Det absurde Canada -holder pastor fengslet fordi han vil holde gudstjenester og løslater barneovergriper

Canadiske myndigheter får mer og mer kritikk for å holde pastor James Coates fengslet fordi han ikke vil love å la være å avholde gudstjenester samtidig som canadisk rettsvesen løslot den 25 år gamle Lyle Larson som er siktet for flere seksuelle overgrep mot mindreårige. Den notoriske sexovergriperen er straffedømt flere ganger for seksuelle overgrep mot barn under 14 år, og vil etter det psykologene som har undersøkt ham sier, fortsette med seksuelle overgrep mot mindreårige. I følge en  rettspsykriatrisk rapport blir det fastskått at Lyle Larson mest sannsynlig vil gjenta sine overgrep mot barn, men dette var ikke nok til at retten ville holde ham i varetekt.

Dermed ble overgriperen løslatt av retten samtidig som pastoren som vil forkynne Guds ord og samle menigheten til gudstjenste, vil bli sittende varetektsfengslet i ytterligere to måneder. Det faktum at slikt skjer i det nye og sosialistiske Canada, bør ikke forundre noen. Sosialistene og venstresiden hater Jesus Kristus, hater Guds Ord og dermed også Guds tjenere. Det bør ikke komme som noen stor overraskelse at barneovergriperen ble løslatt fra samme fengsel som pastor James Coates nå sitter fengslet i fordi han ønsker å utføre sitt kall som Guds barn og hyrde for menigheten. I klippet under blir nettopp dette absurde faktum trukket frem. Man holder Guds tjener fengslet fordi han vil holde gudstjenester, men løslater en sexovergriper som har forgrepet seg på mindreårige gutter og jenter.

Facebook Comments

2 tanker om “Det absurde Canada -holder pastor fengslet fordi han vil holde gudstjenester og løslater barneovergriper

 1. Løslate barneovergripere og fengsle pastorer som holder gudstjenester.
  Så avgjort en myndighet innsatt av Gud.
  Not
  Som bibelske kristne og pinsevenner er vi kun forpliktet til å følge myndigheter som belønner den gode gjerning og straffer den onde.
  Canadiske myndigheter løslater og belønner således den onde gjerning og straffer den gode gjerning.
  Ergo står vi overfor en myndighet som ikke er innsatt av Gud og følgelig har vi heller ingen forpliktelse ut fra Guds ord og lyde en slik myndighet.
  Vi lever nå i en tid der Jesu Kristi folk må etterfølge Jesu eksempel og trosse makter og myndigheter.
  Fredag er det igjen bibelgruppe og vi venter fullt hus. Verken myndigheter eller frykt for et virus kan hindre Guds folk å komme sammen til bønn, fellesskap og nattverd.

 2. At slik kan skje i Canada er ikke overraskende. Det er lenge siden de første alvorlige sykdomstegnene ble åpenbare. For å forstå hvordan en nasjon kan byte sammen moralsk og kulturellt må man forstå sammensettningen av type mennesker. Hvis mange nok er likegyldige eller manipulert så skal det ikke så mange destruktive politikere til før de kan overta makten helt. Og hvis dette først begynner å skje kan de dra stadig flere med seg. Til slutt tråkker de ned alle som stiller seg i veien. Dette er “statsvitenskap” som de farlige politikerne kan utnytte systematisk. Disse lever i en forestillingsverden som kun eksisterer i deres egne hoder. Deres filosofi er at alle nødvendige middler må være tillatt for å nå sine “høyverdige mål”. Da kan de identifisere seg som “gode”. Slike politiske revolusjoner har alltid en dobbelt agenda. “De høyverdige målene” og gudommeliggjøringen av politikerne selv. Men målene er vanligivs bare noe som brukes for å legitimere maktmissbruk. I ettertid lurer alle på hvordan slike ting kan skje. Typisk sier de “aldri mer” i ettertid når de sitter i ruinene av det som en gang var. Men det skjer igjen og igjen fordi ingen ser sammenhengen mellom årsake og konsekvens. Når alle roper stopp stopp så er det for sent. Og jeg frykter at vi er der idag.

  De som forstår utviklingen blir skjelden blir hørt mens det fremdeles er mulig og gjøre noe. De blir ignorert eller latterliggjort. Slik tilfelle var for mange av profetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *