Den amerikanske sentralbanken kutter renten til 0 og tilfører markedet 700 milliarder dollar i et forsøk på å snu trenden og hindre børskrakk

Nullrente og 700 milliarder dollar i kunstig stimulans for å søke å løfte finans og aksjemarkedet er den amerikanske sentralbanken (Federal Reserve System) siste desperate forsøk på å redde det amerikanske aksjemarkedet som er i full krise etter at en kombinasjon av Corona viruset og kraftig oljeprisfall har ført til full panikk i markedet. På tross av det kraftige og desperate rentekuttet og 700 milliarder dollar i kunstig stimulans, peker pilene i førhandelen på Wall Street nedover. På fredag steg aksjemarkedet markert som en følge av rykter om ytterligere kunstig stimulans. “Dersom dette ikke virker er vi virkelig ille ute,” sier Gregory Mannarino i Traders Choice i en oppdatering

Denne mandagen kan bli en ny blodig dag for markedet selv om sentralbanken brukte søndagen på å ta desperate og helt ekstraordinære grep i et forsøk på å redde aksjemarkedet. For annen gang siden krisen begynte har FED satt ned renten, denne gang til null samtidig som det tilføres 700 milliarder i krisehjelp for å redde markedet fra å gå i fritt fall. På tross av de helt uvanlige grepene peker pilene i førhandelen nedover. Utspillet fra den amerikanske sentralbanken er såpass dramatiske at de signaliserer at FED ikke lenger har kontroll og dersom dette ikke virker er minusrente en mulighet de vil forsøke for å holde markedet kunstig i live. (saken fortsetter..etter videoen

https://www.youtube.com/watch?v=QD2h7Oq1G-k

Aksjemarkedene over store deler av verden har lenge befunnet seg i en boble -og det eneste redskapet sentralbankene har er å sprøyte mer kreditt inn i gjeldsboblen som før eller siden vil eksplodere. Dersom tiltakene ikke virker og markedene stabliserer seg, kan 1930 tallets depresjon ble en reell virkelighet. Krakket i 1987 og finanskrisen i 2008 vil i såfall bare ha vært frisk bris i forhold til stormen en ny depresjon vil føre med seg. Stadig flere røde varsellamper blinker og investorer som forblir i markedet risikerer enorme riskoer for ytterligere tap. Gregory Mannarino kan ikke understreke hvor spesielt og ekstraordinært dette er. Vi vil få negativ rente og du og jeg vil risikere å betale penger til banken for å oppbevare dem der. Dette er bailout, null rente og 700 milliarder dollar for å booste markedet. Dersom dette ikke virker er det på tide å rømme til fjellene. Løp for livet. Sentralbanken har nå trådt inn i terreng hvor ingen har vært før,” sier Mannarino i sin oppdatering før mandagens handledag. Det neste som kommerer negativ rente, Amerika er ferdig, Amerika er ferdig, rent økonomisk sier Mannarino som lege har advart mot kollapset  som er i ferd med å gruse verdens økonomier.

6 tanker om “Den amerikanske sentralbanken kutter renten til 0 og tilfører markedet 700 milliarder dollar i et forsøk på å snu trenden og hindre børskrakk

 1. Til slutt, når den store trengsel begynner, skal de kaste sitt gull og sitt sølv på gatene i et siste desperat forsøk på å rommes av Jehovahs nåde for å slippe å dø for evig. Men ”den dagen vil jeg ikke høre bønner, sier Jehovah”. Da skal likene dekke jorden og fjellene renne av blod, sier profetiene.

  Nådens tid er NÅ! Benytt denne korte tiden godt til å nærme dere Skaperen Jehovah og Hans sønn Kristus. Kjøp denne beleilige tid fremfor aksjer i denne verden.

 2. Det er ikke Jehovah Gud eller Kristus som har ”sendt” pest og plage over menneskene nå i endetiden. Men da menneskenes forfedre forkastet Guds veiledning i Eden forutså Han straks at det ville gå galt. Derfor lot Han naturlig nok legen Lukas forutsi profetien om ”pest”.

  Når menneskeheten i dag tipper 7,8 milliarder individer vil selvsagt eksponentielt flere mennesker rammes. På Jesu tid var det bare rundt 250 millioner og den første milliarden kom rundt 1930.

  Jehovah har imidlertid lovet en ny jord der rettferdighet bor. Uten sykdom, alderdom, død eller plager av noe slag. Der vil kvinnene underordne seg sine menn som vil elske dem. Barn skal ikke fødes til en brå død og fødslene vil bli smertefri. Alt dette skal Guds rike av 144000 tidligere kvinner og menn utføre under rikets Herre Kristus – himmelens odelsgutt.

  De av dere som ønsker å komme dit må handle NÅ. Tiden er kort men lønnen vil vare EVIG.

  • Vi kan selvsagt ikke spå dagen og timen, men endetidstegn-profetiene ble gitt oss for at vi skal vite at vi lever i de siste tider. Og akkurat som veene etter hvert kommer tettere på en svanger kvinne, vil etter hvert elendigheten toppe seg frem til slutten over hele planeten.

  • Ja, og “det kommer i en time vi ikke tenker det”. Derfor må vi “være edrue og våke”.

  • Dette som skjer nå i verden har vært profetert av ulike Guds menn som har stått i tjeneste for Kristus. Gud er i ferd med å sønderbryte brødets stav (ta bort de institusjoner og ting folk setter sin lit til.
   Les Esek 14,13 Menneskesønn! Når et land synder mot mig og gjør sig skyldig i troløshet, og jeg rekker ut min hånd mot det og sønderbryter brødets stav for det og sender hungersnød over det og utrydder både mennesker og fe av det,

 3. Økonomisk krise, flyktningkrise, politisk krise, miljøkrise, pest, kulturkrasj, terror osv osv osv. Uro og kaos over hele fjøla. På godt norsk: løft deres hode, for forløsningen stunder til. Jesus kan komme når som helst. Og han drøyer ikke Han som komme skal. Så vær våkne og ha olje på lampene.

Det er stengt for kommentarer.