Døde av cóvid19 siste 4 ukene: Fullvąksinerte: 132 Uvąksinerte: 37

“Det har blitt slik jeg og mange andre har sagt det ville bli.
Flere og flere vaksinerte dør i forhold til uvaksinerte. Man forsøker å skjule dette ved å vise til insidens og hevde at flere er fullvaksinerte nå.
Men når de fleste døde var uvaksinerte, i tiden før fullvaksinerte ble 50% av befolkningen i slutten av august, så slo media dette opp og nevnte ikke insidens i det hele tatt,” skriver Malvind Børresen på Facebook. Bakgrunnen er at i løpet av de siste fire ukene har 132 fullvaksinerte dødd av Covid-19 mens 37 uvaksinerte har dødd

NÅ argumenterer man for at de som har fått to doser er mange flere og eldre, og man bruker insidens-tall for å “rimeliggjøre det”. Men tallene er for sammenlagt siste fire uker, og viser at antallet som dør av covid19 er stadig økende for de fullvaksinerte, og de kan ikke argumentere med at folk er eldre. De ikke stort eldre enn da vaksinene kom for under et år siden. De som dør har jo ikke en gang blitt ett år eldre. Hvorfor dør de fullvaksinerte?
Og de må bruke ekte tall. Det forteller mer om utviklingen. Og om det er slik at man blir syke av covid19 og dør etter to doser, fordi man dermed er å regne som uvaksinert i prinsipp ettersom antistoffene ikke lenger fungerer, hvorfor har man ikke gitt de en ny dose for lenge siden, og ikke nå?
Nå dør de jo.
Jeg er selvsagt glad for at vi får de reelle tallene, selv om det er for de siste fire ukene og ikke siste uke, men det burde komme en erkjennelse om at vaksinerte blir så syke at de innlegges i større antall enn uvaksinerte og også dør i større antall også.
Vaksinene kan ikke hindre disse dødsfallene.
Nå får vi bare håpe at Omicron-varianten utkonkurrerer andre varianter slik at ingen dør. Men også når det gjelder Omicron er det de som har tatt vaksinene som blir smittet.
De uvaksinerte utgjør ingen problem for innleggelser og sengeplass her heller.
Det er det de vaksinerte som gjør. Og her kan heller ingen insidenstall bortforklare utviklingen.
Fra Nettavisen som har intervjuet FHIs overlege Aavitsland:
“Selv om det er ganske likt antall fullvaksinerte kontra uvaksinerte som blir innlagt på sykehus (101 fullvaksinerte mot 83 uvaksinerte i uke 48), så er det en langt større differanse hvis man ser på dødstallene. De siste fire ukene har det vært 132 fullvaksinerte covid-19 assosierte dødsfall, kontra 37 uvaksinerte.”

8 tanker om “Døde av cóvid19 siste 4 ukene: Fullvąksinerte: 132 Uvąksinerte: 37

 1. Det er uforståeleg at samfunnet igjen skal innføra nye idiotiske tiltak.
  Eg køyrer buss for TIDE og no må folk igjen gå inn bakdøra, som om det skal hindra smitte.
  Frå BodøGlimt si feiring ser ein kva desse smittetiltaka er verdt. Folk klemmer kvarandre i gledesrus. Andre plasser er det meteren som er viktig. Fleksnes-opplegg.
  Spesielt småbedriftene vil gå konkurs framover. Frustrasjonen er stor. Mange livsverk vert lagt i grus.

  Israelshataren Mads Gilbert seier:
  “– Jeg tror vi kan gå mot en ny mulig stenging, sier Mads Gilbert, som er overlege, professor emeritus og spesialist i anestesiologi ved Universitetssykehuset Nord-Norge.”

  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/overlege-tror-det-g%c3%a5r-mot-ny-nedstengning/ar-AARuPU3?ocid=msedgntp
  Arbeidsløysa kjem til å eksplodera om Støre og co held på slik.

  https://www.sokelys.com/6-nov-2021-mike-yeadon-tidligere-pfizer-forsker-sendte-dette-ut-pa-torsdag-vi-naermer-oss-trinn-5/

  Fase 5: Etablere kaos og unntakstilstand. (November 2021-mars 2022)

  – Forårsake lammelse av realøkonomien og nedleggelse av fabrikker og butikker.
  – La arbeidsledigheten eksplodere.
  – Påfør en tredje dose med vaksiner (boostere).

  • Otis:

   Men om økonomien går i bønn – så kan ingenting være sikker lengre, det er akkurat det Erna begynte med, og Støre fortsetter med….

  • Otis

   Beklager går i bånn/bunnen…. fingrene går raskere enn hodet noen ganger…

 2. Og de regner de som bare har tatt første dose, som uvaksinert – og de som har tatt dose 2 – så gjelder ikke vaksinen 2 uker etter – så om du blir syk da – så blir du registrert som uvaksinert. Snedige bløffmakere – i gamle dager kalte man det Sjarlatan – en som dro rundt for å tjene penger på medisin, som ikke virket.

 3. Altså, 132 av vaksinerte i Norge, ca 4.5millioner, døde sist uke av covid 19 og av uvaksinerte, 37 av 500000
  Det betyr forholdsvis at det dør flere uvaksinerte prosentvis….
  Men løftene fra myndighetene om immunitet dersom en er vaksinert,
  stemmer dårlig. Det er tryggest å holde seg klar “panikkvaksinen”
  Flere dødsannonser har nå “døde brått”

Det er stengt for kommentarer.