ve dig, Betsaida! Dersom de kraftige gjerninger som er gjort i eder, var gjort i Tyrus og Sidon, da hadde de for lenge siden omvendt sig i sekk og aske. 22 Dog, jeg sier eder: Det skal gå Tyrus og Sidon tåleligere på dommens dag enn eder. 23 Og du, Kapernaum, som er blitt ophøiet like til himmelen! like til dødsriket skal du bli nedstøtt; for dersom de kraftige gjerninger som er gjort i dig, var gjort i Sodoma, da var det blitt stående til denne dag. 24 Dog, jeg sier eder: Det skal gå Sodomas land tåleligere på dommens dag enn eder.

  • Satanist Torodd Fuglesteg/Knut du skriver:

   Du tenker og snakker som et 5 års gammelt barn. La oss håpe at du vokser det av deg.

   Når Jan Aage Torp kaller meg for så mye rart, bl.a. at jeg er en Anders Behring Breivik supporter, tilhenger, etterfølger og sympatisør!

   Hvilket nivå ligger han da på?

   Tar vi meg hva du og Ansgar Braut klarer å lire ut av dere, hvilken alder og nivå snakker vi om?

  • Jan Kåre, du skrev “Når Jan Aage Torp kaller meg for så mye rart, bl.a. at jeg er en Anders Behring Breivik supporter, tilhenger, etterfølger og sympatisør! Hvilket nivå ligger han da på?
   Tar vi meg hva du og Ansgar Braut klarer å lire ut av dere, hvilken alder og nivå snakker vi om?”

   Du mener at det å kalle deg for en Anders Behring Breivik supporter, tilhenger, etterfølger og sympatisør kan likestilles med mord av millioner av mennesker ?

   Det sier alt om din tankegang…… anklager om deg = folkemord.

   PS: Jeg er ikke Fuglesteg. Men hvem du tror jeg betyr ingenting for meg og andre.

 7. Det er egentlig ingenting mer å si her.

  Den saken til Strasbourgh kommer aldri opp til behandling.
  Det er bevist hinsides enhver tvil at Jan Kåre Christensen er for gjengifte.
  Hans uttalelser om Torp er grove injurier, like barnslige som fra et 5 års gammelt barn og ren fantasi.
  Hans uttalelser om retten, politiet og dommen mot han viser at hans kunnskaper om disse temaene er på samme nivå som en 5 åring.
  Dessuten driver han med penge innsamlinger på falsk grunnlag og har en fortid som er snuskete for å si det meget mildt.

  Og det er det.

  • Jeg syns du fornærmer alle gløgge 5-åringer, ved å hevde at Jan Kåre er like utviklet som det de er:-(
   Selv vil jeg hevde at jeg hadde langt bedre sosiale antenner enn Jan Kåre har, som 5 åring. Og jeg hadde atskillig mer empati.
   Som 9 åring, hadde jeg et langt bedre språk enn Jan Kåre har nå, såvel skriftlig som muntlig.
   Som 12 åring hadde jeg også BETYDELIG bedre engelsk-kunnskaper, enn det Jan Kåre har nå!(og vi fikk ikke engelsk-undervisning i skolen før i 4. klasse)
   Eksempel på Jan Kåres engelsk-kunnskaper:
   https://www.youtube.com/watch?v=RvAz8xBwSfs
   PS! Jeg konstaterer av videoen at sekten Smyrna Oslo avholder advent i februar måned….
   Som 12 åring hadde jeg en langt bedre samfunnsforståelse, politisk og økonomisk kunnskap, enn det Jan Kåre har nå!

   Og for ordens skyld; dette er ikke selvskryt, da jeg tror at jeg har hatt en noenlunde normal utvikling…

  • Det er igjen beviselig løgn.

   Men som Birgir Hermansen helt treffende skrev: Når du blir konfrontert med din mobbing påtar du deg offerrollen. Du er en veik liten mann, Jan Kåre.

  • Nok engang formulerer du deg feil:
   Det du mener å formidle er:
   “Det er ingen som har mobbet og hetset så mange på nettet de siste fire årene, som det jeg har gjort, og det jeg har gjort har dessverre rammet min familie hardt og brutalt”.
   Og det er helt riktig Jan Kåre; ingen i Norge har hetset og mobbet så mange mennesker så mye. Jeg tror du har norgesrekord i netthets?

 8. Ser når jeg skriver noe på Søkelys, så får jeg svar som det er en gjeng med tomsinger og andre som elsker å hovere over at de snakker med engelsk og norsk enn meg.
  Da apostelen Paulus kom til Galaterne var han syk, noe med øynene. Han var hjelpeløs, men det ble vekkelse.
  Det samme når han kom til Koring, men det skjedde tegn, under og mirakler.
  Om vi prater godt eller dårlig, det tror jeg har svært, svært lite å si.
  Jeg tror jeg er mer skolert enn både Ludvik Karlsen og Åge Samuelsen var, men de hadde begge vekkelse og fremgang.
  Når jeg f.eks. er inne på Jan Aage Torp sine nettsider snakker han godt både engelsk og norsk, men han er vel så langt borte fra Gud og alt det han står for som det er mulig!
  Nei, dere er noen hotten totter på det åndelige område, det skal jeg gi dere av vitnesbyrd!

  • Jeg kan ikke se at du forstår noe som helst, Jan Kåre.

   Ikke forstår du dommen mot deg.
   Ikke forstår du at når politiet henlegger dine anmeldte saker, betyr dette at de anmeldte ikke har gjort noe kriminelt.
   Ikke forstår du at det er galt å stjele penger og eiendeler fra andre.
   Ikke forstår du at når du velsigner et gjengiftet par og deres hor, betyr det at du er for gjengifte og ikke i mot gjengifte.
   Ikke forstår du hvordan retten, politiet og ytringsfriheten fungerer.
   Ikke forstår du hva din mobbing betyr.
   Ikke forstår du at din anke nede i Strasbourgh har absolutt null sjanser for å lykkes.
   Ikke forstår du hva Bibelen sier om gjengifte.
   Ikke forstår du hvem Gud er.
   Ikke forstår du at det er moralsk feil samt kriminelt å betale svart for arbeide, kreve trygd uten grunn og å stjele fra arbeidsgivere.
   Ikke forstår du hvorfor folk flest reagerer så sterkt mot din mobbing av Torp.
   Ikke forstår du at dette ikke nødvendigvis betyr at de ikke støtter Torp.
   Ikke forstår du fundamentalt matematikk heller.
   Ikke forstår du at det å samle inn penger på falsk grunnlag er moralsk feil samt kriminelt.
   Ikke forstår du normal språkbruk som f.eks lignelser, lesing mellom linjene og normal talemåte.
   Ikke forstår du hva denne debatten i Søkelys dreier seg om.
   Ikke forstår du at det er slutt og at du burde gjøre noe annet.

   Det er veldig lite du forstår. Nok til at du ikke kan kalles annet enn et menneske med manglende evner.

   Trekk deg derfor tilbake til et liv som ektemann og bussjåfør.

 9. Ser når jeg skriver noe på Søkelys, så får jeg svar som det er en gjeng med tomsinger og andre som elsker å hovere over at de snakker bedre engelsk og norsk enn meg.
  Da apostelen Paulus kom til Galaterne var han syk, noe med øynene.

  Han var hjelpeløs, men det ble vekkelse.
  Det samme når han kom til Korint, men det skjedde tegn, under og mirakler.
  Om vi prater godt eller dårlig, det tror jeg har svært, svært lite å si.

  Jeg tror jeg er mer skolert enn både Ludvik Karlsen og Åge Samuelsen var, men de hadde begge vekkelse og fremgang.
  Når jeg f.eks. er inne på Jan Aage Torp sine nettsider snakker han godt både engelsk og norsk, men han er vel så langt borte fra Gud og alt det han står for som det er mulig!
  Nei, dere er noen hotten totter på det åndelige område, det skal jeg gi dere av vitnesbyrd!

 10. Du er ganske alene i din familie nå, Jan Kåre Christensen.
  Et av dine barn er med i Jan Aage Torp sin menighet og kirke.
  Ditt barn er til og med avbildet sammen med Aina Torp.

  Du er en ensom, forlatt mann.

  • Hvem?
   Send meg det bilde, eller så sprer du falske rykter som vanlig Braut/Fuglesteg.
   Jeg har ikke noe imot Torp, kjenner ham ikke.
   Har vært på et møte med ham og drukket kafe og spist med ham en gang.
   Det jeg er imot med Torp er hans svermeriske kristendom der han kan leve i hor og tro at dette er Gud med på og alt annet han holder på med!

   Jan Aage Torp en mann «persona non grata» for meg. Noe han alltid har vært og kommer til å forbli.

   Jeg har aldri noen ganger oppsøkt ham på noen som helst måte, kun debattert hans liv og fått regner jeg med imot meg en 30.000 hatmeldigner at jeg er imot at en forkynner skal være oppadgiftet. Og det er skrevet tror jeg en 300 artikler om dette, som jeg stort sett har svart på egen blogg og hvis dette er kriminelt og straffbart.

   http://blog.janchristensen.net/2017/09/nr-2067-dommen-imot-meg-er-en-fuske-dom.html

  • For noe tull Christenen. du hater han og er meget bitter fordi han beseiret deg i retten. Det er med andre ord dine egne gjerninger som har gjort at du nå er kriminell.

 11. Jeg forstår ikke hvorfor du klager så mye over å bli forfulgt Jan Kåre.Hellige menn fra tidligere tider ble da også utsatt for dette og de sutret da ikke slik over å måtte bære korset. Jesus selv ,Paulus,Stefanus,Peter,Andreas,Hans Nielsen Hauge og en mengde andre det er naturlig å sammenligne deg med led og mistet livet pga forfølgelse,men de jamret seg da slettes ikke slik som du?

  • Jeg er enig i at Christensen ikke kjenner Bibelens ord. Jeg sjekket hans siste blogginnlegg som har den lange overskriften “At Jesus sa at jeg er den jeg er, og det skal vise at han er den eneste sanne Gud er bare sprøyt og fabrikkert oversettelse feil!”
   og jeg ble ikke overrasket over at Christensen har et syn på Jesus som står i konflikt med all klassisk kristendom slik den er blitt proklamert av evangeliske kristne siden aposteldagene.
   Jeg ser at Christensen forsøker seg på å bortforklare meningen i det greske uttrykket “ego eimi” som blir oversatt med “jeg er” i vår norske bibel.
   Uttrykket “ego eimi” (jeg er) er et værensuttrykk som tilsvarer det hebraiske “Ehyeh asher ehyeh,” som Gud anvendte om seg selv i 2 Mosebok 3,14
   Ego eimi som JKC mener blir fabrikkert oversatt i våre bibler er helt klart et uttrykk som peker på at Jesus identifiserer seg med GTs Jahve som på samme måte som Jesus er et evighetsvesen. Dette var barnelærdom på teologi studiet og jeg kan ikke annet enn å riste på hodet når jeg så hva Christensen skrev. http://blog.janchristensen.net/2017/09/nr-2086-at-jesus-sa-at-jeg-er-den-jeg.html

   Christensens siste blogginnlegg viser jo hvor fjernt han står fra klassisk kristendom, og sånn sett er det ikke vanskelig å plassere Christensens lære helt i kristendommens randsone.
   Jeg er selv av den formening at Christensen har en religiøs blogg men å kalle den “evangelisk kristen” eller “klassisk kristen” kan jeg bare ikke. Til det er avstanden mye for stor.

   Christensen har nok noe kjennskap til Bibelen Birgir, men han kjenner ikke klassisk kristendom, og hans år på bibelskolen til De Frie Evangeliske (Smyrna bibelskole) har åpenbart ikke preget Christensens lære.

  • Helt enig med deg Kjell. Det verste er at han har slått inn på Jehovas vitners/Adventistenes/Mormonenes vei/lære. Han kan ikke lure seg unna DET heller.

  • Der har du helt rett Birgir.
   Det er så meget ubibelsk tankegods hos Christensen at han i realiteten befinner seg milevis unna klassisk kristendom, slik den er nedfelt først i Guds ord, og deretter i kirkefedrenes skrifter og i Skriftene som er fra oldkirken.
   Det Jan Kåre serverer er på ingen måte kristendom slik vi møter den i kristenheten.
   Det er som du sier Birgir. Christensens religion befinner seg godt plantet i blandings-religiøsitet hvor han henter tanker for adventister, Jehovas Vitner, Mormonisme og en liten desj kristendom fra evangeliske forsamlinger. Resultatet vi sitter tilbake med er en religiøs gift som mildt sagt kan drepe og føre i fortapelse.

   Christensen har rett i at han er en bibellærer og evangelist. Han er bibellærer som varter opp med falsk lære og en evangelist som proklamerer det Paulus omtaler som “et annet evangelium” og en “annen Kristus” enn den Kristus vi møter i menigheter og kirker som bygger på Guds ord og den sunde lære.

   Jeg er ikke tilhenger av å mobbe noen, men som kristen må jeg advare både mot læren til Vakttårnet og læren til Christensen.
   Som kristne må vi advare folk mot læren til Jan Kåre og læren til Elleg G White og adventistene, likeen må vi advare mot læren til Joseph Smith og Jesu Kristi kirke av de siste dagers hellige, og også mot den lære vi finner på Christensens blogg.
   Jehovas Vitner har jo lagd seg sin egen bibeloversettelse fordi den vanlige bibelen kolliderer med Vakttårnet lære. Fra tidligere vet vi jo at Christensen ønsker å samle inn penger til å lage en egen bibeloversettelse, -og sett på bakgrunn av hva Christensen lærer, forstår vi motivet.
   Han er desperat i behov av en bibeloversettelse om passer hans egen lære..
   Det er faktisk meget god grunn til å advare mennesker mot Christensens forkynnelse, da den er dønn falsk og helt i kristendommens randsone.

 12. Nå har debatten sporet litt av og har falt ned på det eneste nivået som Jan Kåre behersker, nemlig nivået til en luggende, spyttende 5 års gammel mobber i barnehagen/førskolen. Det er hans intellektuelle nivå.

  La oss heller forholde oss til saklig FAKTA

  Og de er.

  Den saken til Strasbourgh kommer aldri opp til behandling.
  Det er bevist hinsides enhver tvil at Jan Kåre Christensen er for gjengifte.
  Hans uttalelser om Torp er grove injurier, like barnslige som fra et 5 års gammelt barn og ren fantasi.
  Hans uttalelser om retten, politiet og dommen mot han viser at hans kunnskaper om disse temaene er på samme nivå som en 5 åring.
  Dessuten driver han med penge innsamlinger på falsk grunnlag og har en fortid som er snuskete for å si det meget mildt.

  Og det er det.

  De som vil politianmelde hans siste pengeinnsamlinger kan gjøre det. Jeg tror at hans siste måneders mobbing, sjikane og stjeling av penger vil igjen sende denne mobberen og tyven tilbake til rettssalen. Og denne gang med en mye kraftigere dom. Men den som lever får se.

  I mellomtiden får vi vise at vi i motsetning til denne bittellille mannen og mobberen er voksne kristne og i stand til å ta vare på oss selv.

 13. Jan Kåre presterer å komme med ÅRETS LØGN, og det forteller mye, med tanke på hvor uavsindig mye han lyver. Han påstår at Pastor Torp er “persona non grata”, for ham.
  En mann han har skrevet om minst et par tusen ganger, er sykelig opptatt av, ja jeg vil påstå at han er besatt av Torp. Det første han tenker på når han våkner og det siste han tenker på før han sovner er Pastor Torp.. I løpet av dagen opptar sannsynligvis Torp minst 90 % av tankene hans!
  Bussjåfør Jan Kåre er fullstendig besatt av Pastor Torp, i en vemmelig blanding av hat, sinne og misunnelse. Pastor og Apostel Torp har alt det bussjåfør Jan Kåre ikke har; en Pastorgjerning, er internasjonalt anerkjent kristenleder, har et plettfritt rulleblad, lite gjeld, nydelig ung kone, evner å formulere seg ordentlig, skriftlig og muntlig både på norsk og engelsk, slank sunn og veltrent kropp.
  Derfor er misunnelsen antakelig enda sterkere enn hatet?
  Vi som har fulgt denne gale bussjåføren utrettelige besettelse, ser jo tydelig at Jan Kåres besettelse helt opplagt er psykelig og meget destruktiv.
  Og at han er “persona non grata” for Jan Kåre er derfor utvilsomt årets løgn!

  At ikke hans nærmeste kan sørge for at Jan Kåre får psykiatrisk hjelp er trist og uforståelig.
  At Meling utnytter en åpenbart forsyrret mann, ved å sende denne meningsløse klagen til Strasbourg, er noe som muligens skulle vært innklaget til advokatforeningens disiplinærutvalg!

 14. Jeg ser at det krangles som vanlig her når Christensen saken er omtalt.
  Jeg vil minne om denne saken https://www.sokelys.com/?p=21593
  og oppfordre både Christensen og den som argumenterer i mot ham å bruke veloverveide ord.
  Mobbing og hetsing er et stort problem, la oss ta lærdom å unngå stigmatiserende ord og karakteristikker av våre meningsmotstandere.
  Å debattere og argumentere eller si i mot noen, er ikke mobbing eller hetsing.
  Men det Christensen har bedrevet overfor Torp er sjikane og hetsing og vil kunne oppfattes som mobbing.
  Christensen og andre må slutte med slikt.

  • Er ikke det mobbing og sjikane når en hver gang jeg skriver får høre at jeg er på nivå med en 5 åring?
   Har tusen andre eksempler, det bare viser at normal tilstanden på Søkelys er stort sett å angripe noe personlig bed en.
   Trist at det er slik, lær av den Himmelske blogg.
   Der får ikke slikt skje, da jeg tillater det ikke.
   Da blir alt ryddig og greit ?

  • Jo det har du rett i Jan Kåre. Jeg ville ikke ha brukt slike ord i debatt med deg. Men det betyr ikke at du er noe bedre, ditt kjennemerke er å bruke karakteristikker og ord på mennesker (eksempelvis Torp og Hanvold) som pr definisjon er sjikane av individer.
   Det som skjer her er at her “tar folk igjen mot deg” -mens på din egen blogg nekter du å legge ut kommentarer som er ugunstige for deg.
   Jeg ser du ofte legger ut dine svar til en eller annen kommentar du har fjernet eller nektet å legge ut, og det blir bare for dumt.
   Jeg finner det unaturlig at en part (du) fritt kan skjelle ut navngitte personer, mens du nekter folk å komme med motargumenter eller ta igjen.

   Men, jeg oppfordrer alle (inklusiv deg) til å skjerpe dere og føre en sunn debatt og unngå slikt.

  • Det kan være konstatering, men det kan også bli mobbing, hvis den gjentas og gjentas i det uendelige.
   Det er en ting å skrive: “Nå oppfører du deg som en femåring” eller du er en “mentalt tilbakestående retard med mentale evner som en femåring”.

   Jeg forstår selvfølgelig at JKC selv aktivt medvirker til å skape dette nivået med sin måte å skrive på.

  • Det er masse eksempler på hvordan du bruker termer om mennesker som er skjellsord sjikanerende uttrykk.
   Du har en hel blogg hvor du omtaler navngitte og ofte avbildende personer som psykopat, gammel gris osv osv.
   Du er ikke det spøtt bedre enn de som forsøkte å drive Jens-Kristian Heistad i døden med å skrive til ham, “æsj, jeg blir kvalm av deg” eller du er “stygg og feit” eller ekkel osv osv. https://www.nrk.no/norge/mobberne-drev-nesten-jens-kristian-_15_-til-selvmord-1.13152699
   Konsekvensene av stygge kommentarer, utfrysing og trusler på nett kan ødelegge liv.
   – De som opplever mobbing har dobbelt så stor sannsynlighet for å utvikle psykiske plager som søvnproblemer, vondt i magen. Det kan utvikle seg til psykiske lidelser som depresjoner, angst, selvmordstanker og traumer.
   Derfor bør vi være uhyre forsiktige.
   Det finnes grenser for hvor mye et menneske kan tåle, enten vedkommende er en privat eller offentlig person.

   Det er ikke greit å bruke ord som psykopat, lystløgner og horebukk om folk verken i private eller offentlige fora.
   Jeg er ikke enig i de kommentarene her som er på ditt nivå heller.
   Av hensyn til ytringsfrihet lar jeg dem stå (en stund) men det er på ingen måte greit å omtale folk som “psykopater eller horkarler” eller “evneveik tulling på femårs stadiet” eller lignende.
   Det er ikke greit, sett i forhold til mobbing å holde på slik som du gjør Jan Kåre med din blogg.
   Du burde virkelig skjerpe deg, og heller involvere deg i noe som er konstruktivt.

   Som mennesker av tro burde vi være eksempler for barna, i stedet for kan faktisk barn gå til enkelte religiøse blogger å finne skjellsord de kan bruke mot sine ofre.
   Ta deg en titt på denne videoen https://www.youtube.com/watch?v=n-sv87OdsUc

   og la ansiktene brenne seg fast i ditt minne, det kunne ha vært ungene til noen av dem du bruker skjellsord mot på din blogg Jan Kåre. Og unger kan gå til din blogg og lære seg skjellord de kan bruke mot sine ofre. Den bør også være til eksempel til alle som bruker tilsvarende skjellsord og karakteristikker av deg Jan Kåre.

   Jeg vil oppfordre til saklig og normal debatt -uten at vi tyr til sårende eller sjikanerende karakteristikker av de vi diskuterer med eller dersom man skal omtale andre mennesker som eksemlper, unngå å bruke termer som “han er psykopat” eller kriminell horebukk osv osv.

  • Kjell Sverre jeg har aldri mobbet eller trakassert noen på nettet.
   Dette bilde av meg er et vrangbilde.
   Men både her på Søkelys og ellers blir jeg trakassert på nettet av påskudd av at jeg trakasserer.
   Tull og løgn, hvorfor fungerer alt perfekt på den Himmelske blogg.

  • Jeg vil si at 90 prosent av dine blogginnlegg enten er mobbing eller sjikane. Jeg forstår meget godt at Torp fikk nok av sjikanen og politianmeldte deg for forholdet. Tenk hvilket vitnesbyrd du er for barna?
   Her har vi en voksen mann som bruker store deler av livet på å sjikanere kristne ledere med karakteristikker man vanligvis ikke finner på religiøse nettsider.
   Selv mennesker som ikke leser bibelen eller tilhører en kristen forsamling vil rent objektivt oppfatte store deler av din blogg som ondskapsfull sverting av andre mennesker og noe som bryter ned.
   Jeg håper indelig at norske barn holder seg unna din blogg.
   De kan jo der finne mye lærdom som de kan bruke når de mobber andre.
   Skjellsord, urenhet og ufine karakteristikker samt vranglære er vel det som best kjennetegner din blogg, så det er mye du kan omvende deg fra Jan Kåre.
   Når du en eller annen gang kommer til sannhets erkjennelse, vil få mye og omvende deg fra og rydde opp i. Det er i hvert fall bombesikkert.

  • Hvis pastor er persona non grata for deg, så undres jeg på hvorfor du er så dyrisk besatt av å sverte ham og tale dritt om han.
   Det virker for meg som om lagmannsretten traff blink når de skriver om domfeldte: (deg) ” sjikanøs og trakasserende personforfølgning av fornærmede. Domfeldte har opptrådt unødvendig hensynsløst og sterkt klanderverdig i denne saken. Han har benyttet unødvendig krenkende ord og uttrykk.
   Når jeg ser hvordan ditt hjerte flommer over av bitterhet og hat mot Torp, så burde lagmannsretten ha gått sterkere til verks.

   Etter å ha lest dine kommentarer Jan Kåre, så slår det meg at du er blitt en meget bitter mann, du virker svært bitter på fornærmede i saken, du virker bitter på dommerne som kom med en rettferdig dom, og du virker bitter på politiet som gjorde jobben sin.
   Det er tragisk for ditt eget sjelsliv at du er blitt så bitter Jan Kåre.
   Det er nesten vondt å lese det du skriver, for det du skriver er det ditt hjerte flommer over av.
   Det er ikke vanskelig å merke ditt dype personlige hat til han som anmeldte deg.
   Det står om den urettferdige og ugudelige: “Rom 3,14 Deres munn er full av forbannelse og bitterhet.”
   og formaningen til Guds barn er: “Ef 4,31 Allslags bitterhet og hissighet og vrede og skrik og spott være langt borte fra eder, likesom all ondskap;”

   Jeg tror vi alle ser og forstår at ditt nederlag i saken har skapt en dyp bitterhet i deg, for hele ditt vesen bærer preg av at du er personlig bitter mot han som anmeldte deg.
   Det å leve med bitterhet er ikke noe godt for et menneske, så mitt råd er: Søk hjelp hos Jesus som kan frelse deg. La Guds kjærlighet overvinne bitterheten i deg. 1 Kor 13,5 den (kjærligheten) gjør intet usømmelig, søker ikke sitt eget, blir ikke bitter, gjemmer ikke på det onde;

  • Du er straffedømt for å ha trakassert folk på nettet, Jan Kåre. Det som en saklig fakta-opplysning.

  • Kjell Sverre Andersen
   Du hadde ikke et eneste eksempel.
   Hvorfor?
   Det finnes ikke noen.
   Jeg er verdens snilleste person, men en prøver å demonisere meg.
   Det samme gjorde de med Jesus, jeg er i godt selskap ??

  • Det er da nok av eksempler hvor du mobber Torp med dine ord Jan Kåre.
   Svært mange eksempler. I følge opptellinger gjengitt i dommen mot deg har du mobbet Aina for å være hore hele 167 ganger. Torp har du kalt gammel gris mer enn 30 ganger, du har brukt skjellsordet “horebukk” om han mer enn 110 ganger og du har sjikanert ham med å spre for verden at Torp er psykopat mer enn 200 ganger. Dette er hva dommen mot deg slår fast, så jeg tror nok de fleste vil mene at dine gjerninger og sjikanering på nettet ikke akkurat gjør deg til “verdens snilleste person”.
   Jeg tror videre at de tallene dommen opererer med er mye for lave, og jeg lurer på om ektefellene til de du omtaler oppfatter deg som verdens snilleste person? Jeg lurer videre på om barna til dem du mobber oppfatter deg som en snill eller ondskapsfull person. Jeg vil tippe at de mener det siste..
   Det er enormt mye på din blogg jeg vil definere som mobbing og sjikane, og det er fullstendig meningsløst å komme opp med eksempler da det er hundrevis av artikler hvor du fritt og uhemmet mobber mennesker med en språkbruk som er totalt uverdig.

 15. OK.
  Det har ingen hensikt å falle ned på nivået til Jan Kåre Christensen.
  Det er bare å konstatere at denne mannen er for gjengifte selv om han sier det motsatte, han er en straffedømt internett mobber, han samler inn penger basert på en løgn, hans fortid er mildt sagt snuskete og han bedriver manisk mobbing og sjikane mot et menneske som av en eller annen grunn har fornærmet han for mange år siden.

  Man kan selv gjøre seg opp sin egen mening om Jan Kåre Christensen basert på disse fakta.

 16. Jan Kåre; det er vel ikke mobbing å fortelle sannheten? Du mener du har rett til å kalle Torp en narreapostel, horeapostel, horkarl, horebukk, svindler, kriminiell. Mens, vi kan ikke skrive at vi mener at du er moden som en 5 åring???

  • Torp har forklart at Petar gav pengene frivillig, videre stod valget mellom å gi dem til Oslokirken eller til Marita stiftelsen.
   Petar burde gå i seg selv, for han har åpenbart ikke levd etter det bibelske giverprinsippet:
   Matt 6,3 Men når du gir almisse, da la ikke din venstre hånd vite hvad din høire gjør,
   Matt 6,2 Derfor, når du gir almisse, da skal du ikke la blåse i basun for dig, som hyklerne gjør i synagogene og på gatene, for å æres av menneskene; sannelig sier jeg eder: De har allerede fått sin lønn.

   Det er åpenbart at denne serberen ikke gav sine penger av et rent hjerte, men heller at han forsøkte å kjøpe seg til en jobb i Torps menighet.
   Jeg tror nok at de aller aller fleste menigheter ville ha tatt i mot gaven når de blir tilbudt det.
   Hvordan tror du Petar hadde reagert dersom en menighet hadde avvist å ta i mot den gave de ble gitt?

   Jeg finner ingen skyld hos Torp her da jeg er veldig sikker på at de fleste menigheter i Norge hadde tatt i mot gaven med åpne armer.
   Og pengene som ble gitt ble brukt til menighetsarbeid og ikke til personlig nytelse for Torp.
   Å hevde at Petar ble hjernevasket til å gi er det reneste sludder og har null troverdighet.
   Det finnes da mange i Oslokirken som ikke har gitt en slik sum, og for Petar var det en gave gitt i tro, som helt åpenbart ikke er til velsignelse for Petar selv.
   Uansett, det blir galt å klandre Torp fordi Petar hadde gitt pengene enten til Oslokirken eller til Marita stiftelsen, at det ble Oslokirken er Petars eget valg, og det at han klager å syter over det nå i ettertid, er og forblir hans eget problem.
   Petar gav av fri vilje, og at det ble Oslokirken fremfor Marita stiftelsen er ren og skjær tilfeldighet.
   Uansett, for Petar hadde pengene blitt borte enten de ble gitt til Oslokirkens arbeid eller til Leiv Holstad og Marita stiftelsen.

   Dersom han ennå går rundt og er bitter over det hele, bør han søke legedom og legge tingene bak seg, for det var ingen som tvang han til å gi.

  • Hvis pastor er persona non grata for deg, så undres jeg på hvorfor du er så dyrisk besatt av å sverte ham og tale dritt om han.
   Det virker for meg som om lagmannsretten traff blink når de skriver om domfeldte: (deg) ” sjikanøs og trakasserende personforfølgning av fornærmede. Domfeldte har opptrådt unødvendig hensynsløst og sterkt klanderverdig i denne saken. Han har benyttet unødvendig krenkende ord og uttrykk.
   Når jeg ser hvordan ditt hjerte flommer over av bitterhet og hat mot Torp, så burde lagmannsretten ha gått sterkere til verks.

   Etter å ha lest dine kommentarer Jan Kåre, så slår det meg at du er blitt en meget bitter mann, du virker svært bitter på fornærmede i saken, du virker bitter på dommerne som kom med en rettferdig dom, og du virker bitter på politiet som gjorde jobben sin.
   Det er tragisk for ditt eget sjelsliv at du er blitt så bitter Jan Kåre.
   Det er nesten vondt å lese det du skriver, for det du skriver er det ditt hjerte flommer over av.
   Det er ikke vanskelig å merke ditt dype personlige hat til han som anmeldte deg.
   Det står om den urettferdige og ugudelige: “Rom 3,14 Deres munn er full av forbannelse og bitterhet.”
   og formaningen til Guds barn er: “Ef 4,31 Allslags bitterhet og hissighet og vrede og skrik og spott være langt borte fra eder, likesom all ondskap;”

   Jeg tror vi alle ser og forstår at ditt nederlag i saken har skapt en dyp bitterhet i deg, for hele ditt vesen bærer preg av at du er personlig bitter mot han som anmeldte deg.
   Det å leve med bitterhet er ikke noe godt for et menneske, så mitt råd er: Søk hjelp hos Jesus som kan frelse deg. La Guds kjærlighet overvinne bitterheten i deg. 1 Kor 13,5 den (kjærligheten) gjør intet usømmelig, søker ikke sitt eget, blir ikke bitter, gjemmer ikke på det onde;

  • Du gjentar og gjentar påstander som beviselig er løgn. Men selv når du blir konfrontert med bevis for at du lyver, bare fortsetter du å gjenta løgnene.

   Ethvert menneske får gjøre seg opp sin egen mening om deg når du oppfører deg slik.

  • Det er nettopp det som er problemet med Christensen. Når folk tar igjen i debattene på hans nivå, blir det galt for Christensen og på egen nettside legger han ikke ut kommentarene som er kritiske til hans ideer.
   Christensen ser ut til å ha en regel for seg selv, og en annen for alle andre.
   Så roten til den retoriske mobbingen mot Christensen er faktisk han selv.
   Jan Kåres regel er slik: Jeg kan fritt skjelle ut alle andre for både det ene og det andre, men dersom noen tar igjen på samme måte, skriker han opp om at han er et offer som blir forfulgt. Med andre ord mener Christensen at han har lov til å mobbe og sjikanere dem han ønsker, mens ingen har lov til å svare ham på samme måte, for da blir det trosforfølgelse og det som verre er.

   “one rule for you, one rule for mee”, er åpenbart Christensens måte å tenke på.
   https://www.youtube.com/watch?v=-ERZW14ggHM

  • Du har fått deg forklart denne saken utallige ganger. Bevis har blitt lagt frem på at du lyver. Men allikevel bare gjentar og gjentar og gjentar du dine løgner.

   Det er ingen som forsvarer Torp her. Jeg og sikkert flere her er motstandere av Torp.

   Det som vi alle reagerer på er dine løgner, din falskhet, din grove mobbing av andre mennesker herunder Torp, din snuskete oppførsel, ditt misbruk av andres godtroende natur og den måten du misbruker Guds navn på.

   Men etter det jeg kan se er det ingen venner av Torp her. Ei heller hans støttespillere. Disse finnes sikkert et eller annet sted. Men ikke her.

   At du anklager Søkelys og andre her for å forsvare Torp bare beviser hvilket nivå du er på.

  • Knut det er å forsvare syke mennesker og andre mennesker jeg gjør med å advare imot en kriminell og narreapostel som
   Du har ikke fremlagt eller noen andre et eneste eksempel eller bevis på at jeg ikke skriver hva som er de faktiske forhold.
   Når kunne bedra en syk person.
   Så gjør det ham ikke noe å bedra dere på Søkelys, Oslo politiet eller Norske domstoler.
   At dere ikke skjønner at det er nødvendig å advare imot slike personer som er både kriminell i mine øyne og en falsk apostel er ikke noe å undres over.
   sin blogg ligger på forsiden av Søkelys som en av de bloggene Kjell Sverre Andersen anbefaler.
   Det forteller meg bare at her er det en lenke der (navn fjernet) er som et lim og et øye alle andre som er en del av det samme forsvarer hverandre.
   Når (navn fjernet) lurte denne syke personen og vil ikke betale tilbake pengene, så viser det bare at (navn fjernet) er en tyv og kriminell.
   Alle andre ville ikke tatt eller fått en krone av syke mennesker.
   Bortsett fra kriminelle som navn slettet,

  • Hvis pastor er persona non grata for deg, så undres jeg på hvorfor du er så dyrisk besatt av å sverte ham og tale dritt om han.
   Det virker for meg som om lagmannsretten traff blink når de skriver om domfeldte: (deg) ” sjikanøs og trakasserende personforfølgning av fornærmede. Domfeldte har opptrådt unødvendig hensynsløst og sterkt klanderverdig i denne saken. Han har benyttet unødvendig krenkende ord og uttrykk.
   Når jeg ser hvordan ditt hjerte flommer over av bitterhet og hat mot Torp, så burde lagmannsretten ha gått sterkere til verks.

   Etter å ha lest dine kommentarer Jan Kåre, så slår det meg at du er blitt en meget bitter mann, du virker svært bitter på fornærmede i saken, du virker bitter på dommerne som kom med en rettferdig dom, og du virker bitter på politiet som gjorde jobben sin.
   Det er tragisk for ditt eget sjelsliv at du er blitt så bitter Jan Kåre.
   Det er nesten vondt å lese det du skriver, for det du skriver er det ditt hjerte flommer over av.
   Det er ikke vanskelig å merke ditt dype personlige hat til han som anmeldte deg.
   Det står om den urettferdige og ugudelige: “Rom 3,14 Deres munn er full av forbannelse og bitterhet.”
   og formaningen til Guds barn er: “Ef 4,31 Allslags bitterhet og hissighet og vrede og skrik og spott være langt borte fra eder, likesom all ondskap;”

   Jeg tror vi alle ser og forstår at ditt nederlag i saken har skapt en dyp bitterhet i deg, for hele ditt vesen bærer preg av at du er personlig bitter mot han som anmeldte deg.
   Det å leve med bitterhet er ikke noe godt for et menneske, så mitt råd er: Søk hjelp hos Jesus som kan frelse deg. La Guds kjærlighet overvinne bitterheten i deg. 1 Kor 13,5 den (kjærligheten) gjør intet usømmelig, søker ikke sitt eget, blir ikke bitter, gjemmer ikke på det onde;

  • Jeg tror at alle som leser denne saken og som ellers har fulgt med i din mobbing av Torp har gjort seg opp sin egen mening om hvem som lyver og hvem som snakker sant, Jan Kåre.

  • Det er greit Knut, men hvorfor sier du at jeg lyver og snakker usant når du ikke er sikker med deg selv om noe her i saken?
   Så forvirret som deg og de fleste her på Søkelys er nesten sykelig.
   En dag er skurk, neste dag helt.
   Hos meg er han skurk hele tiden selv om han evner å skrive norsk noenlunde korrekt ?

  • Verden er ikke svart/hvitt, Jan Kåre.

   Torp er hverken helt eller skurk. Jeg og de fleste her, om ikke alle her, er uenig med han i det meste.

   Men han fortjener ikke den mobbingen, sjikanen og terroren du har utsatt han for i de siste årene. Den er nedrig, ynkelig og langt under nivået man kan forvente fra en voksen mann. Og din mobbing av Torp har helt fortjent gitt deg et kriminelt rulleblad.

  • Man kan da ikke politianmelde noen for å kreve tilbake noe man vitterlig har gitt vekk. En svært syk tanke dersom folk skulle angre seg fordi de har gitt vekk penger til gode saker, og så krever å få dem tilbake. Det er absurd. Ellers bør du dokumentere dine påstander, siden historien din nå er en annen enn den du hevdet når saken sist gang ble diskutert.

 17. Denne saken har jeg ikke giddet å sette meg helt inn i.
  Men forstår at det er noe fundamentalt feil fra begge parter.
  Christensen har rett i noen ting når han bruker loven mot Torp. Gjengifting er synd i følge Guds Ord.
  Når vi leser I Bibelen så var det de skriftlærde og farriseerne som dømte andre mennesker. Dem gav seg ut for å være så fromme og Gudfryktig. Dem bar også lærd i skriftene. Men hvem var det som drepte Jesus Kristus? Der kom deres falskhet og hykleri frem og endte med å få Jesus Kristus korsfestet.
  Christensen bør virkelig lese hele romerbrevet kap 1 i sammenheng.

  Men støtter heller ikke Torp sitt liberale syn. Gjengifting er synd i følge Guds ord. Og sømmer seg heller ikke at en pastor er gjengiftet. Virker som de hopper over ting i Guds Ord.

  • Men mobbing og sjikane er ikke noe bedre enn annen synd. Synd er synd. Den som har brutt et av de minste budene i loven har brutt alle. Og Gud skal dømme all synd. Han er en fortærende ild mot all synd. Vi står alle skyldige for Gud

  • Jan Kåre Christensen er beviselig for gjengifte da han støtter og beskytter gjengiftede par mot negativ omtale fordi de er gjengiftede. Deriblandt politianmeldte han Søkelys fordi Søkelys skrev at et gjengiftet par levde i synd og hor.

  • Søkelys støtter ikke Torps syn på gjengifte, ei heller kan vi stille oss bak Christensens syn på gjengifte, da både Torp og Christensen har en lære som åpner for gjengifte.
   Christensen på sin side nærer et dypt personlig hat til Torp, ikke fordi Torp er gift to ganger, men fordi Torp nektet å slippe til Christensen på talerstolen i Oslokirken.
   Christensen er ikke i en posisjon hvor han kan pårope seg gjengifte som alibi for sine handlinger.
   Fakta er at Christensen støtter at en kvinne kan gifte seg med en fraskilt mann, og han har også et slikt “samboerpar” blant sine støttespillere.
   Jesus sa i Mattesus 5,32: Men jeg sier eder at hver den som skiller sig fra sin hustru uten for hors skyld, han volder at hun driver hor, og den som gifter sig med en fraskilt kvinne, han driver hor.
   Dette blir gjentatt i Matteus 19,9 Men jeg sier eder at den som skiller sig fra sin hustru, uten for hors skyld, og gifter sig med en annen, han driver hor, og den som gifter sig med en fraskilt kvinne, han driver hor.
   I Christensens tilfelle tillater han en kvinne å gifte seg med en fraskilt mann, under henvisning til at skilsmissen tilhørte det gamle livet.
   Etter den nye fødsel er det i følge Christensens gjengifte-tese tillatt å gifte seg på nytt, siden Guds lov ikke gjelder for alle mennesker.
   Dette er og blir en falsk lære som plasserer Christensen i samme båt som andre religiøse samfunn som legaliserer frafall fra Bibelens Ord.
   Søkelys er prinsipiell motstander av gjengifte, men vi er også prinsipielle motstandere av å omtale folk som psykopater og horebukker i den hensikt å sverte noen.
   Søkelys syn på gjengifte kan leses her: https://www.sokelys.com/?p=17631
   Og det er i møte med Guds ords klare avvisning av gjengifte, at vi har måtte konkludere med at Christensen har en lære som tillater gjengifte.
   Med andre ord er ikke Christensens gjengifte alibi troverdig.
   Et annet konsekvent gjengifte syn kommer til uttrykk i dette innlegget: https://www.sokelys.com/?p=7802

 18. Det er umulig å ha en fin og fruktbar dialog på Søkelys.
  Her kommer en med falske rykter uten dokumentasjon gang etter gang for å avspore dialog.
  Navn slettet er kriminell.
  Han loppa en syk person for 1.5 millioner.
  Da Leif Holstad ville han skulle betale de tilbake blir dette brukt for han hadde valget hvem han skulle gi dem til.
  Løgn. hadde brukt opp pengene og ville ikke gjøre opp for seg.
  Han er kriminell.

  • Kan du komme med dokumentasjon på at han har gjort disse tingene da, christensen?

  • Det er beviselig at du lyver, Jan Kåre. Og det vet du selv veldig godt.
   Det du seriøst burde tenke over nå er at uansett hvor mye du lyver og raser mot Torp i de kommende årene bor dere to bare noen få kilometer unna hverandre. Han er en forkynner med en stor kirke, tilhengere og (dessverre) titusener av mennesker som tar han seriøst. Du er en taper uten menighet, venner og folk som tar deg seriøst.
   Du vil aldri vinne en rettssak mot han eller noen andre. Ikke i Norge og ikke i utlandet.
   Det er på tide at du gir opp ditt irrasjonelle maniske raseri mot Torp og heller lever ut resten av ditt liv i fred og fordragelighet med deg selv og din omverden. For dette kan ikke fortsette.

  • Er det sånn å forstå at dersom jeg gir Smyrna Oslo en gave på kr. 100.000, så kan jeg når som helst kreve dem tilbake?
   Etter min bok, kan man ikke kreve tilbake en gave.
   Som vanlig er du helt på viddene, Jan Kåre.
   Det er grovt injuriende å skrive at han er kriminell.
   Deg derimot; vi VET at du er straffedømt. Og vi VET at du samler inn penger til “Smyrna Oslo”, men pengene går inn på din private konto. Det er svindel og kriminelt. Du er dømt for kriminelle handlinger, og mer vil komme, både gjennom Politiet og Økokrim!

  • Narre kristen er nok et ord som passer på deg, Jan Kåre.

   Du sier du er imot gjengifte, men det er bevist at du er for gjengifte.
   Du sier du er hellig, men sannheten er at du lyver stort sett om alt.
   Du sier du tar kampen til Strasbourgh for ytringsfriheten, men du nekter meninger å komme til orde i din egen blogg samt at du poliatianmelder ytringer.
   Du sier du er verdens snilleste mann, men du truer ganske mange mennesker med grov vold (sparking i skrittet).
   Du sier du er kristen, men du tar avstand fra kristendommen i din blogg.
   Du sier du samler inn penger for bibeloversettelse, men de pengene har du brukt til deg selv.
   Du sier du samler inn penger til kampen mot gjengifte, men du er for gjengifte og politianmelder Søkelys fordi de er mot gjengifte.
   Du sier at Torp er kriminell, men fakta er at han beviselig ikke er det.

   Den som er narre kristen er deg, Jan Kåre.

   Og hvorfor har ikke du selv betalt tilbake pengene til de som ga deg penger til bibeloversettelsen ?

  • Men da kan du legge frem disse artiklene da, Jan Kåre.
   Legg ut linkene her. Og da mener jeg IKKE linker til din egen blogg.

 19. Kjellemann, det du beskriver om Jan Låre om at han forbeholder seg retten til å mobbe, trakassere og skjelle ut andre, men blir blodig fornærmet dersom noen sier/skriver noe negativt om/til ham, er et symptom på antisosial personlighetsforstyrrelse(Borderline).

  • Du er så avkledd som et menneske kan bli. Så det er like greit at vi slipper dette synet igjen, Jan Kåre.

  • Nei, Søkelys sin fremstilling er basert på fakta og beviser. Din fremstilling er basert på hat, misunnelse og ren løgn. Og det vet alle, inkludert du.

   Jeg ser at du ikke vil legge frem den dokumentasjonen du lovde oss. Dette fordi du hele tiden har løyet om at du har dokumentasjon. Men det har du da altså ikke.

   Men si meg: Du samlet inn penger til en bibeloversettelse. En bibeloversettelse det aldri ble noe ut av.
   Er ikke det kriminelt av deg at du har brukt disse pengene på noe annet enn bibeloversettelsen (dvs til ditt eget private forbruk) og har ikke tilbakebetalt disse pengene til giverene ?

   Er det ikke kriminelt av deg å samle inn penger til en kamp mot gjengifte når du beviselig er for gjengifte og disse pengene går til din kamp for gjengifte, Jan Kåre ?

   ….. og jeg kan fortsette i det uendelige.

   Jeg tror du får ta en titt på bjelken i ditt eget øye før du klager på ruskene i andres øyne, Jan Kåre.

  • Hvor er dokumentasjonen som du lovet oss, Jan Kåre ? Når du kommer med så alvorlige påstander som du har kommet med, samt vesentlig forandret din historie, er det helt avgjørende at du beviser dine påstander med dokumentasjon.

   Dette er noe som alle seriøse voksne mennesker vet, Jan Kåre.

  • Christensen, du fortsetter å fremsette udokumenterte påstander som du ikke kan bevise.
   Ei heller har du noen som helst troverdighet i ditt “korstog” for serberen.
   Dine påstander som tidligere inneholdt påstander om dyr Mercedes osv osv, er tidligere tilbakevist av Oslokirken som omtalte deg som en lystløgner.
   Når vi ser hvordan historien din har “vokst” og endret seg siden den sist ble diskutert, er det intet troverdig i det du skriver Jan Kåre.
   Jeg foreslår du legger ut dine påstander på kloakkbloggen i stedet, men som ansvarlig redaktør kan jeg ikke akseptere at grove løgner og udokumenterte påstander om en navngitt pastor blir stående.
   Det er på tide å ta inn over seg at en gave er en gave, og har man først vært dum nok til å donere en stor sum til en menighet eller organisasjon, kan man heller ikke komme å kreve den tilbake.
   En gave er en gave.

  • Med andre ord, du har ingen dokumentasjon selv om du lovet oss at du hadde dokumentasjon.

   Det er ikke med et normalt utrustet voksent menneske man har å gjøre med her.

  • Jeg snakket med serberen da han var engasjert i Bjørm Storm Johansens konferanse prosjekt, og Petar hadde en litt annen versjon å presentere da. Samtidig var han tydelig på at Christensen farte med fanteri og falsk lære. Det som er bekreftet faktum i saken, er at serberen gav denne leiligheten til Oslokirken, og Oslokirken tok i mot summen og brukte den til ordinært menighetsarbeid.
   Du fremstiller jo serberen nærmest som en stakkarslig og lettlurt fjols. Faktum i saken som kan dokumenteres er at serberen gav summen til Oslokirken, som så brukte gaven på forskjellig menighetsarbeid.
   Christensens skrøne om Mercedes er nå blitt erstattet av andre skrøner ser jeg.
   Videre er det et faktum at serberens høire hånd viste hva den venstre hånden gjorde, og etter en tid angret han på gaven.
   Imidlertid er en gave en gave, og er noe først gitt vekk, enten til en religiøs forsamling eller Røde Kors, så kan man ikke komme å kreve å få pengene igjen.
   I følge de fakta som tidligere foreligger, var også Marita stiftelsen aktuell for pengegaven.
   Hadde serberen ytt Oslokirken et lån og presentert et gjeldsbrev, da kunne han ha krevd gaven tilbake. Imidlertid var det en gave, og en gave er noe som gis av egen vilje.
   Virkeligheten er slik at de aller fleste organisasjoner hadde tatt i mot gaven når den ble gitt, det samme gjelder menigheter og kirker.
   Det blogger Christensen her gjør, er å fremme en rekke udokumenterte påstander som er bestridt tidligere av Oslokirken, og sett på basis av at Christensen tidligere har utgitt seg for å være Bjørn Olav Hansen -så er ikke akkurat Christensens nye versjon av denne saken veldig troverdig.

  • Jeg ser at du på helvetesbloggen i dag, avviser at Jesus er den eneste veien til Faderen!
   Det var den aller, aller siste spikeren i kisten din, Jan Kåre! Nå er du ferdig som ei sviske. Her er artikkelen, i tilfelle du sletter den:
   fredag 29. september 2017
   Nr. 2086: At Jesus sa at jeg er den jeg er, og det skal vise at han er den eneste sanne Gud er bare sprøyt og fabrikkert oversettelse feil!
   Nr. 2086:
   At Jesus sa at jeg er den jeg er, og det skal vise at han er den eneste sanne Gud er bare sprøyt og fabrikkert oversettelse feil!

   http://janchristensen.net/Jesus-er-ikke-JHVH-norsk-versjon.pdf

   http://blog.janchristensen.net/2017/09/nr-2072-det-var-troen-alene-som-frelste.html

   Dette med Jeg er, er bare noe som er kommet inn som en tolkning, har ikke noe med bibelens budskap å gjøre. Hele bibelen er skrevet med små bokstaver uten kapitler og vers. Ikke noe er annerledes enn andre ord og bokstaver.

   Hvis du går til grunnteksten på begge de to avsnitt så står det slik:

   1 Mosebok 3. 14 og Joh.8.58. Det står i grunnteksten helt motsatt der Moses får åpenbarelse av Herren og i Joh.e. 8 at de bare sier de er den de er, og Jesus sier han er Messias som var før Abraham. Han er selve løfte, ikke Gud den Allmektige eller annet. Med andre ord, dette er å trekke noe fra skriften og legge noe til, som skriften advarer oss imot å gjøre.

   Det står i Åpenbaringsboken en advarsel om “å legge til eller trekke fra noe i denne bok”, og da menes Åpenbaringsboken. Enfoldige sjeler som deg, sitter med Bibelen i hånden og tenker at dette er en – 1 bok, mens det er 66 bøker i Bibelen.
   Nå sier ikke jeg at man skal trekke fra eller legge til noe i de 65 andre bøkene, men advarselen i Åpenbaringsboken, gjelder åpenbart denne boken!
   Dette er enda 2 eksempler på din endeløse teologiske kunnskapsløshet, Jan Kåre!

 20. Stor takk til Kjell for at han sletter Jan Kåres grovt injurierende og straffbare påstander.
  Jan Kåre balanserer på en meget tynn line…

 21. Jan Kåre.
  Nå skal du få noen vennlige ord av meg.

  Nå må du kaste av deg dette mangeårige hatet mot Torp. Du bor bare noen få tusen meter unna Torp i Oslo og det er ikke sunt for deg at du hater han. Lever man i hat, lever man i realiteten i et fengsel. Og du sitter i fengsel akkurat nå (i overført betydning).
  Kast av deg hatet. Hvis du ikke klarer dette, søk hjelp fra noen. For ditt liv i fengsel er ikke sunt i det hele tatt.
  Lev ut dine siste år i fred og fordragelighet. Glem Torp slik de fleste av oss har glemt han.

 22. Jeg ser at kommentarene her går langt over streken, da kommentarfeltet blir misbrukt til å fremme hat og absurde påstander om navngitte individer.
  Har flere ganger anmodet om en saklig debatt, uten at det hjelper.
  Stenger derfor for ytterligere kommentarer i denne saken.

Det er stengt for kommentarer.