Vaksine-dødsfall i Danmark gjør at man setter AstraZeneca vaksinene på vent -kan gi dødelige blodpropper

Kristiansand stanser bruker av AstraZeneca skuddet  Det har tidligere vært rapportert om flere dødsfall knyttet til de omstridte Covid-19 vaksinene. Nå setter danske myndigheter vaksineringen med bruk av AstraZeneca vaksinen på vent. Danmark slutter midlertidig å vaksiere med AstraZeneca-vaksinen etter dødsfall, melder danske BT. Dette skjer med øyeblikkelig virkning, skriver avisen. Helseminister Magnus Heunicke skriver på Twitter at på grunn av forsiktighetshensyn stanses vaksinasjon med AstraZeneca etter signal om en mulig alvorlig bivirkning i form av dødelige blodpropper. De kontroversielle og hastverksutviklede “vaksinene” kan ha mange bivirkninger -og blodpropp med dødelig utgang kan være en av dem. I tillegg er det ingen som kjenner de langsiktige bivirkningene disse vaksinene kan gi.

Store deler av befolkningen er mer enn villige til å være prøvekaniner for en pengegrisk og grådig legemiddel industri som selv ikke har erstatningsansvar dersom du og jeg påføres langsiktige og smertefulle bivirkninger av et svært tvilsomt og potensielt livsfarlig produkt. Selv kristne ledere sier ukritisk ja til å ta en vaksine man ikke aner konsekvensene av og har ingen motforestillinger mot at Guds menighet skal bli redusert til prøvekaniner for en grådig legemiddelindustri som har null moralske skrupler ved å lyve, bedra og ufarliggjøre sterkt vanedannende medikamenter. De samme legemiddel-selskaper som nå står bak disse vaksinene har tidligere måttet punge ut med store summer i erstatninger etter å ha ufarliggjort egne produkt som har skapt millioner av pillemisbrukere verden over. Sterkt vanedannende tabletter som Oxycontin ble introdusert som lite vanedannende når de ble pushet på leger og pasienter. I etterkant har ulike produsenter av sterkt vanedannende medikamenter måtte punge ut med milliarder av kroner i erstatning til forskjellige amerikanske delstater. Det er slike selskap våre myndigheter ber om at vi ukritisk skal stole på.

 

3 tanker om “Vaksine-dødsfall i Danmark gjør at man setter AstraZeneca vaksinene på vent -kan gi dødelige blodpropper

 1. Levi Jensen hadde rett. Disse vaksinene er rottegift fra helvete.
  Dette er livsfarlig risikosport.
  Som kristne sier vi nei takk til vaksinene.
  Jeg nekter å være prøvekanin for legemiddel-industrien.

  8
  2
 2. 120.000 personer har fått denne vaksinen i Norge. Jeg tenker at disse nå er oppskaket etter at vaksineringen med denne vaksinen er stoppet over hele landet – de venter nok på blodpropp. Både kona og jeg har vært innkalt for vaksinering – men vi har takket nei. Dessuten : Disse vaksinene som tilbys er ikke vanlig vaksine der man får innsprøytet en liten dose av selve sykdommen ( infeksjonen ) . Nei , her er det dine gener som blir tuklet med. Hvem vet om langtidsvirkningene ?

  9
  2
 3. Veldig mange får kraftige bivirkninger. Jo yngre du er bivirkningene kraftigere. Folk får kraftig feber, voldsomme smerter i hele kroppen og voldsomme skjelvinger. Unge friske folk blir helt utslått. Man sier det går over etter noen dager, men flere går det aldri over for. Noen har anfall og skjelvinger mange måneder etterpå. Det er helt tydelig at disse vaksinene ikke er bra. De ødelegger immunforsvaret og du kan dø av et annet uskyldig influensavirus.

  4
  2

Det er stengt for kommentarer.