De gikk alle mot Wally Verks fordi han hevdet at vaksinen er dyrets merke -nå slåss de innbyrdes

Det hersker nå den reneste krigstilstand mellom forskjellige kristne YouTube profiler som bruker og poste videoer av seg selv mens de er ute på gata og forkynner. Borgerkrigen ser ut til å ha begynt etter at flere av YouTube profilene som har mangfoldige tusen tilhengere, i flokk og følge gikk til angrep på YouTube forkynneren Wally Verk som blant annet forkynner at vaksinen er dyrets merke. I etterkant av angrepene på Wally Verks har det brutt ut splid og splittelse blant dem som fordømte Wally Verks -og nå blir YouTube-predikantene tvunget til å kjempe seg i mellom, mens Wally Verks kan gjøre det han mener han er kalt til. Nemlig advare kristne mot å ta dyrets merke.

De som i flokk gikk til angrep på Wally Verks over hans budskap om at vaksinen er dyrets merke, er nå i bitter konflikt med hverandre

Den interne konflikten mellom ulike YouTube-personligheter som også er gateforkynne begynte etter at de i fellesskap gikk til angrep på Wally Verks. Wally Verks som er leder for Ghetto Gospel og YouTube kanalen Revelation of Jesus Christ ble etter at han begynte å forkynne at vaksinen er dyrets merke, kraftig fordømt og kritisert og hengt ut av de YouTube profiler som nå er i krig med hverandre. Påstandene om hor, umoral, grådighet, løgn, vranglære osv osv fremsettes i offentlighet og den ene YouTuberen etter den andre anklager fienden for å være vranglærere, bedragere og Satans yngel. “Ironically all this is happening after Wally tried to warn them. Whole gang is splitting up,” sier en av dem som har fulgt bråket. En rekke profiler er involvert i den pågående borgerkrigen og blant dem finner vi Dorre Love og Chris La Sala. Dorre Love gikk nylig fra sin kone og flyttet raskt sammen med en nydøpt søster i Herren. Dette blir han nå fordømt for. Det hele startet med at en gruppe “Guds menn” som opererer på YouTube gikk sammen om å ta Wally Verks. Etter å ha angrepet Wally gjennom flere måneder og lagt ut videoer for å “expose” hans forkynnelse om vaksinen, har gruppen av Herrens tjenere nå endt i krangel og bitter strid seg i mellom. Blant de innvolverte finner vi foruten Dorre Love og Chris La Sala, figurer som Just Pray NYC, Someone with Discenment, Sim Saga, Bero, Victory street ministries, Dan Purden med flere. Den ene etter den andre går ut og lager expose-videoer om de andre og på live-stream florerer det med beskyldninger om alt fra utroskap, falsk lære, grådighet, kamp om popularitet og beskyldninger om løgn. I videoen under kommer sannheten om Dorre Love frem, og Wally Verks som advarte dem alle kan le i sitt skjegg over det som skjer. Verks kommenterer det slik: “Det lønner seg ikke å angripe en Herrens profet, for sverdene som var vendt mot meg, vender de nå mot hverandre og slakter hverandre,” sier Wally om den pågående borgerkrigen blant dem som gikk hardt ut mot ham. Beskyldningene formelig hagler mellom dem som stod sammen om å fordømme Wally Verks og det kan se ut som om Wally Verks motstandere nå er tvunget til å angripe hverandre for åpen scene på live stream. Og mens disse krangler om hor, hasj og løgn, kan Wally Verks smile lurt i sitt skjegg i visshet om at disse fortærer hverandre på åpen scene. Chris La Sala har i ettertid lagt ut dette opptaket av den pågående krangelen hvor Dorre Love kaller både Chris La Sala og sin tidligere venn “JP” for slanger og Judas. Det er en hardt presset gateforkynner Dorre Love som fullstendig mister det på livestream. For Wally Verks er den interne borgerkrigen blant motstandere og kritikere en stor seier og velsignelse fra Gud. For disse gatepredikantene og YouTube-hyrdene er dette en selsom scene som burde få disse YouTube-predikantene til å trekke seg for godt. Se det mer enn fire timer lange opptaket av seansen.

 

Én tanke om “De gikk alle mot Wally Verks fordi han hevdet at vaksinen er dyrets merke -nå slåss de innbyrdes

  1. Skjønner ikke at du gidder å trykke sånt rør, vaksinen er ikke dyrets merke, men derimot innføring av qrl kode som inneholder alle helse opplysninger og kreditt verdien din er innføring av dyrets merke og vil tilslutt bli injisert i pannen eller høyre hånd, det er dyrets merke.

Det er stengt for kommentarer.