NÅ: Pressekonferanse om stemmejukset i USA med Trumps advokater

3 tanker om “NÅ: Pressekonferanse om stemmejukset i USA med Trumps advokater

 1. Endelig en ansvarlig voksenperson som kan samle landet og ikke splitte! En lettelse for USA og for verden. Gud var på Bidens side!

  Små søksmål om små uregelmessigheter vil garantert komme, men de fleste blir avvist. Biden vinner såpass klart både i antall valgmenn og antall enkeltstemmer, at små irregulriteter uansett ikke vil endre sluttresultatet.

  Trump-tilhengerne er stort sett gode folk, de vil roe ned og forene seg med medmenneskene som et samlet folk. Republikanerne vil ikke lenger stå for splittelse og hat, men støtte svake grupper, fakta og demokrati. Det er godt. Biden er en moderat sentrumspolitiker som kan samle brede grupper, også religiøse, i fornuftige kompromisser.

  Men gubben sjøl, Herr Trump, hater å tape. Han vil selvsagt bable om egen fortreffelighet og sutre fortsatt. Trump kommer til å protestere på alt han ikke liker, som en uskikkelig unge, spy ut løgner og kjøpe seg støttespillere. Og det vil være marginaliserte grupper som er indoktrinerte nok til å heie på Store Oransje Løgner videre.

  Men ting blir roligere. Fornuften vant. Konspirasjonteoriene er henvist til gale menns blogger. Og amatørpolitkere kan gå tilbake til underholdningsindustrien.

  3
  5
  • Det er en ting jeg kan love deg at du tar feil på og det er at Biden kan samle USA ,
   Splittelsen dreier seg dypest sett om retning valg , det å bli påtvunget og eksempelvis måte si at en mann som er en mann er en kvinne er ikke egnet til å samle og mye mye mer galskap fra liberale demokrater og ytre venstre .
   Når du sier Biden kan samle , så viser du at du befinner degså dypt nede i en forvrengt bilde av sannheten at du ikke engang skjønner at Guds første segel fra åpenbarings boken alt er åpnet , og du er dessverre ikke alene og det er nettopp det som leder an til segel nr 2 i åpenbarings boken , som beskriver at freden skal bli tatt bort fra jorden og at horen Babylon ( les den vestlige verden med USA i spisen kommer til å falle )

   1
   1
  • Biden vil ikke kunne samle en splittet nasjon.
   Jeg syntes det som skjer nå ligner litt på hva Dana Coverstone beskriver i sine drømmer som er gjengitt i Søkelys andre steder.

   Siden det er mistanker om omfattende stemmejuks og presidenten ikke har erkjent nederlag og ikke vil gjøre det før høyesterett har talt, trekker jeg ikke endelige konklusjoner.
   Ting er ikke alltid som det ser ut. Gjennom fem år har vi blitt fortalt av media at “Trump aldri ville bli valgt” Trump ville aldri slå Clinton. Trump var russiske spion og samarbeidet med Russland.
   Så hadde han presset Ukraina.
   Hva ble resultatet av alt de fortalte oss om Trump og riksrett? Om Russlands sammensvergelse? Om at det ville bli full verdenskrig dersom han vant osv osv?
   Alle ord ble gjort til skamme..
   Derfor venter jeg med konklusjonen til høyesterett har avgjort søksmålene..

Det er stengt for kommentarer.