Profet Mark Taylor med nytt profetisk ord etter at CNN og andre medier har utropt Joe Biden som vinner og USAs neste president

CNN. Fox og et stort antall medier har nå utropt Joe Biden som vinner av valget. Dette på tross av at det fremdeles blir tellet stemmesedler i flere av vippestatene. Joe Biden jobber i kveld med sin seierstale, men det som er bombesikkert er at president Trump ikke kommer til å gratulere ham med valgseier. Dette vil føre til en stor vrede blant Biden tilhengere. Nyheten om at media har utropt Biden som vinner gjør ikke inntrykk på Mark Taylor som har profetert at Trump vil sitte to perioder. I et profetisk ord offentliggjort torsdag natt

Nytt profetisk ord som jeg offentliggjorde torsdag kveld lyder slik: “Falske MSM, ABC, FoxNews heder at Biden er den nye presidenten. Men Herren Gud har allerede utropt denne for Sin tjener. “Herrens Ord hersker enerådene. Herren VINNER!

“Yes Amen! Reminds me of the Bible story of Absalom declaring himself King and David said not so fast. Solomon.” skriver en av Taylors følgere.

I kveld har Mark Taylor sendt ut flere ord hvor han maner troende til åndelig kamp mot løgnens ånd som preger nyhetsbildet etter at CNN og flere andre medier har utropt Joe Biden til den neste presidenten. “Fienden forsøker å trykke oss ned med denne nyheten. Ingen demon i helvete vil få meg til å trekke tilbake det Gud har talt til meg om. Vi er ikke noen feiginger med svake knær som de fleste kristne er vant til å være. Vi er krigere som tjener den høyeste Gud. Hold linjene,” skriver Mark Taylor og følger senere opp med dette: “I kampens hete er det å høre. Du vil finne ut hvem som er de ekte Guds krigere nå. De som er negative tjener fienden! Vend om! Og kom så tilbake i kampen. Vi er i krig! Vi har ikke noe tid og plass for det. Tal ut liv! Proklamere hva Gud har talt til oss…

Hele profetordet kan leses her https://sordrescue.com/wp-content/uploads/2020/11/Dethroning-Evil.pdf

16 tanker om “Profet Mark Taylor med nytt profetisk ord etter at CNN og andre medier har utropt Joe Biden som vinner og USAs neste president

 1. Greit å se at Søkelys og deres yndlings”profeter” ramler i baret med et høyt brak. En grei anledning til å distansere seg totalt fra den tapende bloggen Søkelys:

  Bibelen: “Når noen uttaler noe i mitt navn, og det ikke går i oppfyllelse skal du vende deg bort fra ham. Jeg har IKKE sendt ham, sier Herren Gud.”

  8
  4
  • Men du mener at Gud har sendt Biden som går inn for Sodoma synder ? Gud har ikke sendt deg , ditt innlegg er inspirert av satan selv, bare løgn og falske anklager

   3
   5
  • Og du lever ennå i den villfarelse at det er nyhetskanalene som bestemmer hvem som blir president eller ikke?
   Denne saken er ikke avgjort før høyesterett har behandlet alle søksmål som kommer inn.
   Siden resultatet er blitt bestridt og saken vil gå til retten, er det grunnleggende nødvendig å ikke komme med konklusjoner før resultatet er endelig. I dag har mainstream media sagt sitt. Så skal rettsvesenet si sitt og det vil komme en endelig avgjørelse.
   Man bør være tilbakeholdne med å komme med for tidligere konklusjoner før endelig ord er sagt.
   Hvor mange ganger har mainstream media løyet om Trump og resultatet blitt helt annerledes enn media fortalte?
   Trump var en spion, han var Russlands forlengede arm, han samarbeidet med Russland osv osv.
   Når han ble valgt i 2016 lovet MSM tredje verdenskrig og det som verre var. Det har vært konstant storm rundt Trump.
   Han er en figther og jeg har skrevet tidligere et par ganger at “Jesabels ånd vil slå tilbake” Det skjedde i GT og det kan skje igjen. Til dere som tror på Gud vil jeg si: “Ha det usynlige for øyet” -ting er ikke alltid som de ser ut med våre fysiske øyne.
   “Alle” trodde Trump ville bli avsatt med riksrett, og jeg kalte det hele for en “riksrettsfarse” og vi vet hvordan det gikk.
   Nå kaller “alle” i fake news media dette en Biden seier – og har utkåret sin president selv før stemmene er blitt tellet opp.
   I denne situasjonen er det snakk om det som ser ut til å være stemmejuks og mainstream media forsøker å håne og spotte det.
   De holder på som de har gjort mot Trump i fem år.
   Søkelys er et sted som bringer nyheter -det vil si at vi formidler det som skjer. Mark Taylor har kommet med sine profetier og ord.
   Søkelys har gjengitt de og følger opp nå som det ser ut som om han tilsynelatende har feil.
   Likevel er ikke endelig ord sagt. Det er først når høyesterett har hørt sakene og sagt sin dom at det blir avklart om Mark Taylors profeti er feil.
   Ha det usynlige for øyet inntil det siste ord er sagt.
   Siden Trump ikke vil erkjenne nederlag og gratulere Biden vil Trump og hans tilhengere bli spottet, hånet, bli stemplet og møte et raseri fra mainstream media i en periode fremover.
   La oss vente med endelig konklusjon inntil siste ord er sagt.

   5
   3
  • Gi deg nå, Kjell Andersen.

   Trump har tapt valget. Biden har vunnet. Det er fakta.
   Saken havner ikke i Supreme Court.
   Nå er det på tide at du går videre i livet og at Søkelys begynner å skrive om noe annet.
   Akkurat nå er du komiske Ali og til latter for alle.

   Be gud om tilgivelse for dine dødssynder, dine løgner. Vend om og bli en kristen.

   3
   2
  • Saken er på vei til retten. Mandag går Trumps team til retten og da begynner det virkelige slaget.
   Derfor er det bare å avvente. Det er så mange vitnemål som viser at juks har foregått, så det er bare å finne frem popcorn og la dette utspille seg.
   Du ser bare med dine fysiske øyne og evner ikke å se hva som rører seg bak den fysiske verden.
   Det pågår en kamp, en kamp om sannheten og en kamp om informasjonsstrømmen.
   Hvorfor tror du at de sosiale plattformene stenger et stort antall ute fra sosiale medier?
   Hvis disse er så 100 prosent sikker på at de har nok stemmer bak seg til å fjerne valget, bør de tillate både røster som taler i mot, og åpenhet om stemmetellings-prosessen.
   Dette må få utspille seg -og til sist vil slaget stå om hvilke stemmesedler som ikke er lovlige og dem som er genuine.
   Jeg er ikke overrasket over stormen som kommer nå. Dette er et tilsynelatende nederlag både for oss som har støttet Trump og for dem som har profetert at Trump vil vinne valget.
   Første skritt på den juridiske prosessen skjer mandag da det innleveres flere søksmål mot flere delstater for uregelmessigheter og stemmejuks.
   Trump har et skarpskodd juridisk team som vil ta sakene gjennom rettssystemet og til høyesterett.
   Det er ikke det minste tvil om at det har forekommet ulovligheter i stemmetellingen -blant annet har observatører blitt nektet å se.
   Hvorfor skjule telleprosessen for observatørene dersom det ikke er noe å skjule?
   La dette utspille seg så får vi se når endelig ord er sagt.

   2
   2
  • Du og dine løgner, Kjell Andersen.
   Nå er det på tide at du vender deg til gud og ber han om tilgivelse for de mange løgner du har kommet med her. Akkurat nå er du på vei til helvete.

   4
   2
 2. Hele presidentvalget handlet i bunn og grunn om to ting: Har menneskeheten litt nådetid igjen (Trump), eller er nådetiden over og Gud starter domsprosessen (Biden)? Loddet er kastet. Dommen over denne arme jord er på vei.

  8
  2
 3. Det er alvorlig å profetere falskt, og Gud advarer meget sterkt mot det.

  Vi vet nå at søkelys har bringt en lang rekke falske profetier. Vi vet også at søkelys har skrevet en lang rekke konspirasjonsteorier og løgner.
  De har viderefortalt løgner, og fastholdt løgnene. De har også fremsatt uttalige løgner selv.
  Det er i seg selv utroverdig av et kristent nettsted å støtte en narsisist, løgner, bedrager, mobber og bølle som Trump er. Det er dog meget alvorlig å trykke det man VET er løgn.

  Du får nå en mulighet til å legge ut et innlegg der du tar avstand fra satans tjener, Donald Trump og alt hans ondskap. At du ber om tilgivelse for alle løgnene du har skrevet her.
  Gjør du det, så tilgir vi deg, og støtter deg i å gjennopprette tilliten. Ellers har du utspilt din rolle, og du blir spylt ut i kloakken sammen med Trump.
  Valget er ditt, Kjell Andersen.

  9
  9
  • Med andre ord du støtter Biden , som igjen støter abort, menn som har ligger med menn og andre sodoma synder, hva tror du Gud tenker om det ? Du skal ikke døme andre !

   3
   1
  • 7/11/2020, kl. 20:17 sa Birger Nilsen:

   Hvem er du din satans hykler som krever andres tilgivelse for dine egne spottende løgner. Du har vist ditt hat og løgner mot Donald Trump her lenge og viser hvilken avsindig satans medløper du er. Om du ikke vender opp vil du råtne i helvete.

   2
   1
 4. Vi har hørt mange troverdige profetier at trump har fått 2 perioder som president
  Mange hevder de har fått dette fra gud, det gjenstår nå å se om det virkelig er riktig
  Det ser ikke bra ut nå, kanskje de har hørt feil??

  5
  1
 5. Kjell, samtlige medier, inkl Fox var utpekt Biden.
  Søksmålene vil bli avvist i tur og orden!
  Saken er avgjort. Trump klarer ikke å slippe taket, men han har ingen bevis for juks.
  Biden fikk også Nevada, og havner da på 306 valgmenn. Relativt komfortable marginer i alle vippestatene.
  Dette er over! Men, selv om Biden hadde hatt 400 valgmenn, ville ikke trump akseptert nederlaget.
  Han er vant til å kunne jukse seg til seier og “suksess”, men det kan han ikke her?

  3
  2
 6. Z: Jeg har ikke løyet, og det VET du? Kjell, derimot er hjernevasket av Trumpismen.
  Kjell må vende om, bekjenne sine mange synder. Og det trengs omvendelse, ikke bare tilgibelse. Han har nemlig i lang tid levd i synd(ond synd), som en som daglig lyver, som oftest mange ganger daglig.

  Jeg er uansett ferdig med dette rottereiret, et rede for satans disippler.

  Tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør??

  4
  2
 7. Forstår ikke hvordan kristne fortsatt tror på endetidsfantasiene.

  Det har vært «bombesikre» jærtegn i to tusen år. Uten at noen har slått til med «Jesu andre komme», «Opprykkelse» eller «dommedag.

  Situasjonen for mennesker i verden i dag er på mange måter mye bedre enn den noen ganger har vært. Vel, menneskeskapt klimaforandring og utryddelse av arter har gjort situasjonene litt annerledes. Og vi får all verdens nyheter servert i lomma hvert sekund, og vi blir derfor oppmerksomme på mye, mye mer nå enn i en informasjonsfattig fortid. Men det har vært naturkatastrofer, epidemier, pandemier, kriger, urettferdighet, « falske profeter», nød og elendighet i rikelig monn også tidligere.

  Forstår at det er godt å leve i håpet og slippe å ta stilling til vanskelige valg (men la ørkenmoralen i bestemme). Men jeg forstår ikke hvorfor historisk interesserte, opplyste kristne ikke innrømmer fortidens opplagte feiltolkninger av en uendelige rekke av feilslåtte spådommer, hellig overbeviste pastorer og ett og annet tilfeldig sammentreff.

  Gud agerer i verden gjenom belønning og straff for gode og onde gjerninger. Han agerer i verden. Men ingen ka si noe sikkert om hvordan ting henger sammen med denne allmektige kraften, bortsettf ra gjennom rene gjetninger og ønsketenking. Hans inngripen er tilsynelatende fullstendig tilfeldig. Gode dør, onde overlever, og så videre og så videre.

  Sikre tegn på Guds tilstedeværelse i verden skiller seg ikke en millimeter fra bevisene for en usynlig, passiv Gud. Eller for en Gud som slett ikke eksisterer.

  4
  3
  • Gud er ikke passiv. Selv om det på mange måter kan VIRKE sånn. Gud er overmåte tålmodig. Gud er overmåte langmodig. Gud ser at det fortsatt finnes såpass mange rettferdige, at han venter med å sende Jesus tilbake til jorden. Gud ønsker at flest mulig skal komme til sannhets erkjennelse og blir frelste og rettferdige og renset hvite i Jesu blod. Gud ønsker også at DU blir frelst.
   Ellers skal ikke jeg kommentere noe annet av det du skrev, for det er New Age tankegods.

   2
   1

Det er stengt for kommentarer.