Døde etter å ha tatt Pfizer Covid-19 vaksine -Florida-lege etterlater familien i sorg

“Min høyt elskede mann døde av en mystisk blodsykdom bare dager etter å ha fått sin Covid-19 vaksinen, fortalte en sorgfull enke etter at det ble klart at hennes mann, en lege fra Florida døde etter å ha fått Pfizers Covid-19 vaksine noen dager i forveien.Heidi Neckelmann forteller at hennes ektefelle Gregory Michael, 56 -som var hennes beste venn og livsledsager gjennom 28 år, var aktiv, frisk og uten noen kjent medisinsk tilstand før han fikk skuddet med Pfizer`s Covid-19 vaksine den 18 desmeber i fjor. Bare noen dager senere var han død. I følge kona døde han av hjerneslag søndag morgen, to dager etter at han fikk vaksinen da han  plutselig utviklet en sjelden autoimmun sykdom som får kroppen til å ødelegge sine egne blodplater, de små fragmentene som hjelper blodet å koagulere. Det hele ble utløst av Pfizer-BioNtech Covid-19 vaksine, som blir pushet på befolkningen. I et stadig større antall land meldes det nå om alvorlige bivirkninger og dødsfall som ser ut til å være utløst av Covid-19 vaksinene.

Helsemyndighetene ser ut til å forsøke å tie i hjel informasjon om slike dødsfall og bivirkninger og all skepsis til vaksinene blir stemplet som villedende informasjon og konspirasjonsteorier. En rekke religiøse ledere har oppfordret sine tilhengere til å ta vaksinene som tilbys selv om det betyr at de ber folk være forsøkskaniner for legemiddelindustrien. Enkelte religiøse figurer, deriblant en biskop i den norske kirke og redaktør Vebjørn Selbekk går så langt som å hevde at det er en kristenplikt å ta skuddet med medikamentet som ser ut til å resultere i prematur død og forskjellige smertefulle bivirninger. Det faktum at flere av vaksinene inneholder celler fra ufødte aborterte barn ser ikke ut til å anfekte disse religiøse figurene. Både vaksinen til AstraZeneca og Johnson og Johnson skal inneholde celler fra aborterte barn, og ingen kristenledere her hjemme blåser alarm. Pr i dag er det slik at du ikke kan velge hvilken vaksine du blir tilbudt, men her i Norge er skepsisen til vaksinasjonsprogrammet økende. Det å være prøvekanin for den grådige legemiddelindustrien er ingen kristenplikt, og både biskop og Dagen redaktør Selbekk er figurer folk ikke bør lytte til. Om Selbekk og biskop Halvor Nordhaug i den norske apostatkirke vil gamble med sine egne liv er så sin sak. Men å pålegge andre troende en “kristenplikt” som kan innebære hjerneslag, blodpropp og tidlig død er noe som sterkt må fordømmes. Både biskop og redaktør må sterkt irettesettes for sin villfarelse. Å ta en vaksine er ingen kristenplikt, men det er heller en kristenplikt å advare om bivirkningene og konsekvensene disse vaksinene kan få. I Norge er minst fire helsearbeidere døde etter å ha gjort sin “kristenplikt”.

 

Facebook Comments

2 tanker om “Døde etter å ha tatt Pfizer Covid-19 vaksine -Florida-lege etterlater familien i sorg

 1. Mer om vaksinen.

  https://www.naturalnews.com/2021-03-22-vaccine-passports-to-become-mandatory-in-usa.html

  Vaksinepass for å bli OBLIGATORISKE i USA som opptakten til masseutryddelsesbegivenhet
  Mandag 22. mars 2021 av: SD Wells

  ( Natural News ) Så langt har over 60 millioner amerikanere allerede tatt spranget og blitt vaksinert med Covid-19-serien av skitne, syntetiske DNA-jabs som inneholder eksperimentell og dødelig mRNA. Den amerikanske regjeringen jobber overtid for å vaksinere en høy andel av befolkningen for å legge til helsekaoset som følger med den økonomiske / økonomiske tsunamien. Oppdraget er presserende, ettersom flere og flere naturlige helseentusiaster sprer ordet om skitne vaksiner som inneholder genetisk muterte organismer som nå er programmert til å skape fremmede proteiner i kroppen din. Nå, ved å lage obligatoriske ” vaksinepass, ”Millioner av amerikanere som aldri ville ta de farlige vaksinene, må nå vurdere dem, hvis de ønsker å reise utenfor USA, eller til og med reise fra stat til stat, for den saks skyld.

  Den beryktede Dr. Fraudulent Fauci er “all in” for vaksinepass, så vel som hans snikende kohorte, den eneste Bill “Hell’s” Gates. Sammen med Big Pharma injiserer de omtrent 2 millioner amerikanere per dag, som gjeldende tall viser, og setter opp til massedødsbegivenheten, der alle de vaksinerte plutselig opplever immunforsvarssvikt på bryteren. Derfor vil de ha vaksinepass, fordi det er den eneste måten de kan overbevise / tvinge “ikke-voksxere” til å overholde. Deretter kommer vaksinepassbruk for innenlandsreiser, og det vil aldri bli løftet når det er obligatorisk. Er ikke i tvil om det.
  Vaksinepass er en moderne form for jødiske merker nazistene gjorde obligatoriske

  Vaksinepass er bare en modernisert form av det jødiske gule merket utstedt av nazistene mellom 1939 og 1945, som systematisk identifiserte jødene for å deportere dem til gettoer og masseutryddelsessentre (aka konsentrasjonsleirer – tenk dagens FEMA her). Disse merkene ble utstedt over hele det tysk-okkuperte Øst-Europa, og da krevde Hitler alle jødene å registrere våpnene sine. Det jødiske merket var nøkkelen til å ødelegge den jødiske befolkningen i Europa, da det ble brukt av nazistene til å se på og kontrollere hver bevegelse. Høres kjent ut?

  De eneste jødene som fikk fritak fra det obligatoriske merket, var utenlandske jøder fra nøytrale land, eller jøder som utførte arbeid som var viktig for de tyske militærstyrkene. Merkene ble deretter brukt i konsentrasjonsleirene for å identifisere innsatte (merket endret utseendet til en omvendt trekant med fargekoding for fangerkategorier).

  Merkene ble sydd i jødenes klær, ettersom dagens merker “syes inn” til amerikanernes DNA via mRNA. Skjønner? Jødene som var låst av politiske årsaker hadde en rød trekant i stedet for gul. Gjett hvem som ble torturert verst? Tror du fortsatt at du vet hva Covid massevaksinasjonshendelsen egentlig handler om? Tenk igjen. Har du hørt om Agenda ID 2020 ? Det er allerede ratifisert i Tyskland, hjemmet til de forbannede nazistene.

  Er du en Trump-fan som ikke vil bli vaksinert med de skitne Covid-jabene? Vaksinepapirene dine vil sannsynligvis ha en rød logo i stedet for gult, ettersom du er databasert og oppført på en myndighets overvåkingsliste som en rasistisk, ekstremistisk, innenlandsk terrorist. TSA-agenter blir det nye SS-politiet, og verifiserer “papirene” dine på flyplassen, busstasjoner, togstasjoner og motorveiinnganger til alle forskjellige amerikanske stater.

  Mass Extinction Event etter vaksinepas blir obligatorisk og vellykket
  Over 12 prosent av amerikanerne har allerede blitt merket med dyrets merke – mRNA-virusfragmenter fra en genetisk muterte, svært smittsom, åndedrettsangrepende virusstamme av coronavirus. Og ikke tro alle løgnene som kommer fra vanlige medier og Biden-regimet, at det bare er statene og lokale myndigheter som kan håndheve obligatoriske vaksinasjoner, fordi lederne OGSÅ distribuerer disse skitne Covid-jabene til tre fritt tilknyttede stater, fire føderale byråer, og fem amerikanske territorier. Så, sa du? Gjør ingen feil, Fauci og CDC kjemper om å gjøre de skitne jabene obligatoriske for å reise hvor som helst eller gå på hvilken som helst skole, på alle nivåer .

  Når Fauci, Gates, CDC og Bidens KKP (det kinesiske kommunistpartiet) har om lag 200 millioner amerikanere vaksinert, slik de hadde med influensaskudd, så kommer apokalypsen, og den kan begynne over natten. Bedrageriske Fauci og Center for Disease Creation jobber hardt med andre land for å sikre at de også håndhever vaksinepassene. Tyskland har tilfeldigvis allerede sine ender på rad. Lær historie folk, eller du er dømt til å gjenta det. Se opp for de skitne vaksinene med masseutryddelse. Og ja, fra det politiske partiet “du trenger ikke ID for å stemme” kommer “vis meg vaksinepapirene dine” for å gå hvor som helst og gjøre hva som helst.

  Still inn internettskiven din på Vaccines.news for oppdateringer om obligatoriske skitne vaksiner og Hitler-propaganda som alltid følger med alt.

 2. Disse vaksinene er regelrett fra avgrunnen.
  At kristne kan støtte vaksinering med fosterceller og i tillegg hevder at det er en kristen plikt å ta en slik vaksine, viser virkelig hvor langt på natt det er.
  For meg er det åpenbart at mange troende er blitt forført av frykt og angst.
  Dersom du er så redd for dette viruset at du tyr til et medikament som består av celler fra myrdede ufødte barn, da har du virkelig et problem.
  Bibelen kaller det fryktens ånd. Frykt er det motsatte av tro til Gud.
  Dersom du frykter dette viruset, trenger du et møte med Gud.
  Herren er vår lege og vår tilflukt.
  Ve dem som setter sin lit til kjød.
  Stol på Herren og frykt Ham.
  Han er den du bør frykte og elske av hele ditt hjerte og all din sjel!

  6
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *