Vil overgå Gud: Biden annonserer at hans regime åpner for å innføre et tredje kjønn på nasjonale ID kort og papirer

“Til mann og kvinne skapte ham dem,” het det når Guds ord oppsummerer og slår fast at Jahve Gud skapte menneske til mann og kvinne, til to forskjellige kjønn. Nå ønsker Joe Biden å sette Skaperens ord til side ved å innføre et tredje kjønn på nasjonale ID kort,  Joe Biden som ble installert i Det Hvite Hus den 20 januar, er den mest perverterte presidenten USA noensinne har hatt. Den amerikanske presidenten markerte den internasjonale kvinnedagen ved å signere to presidentordrer omkring kjønnslig likhet, het det under en pressebrief i Det Hvite Hus. Den første presidentordren innebærer at det skal opprettet et eget råd som skal se til at Bidens policy omkring likhet mellom kjønnene blir etterlevd og den andre orden pålegger undervisningsdepartementet å revurderer alle eksisterende reguleringer som setter skiller mellom kjønnene.

Dagen redaktør Vebjørn Selbekk som på lederplass har skrevet at han ville ha støttet både Hillary Clinton og Joe Biden fremfor Donald Trump har fått riktig mye å glede seg over etter at Biden ble president

Under pressekonferansen signaliserte Biden regimet at de er villig til å vurdere å innføre et tredje kjønn som mulighet på statlige og nasjonale ID kort. Både Kamala Harris og Biden har tidligere signalisert åpenhet for å åpne for et tredje kjønn på nasjonale ID kort og papirer. Folk skal selv kunne velge om de er noe annet enn menn eller kvinner. Det er godt mulig at Biden kommer til å bruke sin makt til å utstede presidentordrer til å innføre et slikt tredje kjønn, skriver The Washington Examiner. Flere av de demokratisk kontrollerte delstatene som California, Colorado, Indiana, Maryland, Minnesota, Nevada og Utah opererer med et tredje kjønn på offentlige id-kort og papirer.  For Biden og Kamala Harris er det svært viktig å reverse alle tidligere president Trump pro-kristne beslutninger, og aldri har USA hatt et mer pervertert regime enn under Biden. Ved hjelp av presidentordrer har Biden slått tilbake store deler av den kristne etikken som gjenspeilte seg i offentlige regler og retningslinjer under president Donald Trump. Avkristningen av den offentlige forvaltning har skutt fart under dette regimet, og millioner av evangeliske kristne sier rett ut at de ikke kan be om Guds beskyttelse og velsignelse over dette ugudelige regimet. Mange er også forferdet over hvor fort Biden har vært i stand til å fjerne den siste rest av bibelsk kristendom i den offentlige forvaltningen.

 

Facebook Comments

5 tanker om “Vil overgå Gud: Biden annonserer at hans regime åpner for å innføre et tredje kjønn på nasjonale ID kort og papirer

 1. Kommer aldri til å eksistere et tredje kjønn, uansett hva biden eller andre ubrukelige ledere underskriver. Gud skapte det til mann og kvinne, og vil aldri endre syn på det. Trump har rett i det han sier. Biden har ødelagt mye allerede. Bare det at en sånn mann kan sitte som president, viser at det er noe galt som har slått rot for lengst.

  Nå mangler vi bare at biden identifiserer seg som svart kvinne, for å kunne «rettferdiggjøre» rasismen sin ovenfor hvite bønder.

  3
  2
  • Trump har rett. Joe Biden og Kamala Harris ødelegger USA. Vi må ikke glemme at deres navn i bibelkodene er knyttet opp mot ødeleggelse og utslettelse.

   1
   2
  • Ja, har lest om det.

   Og har tenkt som Trump, at han kommer til å ødelegge landet.

 2. Det er ikke Biden som styrer og bestemmer. Han er bare en vandrende puppet. Det er Obama og hans folk som nå styrer USA.

  5
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *