Forberder seg for nye nasjonale innstramminger og råd for å få ned smitten -pressekonferanse klokken 18 tirsdag

Den økende smittetrenden i Norge gjør det naturlig at regjeringen nå vil komme med nye nasjonale råd og innstramminger. Mandag ble det registrert 1096 nye smittetilfeller i Norge og selv i områder med nærmest ingen smitte er politikerne bekymret. “Vi har sett dette behovet lenge nå, sier Espen Nakstad, assisterende direktør i Helsedirektoratet. Den kommende påskefeiringen hvor mange drar på hytter og høyfjellshotell gjør at det er nødvendig med endringer og innstramminger.  Man frykter at smittede personer tar med seg smitten på høyfjellet, og der smitter andre igjen som tar smitten med seg tilbake til kommunene de kommer fra.

Det gjøres vurderinger av dette av regjeringen nå, og det er aktualisert med utviklingen den siste tiden og med tanke på økt risiko for smittespredning i påskehøytiden, sier Lene Vold i helsedirektoratet. Det vil bli en pressekonferanse om de nye tiltakene tirsdag kveld klokken 18. Store deler av Norge går inn i påsken i en eller annen form for lockdowns. Noe som betyr stengte kirker under den viktigste høytiden til den kristne kirke. Etter at Erna Solberg som nå er under politietterforskning for brudd på smittevern-reglene arrangerte selskaper med flere mennesker tilstede enn tillatt, er det fallende respekt og lydighet mot de sterkt inngripende tiltakene i Norge.

7 tanker om “Forberder seg for nye nasjonale innstramminger og råd for å få ned smitten -pressekonferanse klokken 18 tirsdag

 1. Jeg lurer på hvordan verden klarte å omdefinere smitte til en dødelig sykdom. Selve smitte testen er helle tvilsom.

  Se denne interessante filmen på hvordan de klarte det. https://www.bitchute.com/video/ZOVluEe2mNHL/

  Ellen Irene Bøe, skrev et flott innlegg her nedenfor, tar med el lite utdrag, for det sier hun noe som jeg også har tenkt.

  22/03/2021, kl. 23:34 sa Ellen Irene Bøe
  «Alt vi har er en splittelse og Coronaen har min sann vist at det er en dyp splittelse som går midt igjennom kristenheten.»

  Jeg tenkte da på dette verset.
  Matt 10:34-36 Tro ikke at jeg er kommet for å bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for å bringe fred, men sverd. Jeg er kommet for å sette skille: Sønn står mot far, datter mot mor,
  svigerdatter mot svigermor, og en manns husfolk er hans fiender.

  For denne vaksinen vil dele folk og land i to, splitte byer, bygder, menigheter, hus og familier. Der de som tar vaksinen blir betraktet som de gode og rettferdige, mens de som ikke tar vaksinen blir betraktet som forrædere, svikefulle og løgnere.

  Men Guds ord sier da vitterlig.
  Jes 5:20 Ve dem som kaller det onde godt og det gode ondt, som gjør mørke til lys og lys til mørke, bittert til søtt og søtt til bittert!

  Det er nettopp det storting og regjering og resten av verden gjør, og MSM er deres lydige løpegutt.

  Dette presset for å ta vaksinen blir større og større etter som tiden går, hvordan skal du klare å stå i mot presset, hvis du ikke tar din beslutning nå, mens det ennå er tid til å reflektere grundig over det, før det blir til en tvang.

  Det er ikke sikker at du vet hva therrippere er: gå på denne nettsiden og finn det ut.
  https://www.presseteam-austria.at/da/johns-hopkins-university/

  Mvh RJ

  3
  1
 2. hmm…

  Uansett, takk for link. Vil noen si fra her hvis de vet om noen eksperter som har et annet syn på denne saken? Nederste link til RJ, mener jeg.

 3. Hei

  Fikk tlf fra kommunen i dag. En blid og hyggelig jente/dame ville gi meg muligheten til å få Pfizer vaksinen. Ble understreket at det var frivillig. Jeg svarte nei takk.
  Tror det er best. Vil heller dø en “naturlig” død enn krepere av bivirkninger 🙂

  https://www.thinkaboutit.online/dont-take-the-vaccine/ Denne linken er best og åpne i chrome som oversetter til norsk

  • Du skal ikke dø men leve kalsa 🙂
   Hvis du ikke allerede gjør det så;
   Ut i sola å propp i deg D-vitaminer,
   ta tid med Gud, sov godt og spis sunt 🙂

Det er stengt for kommentarer.