Donald Trump blir republikanernes presidentkandidat -det ingen trodde kunne skje har skjedd

donald-trumpNatten valg i delstaten Indiana, viser at årets endelige duell vil stå mellom Donald Trump og mest sannsynlig Hillary Clinton. – -Jeg har tatt feil hele veien, både når det gjelder Trumps rolle og om hvordan andre har reagert. At Cruz trakk seg var overraskende, men rasjonelt var det ikke så rart. Han hadde jo bare én sjanse, sier professor og USA-ekspert Ole Moen,” til avisen VG. Imidlertid er det ikke bare USA-ekspert Ole Moen som har tatt feil. En rekke profeter, deriblant Kenneth Copeland og Brian Carn har henholdsvis har sagt at Ted Cruz var salvet av Gud til å bli USAs president, (Kenneth Copeland) mens Benny Hinn elev, og “profet” Brian Carn allerede i fjor høst profeterte at Donald Trump gradvis ville “fade” ut av valgkampen. Intet av dette har skjedd, og begge disse menn står nå frem som falske profeter, som begge tok store ord i munnen på vegne av Gud. 

Blant Søkelys lesere er Donald Trump en omstridt person, noen elsker ham og støtter ham, mens andre mener han er en klovn og totalt ubrukelig og sjanseløs i den kommende duellen med Hillary Clinton. Hva som vil skje i ukene og månedene som vil gå frem mot
donald-trump-v-clintonhøstens valg er usikkert, men det som er det mest sannsynlige utfallet, i følge de såkalte ekspertene, er at Hillary Clinton vil vinne valget og bli USAs neste president. En rekke troende har spådd dette, men andre troende igjen har spådd Trump. Hva resultatet til slutt vil bli gjenstår jo å se, og kanhende Donald Trump er rett mann for USA. Men å tro at Donald Trump vil kunne snu opp ned på USA på ett to tre er både naivt og dumt. Og som vi har sett her hjemme. Hva politikere og ledere gjør mest, er å bryte de løftene de har gitt. Noe vi her i Norge har fått erfare med Frp i regjering. Nei til bompenger er i realiteten blitt til “ja til ennå flere bompenger” og listen vil bli svært lang dersom vi skulle trekke frem  alle løfter som er brutt. Også amerikanerne, vil med Trump komme til å måtte erkjenne det samme. Å gi løfter er lett, å innfri dem er langt vanskeligere.10 tanker om “Donald Trump blir republikanernes presidentkandidat -det ingen trodde kunne skje har skjedd

 1. Sjekk ut denne fra youtube. https://youtu.be/j6UGNsdMaT8
  Det ser ikke ut som dere har så mye innsikt.
  Dere skraper like under overflaten og kommer aldri til roten!
  Det er kun et par saker som er verdt å lese her en gang av og til og med det så vil jeg si at kildene deres heller ikke er så oppegående.

  På tide å våkne opp Sokelys !!!

  Kunne heller tenke meg å høre og lese fra dere om:

  Norges maktelite. IKKE klovne politikk som ikke er reelt!
  Jesuittenes posisjon i Norge.
  Drapene på hvite i Afrika som skjer nå. 10. 000 vis !
  YHWH`s høytider vs verdens helligdager.
  Det sanne evangelie OSV

  • Merkelig

   “Raftoprisen gitt til jesuitt”

   “Legg merke til eden som enhver Jesuitt må avsi:

   «Jeg lover videre og erklærer at jeg, når anledningen tilsier det, vil ta i bruk en nådeløs, både hemmelig eller åpenlys, kamp imot alle kjettere og avvikere, Protestanter og Frimurere, og som er min hovedoppgave, og å utrydde dem ifra jordens overflate, og at jeg ikke vil spare noen; hverken når det gjelder alder, kjønn eller byrde, og at jeg vil henge, brenne, kaste, koke, hudflenge, kvele, og begrave levende disse ille beryktede kjettere, og rive opp magene og underlivet til deres kvinner, og knuse deres småbarns hoder mot muren i den hensikt å tilintetgjøre deres avskyelige rase. Dersom dette ikke kan bli utført åpent vil jeg i hemmelighet bruke giftkoppen, repet for kvelning, stålstrengen fra pianoet, eller blykulen, uten å ta hensyn til ære, rang, verdighet eller deres autoritet over personer, uansett hvilke omstendigheter eller livssituasjon de måtte inneha, være seg offentlig eller privat, slik jeg er pålagt å utføre til enhver tid»

   (Dette er den 4. ed av det høytidelige løfte).”

   “Legg merke til deres ed for å fjerne Frimurerne. Dette er en av mange måter de har for å føre den vanlige mann og kvinne bak lyset. Frimurerne og Jesuittene spiller nemlig på samme parti. Frimurerne avsa nemlig satanistløftet overfor The Scottish Rite i 1946. Mest sannsynlig er det kanskje bare Stormesterne som kjenner til dette.

   Utdelingen av Rafto-prisen til Melo bekrefter at Rafto-stiftelsen også har blitt infiltrert av satanistene i Illuminati via deres frimurerbrødre i Norge. Sammen med Nobels fredspris.

   Når skal nordmenn begynne å våkne opp?”

   http://www.nyhetsspeilet.no/2016/04/raftoprisen-gitt-til-jesuitt/

 2. Hvis man skal komme med en profeti fra Gud skal man være 100 prosent sikker på at den virkelig kommer fra Han. Dessverre finner de glupende ulvene på noe selv og har den frekkheten å si det er fra Gud. Se bare på Maldonado som hadde ord fra “Gud” for 2015, et år da han hevdet at rikdommer skulle overføres fra ufrelste til de kristne, da kristne skulle helbrede alle på sykehus og tømme dem for pasienter, bli kvitt all gjeld osv, osv.
  I år blir han igjen invitert av Hanvold for å fremføre sitt falske budskap. Hanvold er på kollisjonskurs med Bibelen, og man kan lure på hvordan det vil ende, for det er grenser for hvor lenge Gud lar han drive en slik virksomhet som villeder folk.

 3. Det er nærliggende å skrive: “Hva sa jeg…!” men jeg skal ikke gjøre det! Selvskryt, vett du…
  Men dette er Guds vilje, at Donald Trump skal bli USA sin neste president. Slik er det bare, og de selverklærte profetene kan nå tie stille enn så lenge. Fordi det kommer snart nye muligheter for disse, ikke om Trump, man om helt andre ting. God fornøyelse!

  • Anders, De fleste er overrasket. Og profetene har spådd forskjellig: Ta Kenneth Copeland, først gikk han inn for Trump. Deretter snudde han og sa at Ted Cruz er Guds salvede, Benny Hinn elev Brian Carn spådde at Trump ville gradvis “fade ut” -men la meg si det slik: Denne valgkampen har vært den mest skitne i historien og det er ikke mange av kandidatene som har holdt mål rent etisk. Neste skritt vil være å vinne valgkampen som sikkert blir med Clinton, ellers så vil noen i partieliten kaste frem en tredje kandidat. Alt kan skje Anders. Det er etter mitt syn litt tidlig å slå fast at dette er Guds vilje, at Donald Trump skal bli USA sin neste president. Jeg regner med at det er din tro at det er slik, og ikke et profetisk ord?

  • Guds vilje?? Mannen har selv sagt at han aldri har bedt noen om tilgivelse, da han aldri har sagt/gjort noe galt? En kynisk, egoistisk og uintelligent klovn, uten politisk erfaring, ingen gode personlige egenskaper, manglende empati. En narssisst, hevdes det…

   MANGE republikanere vil velge Clinton, men få eller ingen vil gå fra demokratene til Trump.

   Når de politiske debattene starter, vil Clinton knuse Trump, og hun vil få en overveldende seier?

  • Godtfred: Jeg tror ikke at mannen er frelst og født på nytt, han banner og sverger, og er så avgjort ikke personlig kristen. Men Gud kan bruke hvem han vil til sin hensikt. Selv en bannende overmodig egoist. Hvor klok han er vet vi ikke, men han har fremstått som en mediaklovn lenge. Og han har erfaring. Jeg tror denne videoen forteller mye
   https://www.youtube.com/watch?v=7iGs-33Tr0A

  • Er ikke så sikker på at det blir walk over for Clinton. Det fleste avskrev Trump i fjor høst. Saken er den at alle eksperter har blitt gjort til skamme vedr. Trumps knockout seier i nominasjonen. Så her kan man ikke undervurdere Trump når presidenten skal velges.

 4. Profetier meg her og profetier meg der. Uansett er det GUD som innsetter konger og avsetter konger.

Det er stengt for kommentarer.