Velstandsprofeten Kenneth Copeland hevdet Ted Cruz var Guds salvede som president -Ted Cruz gir opp

Den amerikanske velstandsforkynneren og selvutnevnte apostel Kenneth Copelands vakre ord over Ted Cruz blir nå like fantasifulle som løftene som i disse dager presenteres kenneth-copeland-ted-cruzpå Telenor arena av apostel Madonado. “Ordene om Ted Cruz kommende seier og presidentskap falt fra Kenneth Copelands munn da han introduserte Ted Cruz far til sin egen forsamling. Den omstridte forkynneren som selv har proklamert at han kan ødelegge Ebola viruset ved å tale i tunger, ønsket Ted Cruz far velkommen med disse ord_ “Jeg tror av hele mitt hjerte at hans sønn er kalt og salvet til å bli den neste presidenten for de forente stater. I følge Ted Cruz far, skal hans sønn ha tilbrakt seks måneder i bønn ved å søke Herren, før han tok beslutningen. Onsdag 4 mai måtte en nesten gråtende Ted Cruz erkjenne at han ikke er folkets valg, og etter siste tap mot Trump suspenderte han onsdag sin valgkamp.

donald-trumphDermed står vi igjen med den kandidaten alle lo av og som få hadde trodd ville komme så langt. Nemlig Donald Trump. Nattens store vinner ble ikke Ted Cruz, men Donald Trump som nå i realiteten er sikret seieren, og herlighetsteolog Kenneth Copeland som i videoen nedenfor lot ordene falle…fremstår nok en gang som en mann med tomme ord. Mitt spørsmål er, hvor lenge vil naive kristne fortsette å finansiere slike kreftsvulster på Kristi legeme?
3 tanker om “Velstandsprofeten Kenneth Copeland hevdet Ted Cruz var Guds salvede som president -Ted Cruz gir opp

  1. Her påstår Cruz’ far at hele familien har hørt fra Gud, men det viser seg å ikke stemme.
    Hvordan noen kan tro på bløffmakeren Copeland er helt uforståelig. Hva skal til for at folk skal våkne opp og slutte å gi penger til luringer med falske profetier, kyniske ulver som velter seg i luksus på andres bekostning.

    • En sann vekkelse fra Herren, og røster som våger si tydelig i fra om falsk lære Marie.

  2. Hvem gidder å bruke tid på å høre på velstandsmannen Copeland. Disse maktsyke pengeinnsamlerne tåler ikke kritikk og er avslørt flere ganger. Utrolig at noen orker å følge denne mannen. De prater jo bare tull.

Det er stengt for kommentarer.