Donald Trump erkjenner ikke noe valgnederlag på tross av at CNN og andre Fake News media har kåret Biden til vinner

President Trump har ingen planer om å gratulere Joe Biden med seieren eller erkjenne noe nederlag. Dette på tross av at CNN og andre Fake News media nå har erklært Joe Biden som vinner. Allerede mandag vil presidentens advokater fremme et føderalt søksmål etter at det er blitt kjent at det har forekommet et større antall episoder som gir grunn til å tro at det er begått omfattende valgjuks. Denne saken er ikke avgjort før høyesterett har tatt stilling til påstandene om valgjuks.

Presidentens advokat-team vil kreve at et stort antall stemmer blir gjenstand for grundig granskning. President Trump og hans advokat-team er figthere som ikke vil gi seg, og så langt står Trump tilhengerne bak og vil kjempe for at bare lovlige stemmer vil bli regnet med. Boris Johnson har allerede gratulert Joe Biden og nevner klimaspørsmål som det viktigste han vil samarbeide med Joe Biden for. Imidlertid er slaget langt fra tapt og denne saken vil ende til topps i amerikansk rettssystem.

4 tanker om “Donald Trump erkjenner ikke noe valgnederlag på tross av at CNN og andre Fake News media har kåret Biden til vinner

 1. Einstein: alle medier har utropt Biden?‍♂️

  Det er ingen sak… Lederen for den føderale valgkommisjonen har i dag slått fast: det er ingen tegn til juks. Trump har ikke lagt frem beviser.
  Dette er desperate krampetrekninger fra en mann som er vant til å kunne bedra og jukse seg til ting.

  Dropp det, ikke dum deg enda mer ut, Kjell?

  2
  1
  • Og de er, Rune ?
   Bring dem her. For hva er det bibelen og gud sier ? Jepp…. man skal alltid være sannferdige. For de som ikke er sannferdige vil lide evig fortapelse. Akkurat som det Rune Lye nå står foran.

Det er stengt for kommentarer.