Vi som nekter å bøye kne uansett

De tre jødiske guttene, Sadrak, Mesak og Abed-Nego nektet å bøye kne for kongens ordre om å bøye seg for en statue kong Nebukudnesar hadde stilt opp. En del kristne i Norge, noen få åndelige ledere, noen få forkynnere og evangelister som Svein Magne Pedersen og Ludvig Nessa har åpent frontet at de nekter å bøye kne. Det samme har evangelist Gjermund Kvamme, David Auke og et knippe andre gjort og disse blir møtt med spott, hån, klander og påstander om at de er konsperasjonsteoretikere når de fronter sin motstand mot sprøya. Men de fleste har allerede bøyd kne, men som Ludvig Nessa, Børre Knudsen og Per Kørner var blant det mindretallet som kjempet for barnet i mors liv og ble kastet ut av apostatkirken, vil det være få som våger å stå som Sadrak, Mesak og Abed-Nego gjorde da presset ble skrudd opp. (Bildet er hentet fra Ludvig Nessa Facebookside)

Og de få som våger å stå vil bli kritisert av dem som har bøyd seg og “tatt del i dugnaden” som de kaller det.

43 tanker om “Vi som nekter å bøye kne uansett

 1. Forteljinga i Daniel er og ei skildring av kva som skal skje på slutten.
  Dyret eller Antikrist skal lykkast militært og knebla folka rundt seg.
  Til slutt vil denne skrytepaven gjera seg lik Gud og forlanga full tilbedelse.
  Det høyrest utruleg ut no, men Skrifta fortel det med tydelege ord.
  https://www.youtube.com/watch?v=SQN7y5I9poc&t=2011s
  https://www.youtube.com/watch?v=F-6wwWv5lLA

  Trump fyrer løs mot Netanyahu: – Ville aldri ha fred
  https://www.msn.com/nb-no/nyheter/news/trump-fyrer-l%c3%b8s-mot-netanyahu-%e2%80%93-ville-aldri-ha-fred/ar-AARJ0IU?ocid=msedgntp

  “Trump og Netanyahu har ifølge flere medier ikke snakket sammen siden sistnevnte rykket ut og gratulerte Joe Biden med seieren i USAs presidentvalg. «Faen ta ham», sier Trump i boka.”

  Heile jorda vil undra seg når TRUMP returnerer til makta.
  Antikrist er Israels beste ven i starten, men sviktar dei.

  Arthur Pink skriv om dette i boka si av 1929.
  https://biblebelievers.com/Pink/antichrist06.htm

  5. THE BLOODY AND DECEITFUL MAN.

  “Thou shalt destroy them that speak leasing: the Lord will abhor the Bloody and Deceitful Man” (Psa. 5:6). The Psalm from which this verse is quoted contains a prayer of the godly Jewish remnant, offered during the Tribulation period. In proof of this assertion observe that in v. 2 God is owned and addressed as “King”. In v. 7 intimation is given that the Temple has been rebuild in Jerusalem, for turning away from it when it has been defiled by “the Abomination of Desolation”, the remnant say, “But as for me I will come into Thy house in the multitude of Thy mercy: and in Thy fear will I worship toward Thy Holy Temple”. While in v. 10 we find them praying for the destruction of their enemies, which is parallel with Rev. 6:10. It is during that time the faithful remnant will exclaim, “Thou shalt destroy them that speak leasing: the Lord will abhor the Bloody and Deceitful Man”.
  The Bloody and Deceitful Man views the Antichrist in relation to the Jews. In the earlier stages of his public career he poses as their friend and benefactor. He recognizes their rights as a separate State and appears anxious to protect their autonomy. He makes a formal covenant with them (Dan. 9:27) and their peace and security seem assured. But a few years later he comes out in his true character. His fair speeches and professions of friendship are seen to be false. He breaks his covenant (Psa. 55:20) and turns upon the Jews in fury. Their benefactor is now their worst enemy. The protector of their interests now aims to cut them off from being a nation in the earth (Psa. 83:4). Thus is he rightfully denominated by them “the Bloody and Deceitful Man”

  4
  6
  • Se! Der er han: Det er Torstein Langesæter som er Antikrist!
   Det tror jeg like mye som han tror Donald Trump er det.

   4
   1
  • Det er nok ein stor sjanse for at du får heilt rett i dette – Torstein Langesæter.

   1
   5
  • “Heile jorda vil undra seg når TRUMP returnerer til makta.”
   Svært mange vil ikke “undra seg” om Trump blir valgt som president igjen.
   Til og med media “over there” ser hvor mislykket Biden, hans stab og deres politikk fortoner seg.
   Om Trump stiller, vinner han. Hvem i det Republikanske partiet kan utfordre ham?
   Folket ser at Demokratenes politikk fører galt avsted.

   2
   2
  • Hei Torstein
   Er du så skråsikker på dette med Trump som antikrist at du vil sette penger på det?
   Tror du virkelig på enden skal komme i 2028??

  • Om Trump er antikrist? Kanskje.
   Tiden vil vise hvem som har denne rollen.
   Det kan også være Obama, eller Erdogan i Tyrkia.

  • Til Tja.

   Nei, ikke Trump, de to andre; tjaa.
   Ikke så opptatt av antikrist men er ikke til å unngå å se hvor sur og sint erdogan er. Tror ikke folk vil falle for ham. Og heller ikke «undre seg».
   Men kanskje Obama.

   Mine tanker idag går til de som har mistet sine kjære og hjemmene sine i tornadoen i USA, tror både Obama og Trump unnslapp.

   En brannsjef i Mayfield sier at det ser ut som scener fra 2.verdenskrig, som etter et av bombetoktene over Europa og at han aldri har sett noe slikt.

   Dette var leieboliger for folk med lavere inntekt. Og de har vel mistet alt…
   Stakkars, stakkars folk…

   Og snart er det jul.

   Og tenk at dette synet i Mayfield og andre steder nå er ingenting å regne mot det som skal komme -etter at Jesus har hentet de som bekjenner Ham som sin Frelser. Må folk rope på Jesus nå før det er for sent.

   4
   2
  • Det er godt mulig Trump er antikrist, i såfall vil han åpenbare seg som Quisling Innset av seiers maktene Russland og Kina etter 3 verdens krig .
   Jeg tro at det er godt mulig Trump er antikrist og at Putin er Gog

 2. Jeg lurer på om forfatteren av denne artikkelen forstår hva han har skrevet?

  Jeg synes det overgår det meste av det jeg har sett. Tiden kommer nok da det kreves at man skal underkaste seg antikrist’s samfunnsorden men å sette likhetstegn mellom tilbedelse av Nebukadnesars gudebilde og det å bli vaksinert tyder klart på manglende gangsyn. Mer spesiellt enn mange sekters motstand forskjellige typer lege og sykehusbehandling. Tror sokelys at man bøyer kne og tilber når man blir vaksinert???

  Eller forstår sokelys at nettstedet implisitt stempler alle covidvaksinerte som antikristtilbedere???

  12
  5
  • Hvem er så stolt at en sammenligner seg slev med Sadrak, Mesak og Abed-Nego pga vaksinemotstand??! Det er et stort hån mot de 3 nevnte karakterene fra Daniels bok.
   Denne artikkelen anbefales å bli tatt bort om søkelys skal ha noe mer troverdighet.

   5
   3
  • Har dere “dr dyregod” og “student” tatt demonjucie da?
   Dere må se syner og lese noe som ikke står.
   Den vaksinen virker kanskje som fleinsopp på dere to da?

   5
   4
  • Hva har du røyka dr?
   Har du tatt vaksine og fått ditt blod urent?
   Ring til Svein Magne Pedersen så kan han be for deg slik at ditt blod blir renset.

   4
   3
  • Randi: Jeg er ikke vaksinert, men tør ikke å påberope meg en slik tittel som artikkelforfatter gjør av den grunn. Tør du? Høye tanker om seg selv lønner seg ikke i Guds rike.
   Vi kan begynne å snakke den dagen vi kastes i ildovnen for vår motstand, -og fortsatt står imot presset. Slik som Sadrak, Mesak og Abed-Nego.

   3
   3
  • Hr. Student og Hr. Dyregod

   Det er nettopp derfor sokelys er troverdig – det finnes så mange bevis – på hva de vaksinene er for noe – men det virker som dere ikke gidder å lete etter noe info annet enn hva Media putter inn i hoder deres – og med tanke på hvor useriøs media er, og hvor mye løgner de farer med, så er det betenkelig. Dette er ett vitnesbyr – etter en dose vaksine:

   https://www.youtube.com/watch?v=UB_5pL74EoA

   Ett vitnesbyrd, og da hun forklarte dette for legene, at hun trodde at det var vaksinene – gjorde de narr av henne og trodde hun var gal – og du kan finne 1000 vis av lignende vitnesbyr, ungdommer som er døde, og uhorvelige sykdommer – for den som er sugen etter å ikke høre på de statlige forklaringene – eller skal man si media frykten.

   Men det vitnesbyrdet er en vaksineskade – bare en – i Norge har man registrert ca 44.000 bivirkninger, hvor over 4000 alvorlige – altså verre en svineinfluesaen i 2009 – som Aavidstland betegnet som en katastrofe, pga bivirkninger pga medisiner – Tamiflu – ca 100-150, tror jeg det var – fikk søvndysse – de kan sove døgnet rundt. I Sverige rundt 300.

   Så er det bare å høre på hva Michael Yeadons sier om dette – jobbet i medisinindustrien i 40 år – hatt sjefsjobber i Pfizer – bare å søke på duckduckgo.com – fordi google og de andre sender deg til “faktasjekkere” for å fortelle hvor farlig han er – propagandaen lever i beste velgående. Man må nå lære seg å skjønne – at når man blir sensurert av FB eller Youtube – da vet du at det finnes noe sant i det – det som blir opphøyd på samme kanaler, er garantert motsatt – iallefall når det gjelder vaksiner.

   Eller våre egen mikrobiolog Runi Rogers:

   https://www.bitchute.com/search/?query=runi%20rogers&kind=video

   Det som kjennetegnet at vi er i denne tiden – hvor vi ikke kan bøye oss for denne kjempestatuen – som heter Nåler – av de nye vaksinene, er det kjempemessige presset, nedstengning, maskepåbud, og politistat som utfomres nå i Australia, Canada, også i Østerrike og Tyskland – og i Englan bygger de fangeleire, for “Covid syke” – eller heller uvaksinerte.

   De som nå ikke skjønne hva som skjer – de vil forgå av sin egen blindhet. Man er selv nødt til å finne ut av dette – og de som lever nær til Jesus – de VET! Fordi de kjenner tidens tegn!

   8
   5
  • Det er forskjell på å ikke bøye seg for vaksinen og å sammenligne seg med Sadrak, Mesak og Abed-Nego.
   Tror bibelen lærer oss nok om å ikke ha slike høye tanker om oss selv, i dette tilfellet opplever vi vaksinemotstanere en flau bris sammenlignet med historien fra Daniels bok. Derfor et hån mot hva de opplevde.

   Peter brukte også store ord om å ikke svikte Jesus, det gikk jo ikke så bra.
   Derfor ville jeg vært forsiktig med en slik sammenligning, og heller opptredt noe mer ydmykt.

   1
   5
  • Til student! Vi har alle sviktet, men i denne tiden vi er i nå, burde nok alle troende strekke seg ut etter Jesus, så man blir i stand til å stå. Når jeg leser om Peter, så er jeg ganske sikker på at han mente det han sa, selv om han ble prøvd på sine ord og falt. Det som er interresant med Peter, er at han tok noen utfordringer, som da han spurte Jesus om det var Han, og Han ba Jesus be han komme til seg på vannet. Ikke mange hadde tatt sjansen på å gå ut av en båt i full storm og høye bølger, for så å gå på vannet.

   Selv om frykten grep han da han mistet fokus, var Jesus straks der for å frelse Peter da han ropte ut i sin nød. Mange mennesker opplever forfølgelse grunnet sin tro i disse dager som vi i lille Norge har vært skånet fra. Tortur og død for mange som nekter å frasi seg frelsen, men holder fast på bekjennelsen av Jesus. At mange skal falle fra og forråde hverandre, er hva bibelen forteller om når det blir tøffe tider. Har man hatt det lett med sin tro, og det kommer tøffe tider man ikke er forberedt på, vet ingen hvordan man vil reagere i en sånn situasjon. Vi trenger alle Guds kraft til å bli stående i og gjennom stormen. Som det står i Joh, man kan bare bære frukt hvis man blir i Jesus, og uten Ham kan man ingenting gjøre, i oss selv er vi ikke istand til å bære frukt, interresant det også.

   6
   2
  • Betina – Riktig, helt riktig! Innlegget ditt viser at du har god kjennskap til bibelen. Godt å lese.
   ————————
   Du skrev: Vi trenger alle Guds kraft til å bli stående i og gjennom stormen.
   ————————-
   Amen. Her er nøkkelen, ikke av oss selv, men i Ham.

 3. Det er 10 ganger flere smittede nå enn på samme tid i fjor. Da var ingen vaksinert. Men frekke løgnaktige myndigheter sier vaksiner hjelper. Virkeligheten viser det motsatte. Når de pusher disse vaksinene er dette demonisk. Uvaksinerte blir sett på som uverdige mennesker som bør fjernes. De har ikke rett til å delta i samfunnet. Det som nå skjer er et satanisk. Hele pandemien er basert på positive tester som ikke forteller noe om sykdom. Dette regimet vi ser nå er planlagt av onde mennesker som vil berede grunnen for satan, dyret og antikrist. Våre myndigheter gjør bare det de får beskjed om.

  9
  3
  • En irsk – jeg tror hun var en forsker – eller noe lignende – hun hadde tatt 1600 såkalte positive Covid tester – det var vel ifjor, før vaksinene.

   Og fant ut at ikke en av de hadde Covid – alle var enten influensa a eller b.

   6
   3
  • Det viser Tore IGJEN sin mangel på troverdighet. Finn tilbake til EVANGELIET. Det er DET som er din greie.

   2
   7
  • Til Z:

   at du er gretten for at det innføres restriksjoner kan jeg forstå. Jeg er heller ikke enig med bruken av koronapass eller krav om vaksinering, men å kalle det for løgn at vaksinen hjelper virker noe søkt. Dersom man ser på innleggelsene på sykehus, og sammenligner hvor mange vaksinerte i forhold til uvaksinerte som trenger behandling, så er det absolutt mye som peker i retning av at vaksinen hjelper.

   Til Tore:
   Så du har hørt at en dame, som muligens var irsk og muligens var forsker eller noe slikt, som hadde testet omtrent 1600 positive covid- prøver, og funnet at dette utelukkende var influensa.

   Jeg regner med at når du leser det selv så hører du hvor lite konkret og lite troverdig en slik uttalelse høres ut. Dersom du skal bevare ørlite grann troverdighet må du prøve å unngå å komme med slike veldig løse og udokumenterbare rykter.

   6
   1
  • Takk til Z og Tore for tydelighet.
   Vi ser nå en satanisk overtakelse av verden og friheten blir tatt bort.
   Vi ser “kristne” som surrer rundt i mørke og svima kritisere dem som advarer om hva som skjer.
   Takk og lov at vi har varslere som blåser i basunen og advarer.
   Så får nettroll som Birgir Hermansen bare spotte.

   2
   1
  • Kikki, har du hørt hvilken konklusjon denne wally har kommet med angående PCR-testen? Ikke at han nødvendigvis har den hele og fulle åpenbarelsen av det, men jeg sliter med at jeg har tatt den all den tid jeg har fått magnetisme av den. Du har muligens fulgt han lengre enn jeg, jeg dumpet bare over en video som førte meg videre til nettsiden hans og jeg lyttet til noen timelange undervisninger som jeg bare måtte legge vekk til slutt. Nå kan man reise inn i andre land med en vanlig nasaltest, som ikke inneholder noe annet enn det den er ment til, så med den kunnskapen han har hatt lenge, tviler jeg på at han har tatt en sånn test.

  • Betina
   Har sett gjennom noen av hans videoer men kan ikke huske at han sier spesielt mye om testen.
   Det er vaksinen som er det han advarer mot siden det å ta vaksinen er et bevisst valg. I hvertfall nå ettersom kunnskapen er kommet ut og folk er blitt advart.

  • Takk kikki, jeg har hørt flere som sier at de lange loddrette PCR-testene de bruker, vaksinerer deg, men i en svakere form enn en sprøyte. Jeg har leitet rundt og håpet at noen skulle si noe annet, men det er som jeg fryktet. Hørte nå på Vernon Coleman, han beskriver det veldig greit. Det er heller ingen ny metode, hunden vår ble en gang vaksinert i nesen. Unger i England som han sier, skal visst få influensavaksine via nesen. Det er jo også utviklet et plaster som man bare kan trykke på seg, og så er folk vaksinert. Så det er skremmende å tenke på at jeg faktisk ble vaksinert ved den ulogiske testen. Det forklarer også magnetisme og andre ting jeg har fått problemer med som jeg ikke har koblet til den testen. Jeg vet ikke hvor grensen går fra hit til dit, og det gjør meg veldig bekymret/sint og ekstremt redd.

 4. Hei Torstein
  Er du så skråsikker på dette med Trump som antikrist at du vil sette penger på det?
  Tror du virkelig på enden skal komme i 2028??
  —————————-
  Dette med dei 6000 åra er eg veldig trygg på.
  Dei sluttar 2028. Det er det mange som har forstått.
  http://bki.net/6000/6000aar.html
  Eg skreiv det i 2003.
  Som ei skreiv i 2014:
  “Some of the early church fathers such as the Apostle Barnabus, Irenaeus, and Hippolytus, taught that the 6 days of creation plus the Sabbath day meant that the earth was allocated 6000 years until Christ’s return. This should figure out to be in the year 2028. The 7th day will denote the 1,000 year Sabbath or rest during the reign of Christ upon the earth. This comes out to 4000 years that Satan held man in the captivity of the grave until Christ defeated the grave almost 2,000 years ago. The Great Tribulation should begin around the year 2021 with that man of sin being revealed sometime around 2024-2025.”

  Gud valgte å bruka denne personen til å gjera det veldig tydeleg:
  https://2028end.com/

  Han skriv og det som nok er riktig – at Donald Trump vinn valet i 2024 og returnerer som sjef for US.
  Han vil oppfylla profetiane om Antikrist.
  https://www.youtube.com/watch?v=5VlGuOMpEUg&t=609s

  Eg tok som sagt feil då eg trudde BUSH ville oppfylla denne profetien.
  Det vert nok Donald Trump.
  Babylons Konge er namnet på Antikrist.
  Han er sjefen for endetidas Babylon – USA.
  https://www.youtube.com/watch?v=5fadLGSJ-Yk&t=1283s
  Den som lever får sjå.

  1
  3
  • Ingen kjenner timen og stunden, ikke engang Jesus og englene….Men dere vet! Fantastisk! 2028, altså. OK. Da haster det ikke ennå, har noen år å forberede meg på. Takk skal dere ha.

   6
   1
  • Dette er ett Shemitha år – hva om de siste 7 årene blir nedtelt i år?

   Folk som har tatt vaksinene – og det er jo de fleste – har beseglet en pakt med djevelen i sin uvitenhet (og man finner nåde om man ydmyker seg, og ber om nåde).

   Det er eks. interesant å lese ”En demons bekjennelse”.

   https://korsfestet.wordpress.com/2021/12/12/12-des-2021-en-demons-bekjennelse/

   Den ødeleggende styggedom – handler ikke bare om ett tempel i Jerusalem, men om Guds nye tempel, i den nye pakten – at de kristne, blir forurenset og ødelagt – som vaksinene har makt til:

   ”Vet dere ikke at dere er Guds tempel, og at Guds Ånd bor i dere? Dersom noen ødelegger Guds tempel, da skal Gud ødelegge ham. For Guds tempel er hellig, og det er dere.” 1Kor 3:16-17

   Vi vet at kristne har levd i søvn lenge, og ikke vært særlig våkne. Og når frykten har tatt overhånd – så løper vi for å blidgjøre de som har lagd frykten – en regjering som er marionetter til FN og EU – og har helsetopper – som har fått ekstra lønn for sitt bedrag – Camilla Stoltenbergs lønn i 2019 var 1,3 millioner – og året etter 4, 3 millioner – det er lønnsomt å følge Big Pharma. Djevelen lønner sine tjenere:

   https://steigan.no/2021/12/odelegger-livsgrunnlaget-til-folk-men-blir-sjol-sokkrike/

   Derfor er dette bibelverset interessant:

   ”Og én uke skal gjøre pakten fast for de mange; og i midten av uken skal slaktoffer og matoffer opphøre, og på vederstyggelighetenes vinger skal ødeleggeren komme, og det inntil tilintetgjørelse og fast besluttet straffedom strømmer ned over den som ødelegges.” Dan. 9:25

   Dette er kanskje Norges beste bibeolversettelse, 1930 oversettelsen – om du ser på verset – står det ikke “han”, som det står i de andre – men ”en uke skal gjøre pakten fast for de mange” – hva om pakten handler om injeksjoner av slangeavgift – som vi ser nå har nådd store høyder, med rekord antall syke – hva om dette er en pakt – som folk inngår med satan (se over “En demons bekjennelse) – i sin uvitenhet – han som vil ødelegge folk.

   Om dette er riktig – så har vi nå startet de 7 årene…. og det kan jo stemme – med at den Hvite hesten løper allerede:

   https://vekterbloggen75.blogspot.com/2021/06/28-juni-2021-den-hvite-rytteren-og.html

   5
   4
  • Kjære min tid sier jeg…

   «Folk som har tatt vaksinene – og det er jo de fleste – har beseglet en pakt med djevelen i sin uvitenhet»

   Hva en såkalt kristen kan få seg til å skrive. Pakt med satan…har du røyket sokkene dine Tore på Villspore! Antikrist ER ikke her enda!! Våkn opp nå.

   Demonbekjennelses-bøker gjør deg ikke bra. De resulterer dessverre i mye vilt her….

   Nei du, ingen hvit hest. Det er kun noen norske snille fjordinger rundt og tøfler rundt.

   Kjære min tid må jeg igjen si…

   Tror de her inne som ikke lever med Gud vet bedre, og er engstelige for det som først skjer; at millioner forsvinner til himmelen.

   6
   7
  • “Folk som har tatt vaksinene – og det er jo de fleste – har beseglet en pakt med djevelen i sin uvitenhet (og man finner nåde om man ydmyker seg, og ber om nåde).”
   Er det mulig? Her opptrer Tore, som påberoper seg å være EVANGELIST, på en måte som ikke er evangeliet verdig. IGJEN. Og så henviser han til ikke mindre enn TRE søppelblogger. Den ene driver han visst selv. Og så er han så kald og kynisk at han henviser til STEIGAN. Han som ikke sannheten bor i engang. Steigan som er en motstander av sannheten. Kanskje den største konspirasjonsteoretikeren på norsk jord. Jeg gremmes.
   Jeg må si det igjen Tore. Finn tilbake til evangeliet. Det kan sette deg i frihet.

   7
   5
  • Til Tore:

   Siden du åpenbart ikke ønsker å sette deg inn i hva versene du siterer betyr, så vil jeg tilby deg dette. Da slipper du å bygge din falske lære på disse versene igjen, for din lære er ikke Bibelsk.
   Vi har en advarsel fra 1 Timoteus 4 hvor det står:
   Ånden sier med klare ord at i de siste tider skal noen falle fra troen. De skal holde seg til ånder som fører vill, og til demoners lære fra løgnaktige hyklere med avsvidd samvittighet.

   Kan dette være ord som beskriver deg, Tore?
   Å gå bort fra Jesu klare ord om hva som faktisk gjør mennesket uren, til å bygge en lære på vers du ikke forstår, dette er farlig. Farlig for deg og dine følgere.
   Hvis din lære hadde vært riktig, da burde vi alle vært veldig nøye med maten vi spiser og holdt oss unna alt av E-stoff. Hvorfor? Også dette går i blodet; både fett, sukker, og mye rare stoffer/gift vi får i oss. Sannsynligheten er stor for at vi (om vi ikke blir bortrykket før), kommer til slutt til å dø av hva vi putter i oss.

   Studer Skriften Tore, din lære strider direkte med Jesu egne ord, er du ikke villig til å innse det? Jeg tror ærlig talt du er ført vill av andre ånder enn DHÅ, ganske enkelt fordi DHÅ vil aldri motsi sitt eget Ord slik din lære gjør.

   Du kan kalle det åndelig, men ånder i 1 Tim 4 er også åndelige.. Og strider din lære mot Jesu’ egne Ord, hvor kommer den da ifra? Svar: 1 Tim 4.
   Jeg er oppriktig bekymret for deg Tore, hvis ikke hadde jeg ikke brukt tid på dette her.

   1 Kor 3:16-17 som er som en “bærebjelke” i din lære, handler om menigheten – Jesu’ legme, ikke vår fysiske kropp. Den er så dyrebar for Herren at Han vil ødelegge den som prøver å ødelegge menigheten – Guds tempel.
   Les sammenhengen og se det selv.
   Det er en advarsel til falske lærere, -kan denne advarselen gjelde også deg, Tore?

   1
   1
  • Hannah
   Den som har drukket av demonjuice og fastholder sin synd, har inngått en pakt med djevelen i uvitenhet. Men det er også dem som har inngått en pakt med djevelen selv om de er advart ettertrykkelig.
   Sannheten og den tydelighet vi finner hos Tore kan være vanskelig å svelge for mange.
   Antikrists ånd er svært virksom i vantroens barn.
   Og frem til Antikrist åpenbarer seg vil vi se at hans ånd er svært aktiv. Måtte du bare angre, slutte å kritisere Herrens tjenere eller i beste fall tie.
   Når det gjelder Birgir Hermansen som kaller dem som forkynner Guds ord for “søppelblogger” har du overtrådt Guds røde linje.
   Du er blitt en forherdet spotter og det eneste budskap er: Omvend deg og la deg døpe på Jesu Kristi navn til syndenes forlatelse.

   3
   7
  • Hannah: Tror de her inne som ikke lever med Gud vet bedre, og er engstelige for det som først skjer; at millioner forsvinner til himmelen.

   Er det ikke på tide og legge denne barnslige drømmen om bortrykkelse bort? Ingen forsvinner til himmelen før menigheten er lutret og prøvd i trengselens ild og dette er begynt å skje nå.
   Vi ser allerede at mange kristne har inngått sin pakt med denne verdens fyrste gjennom å gjøre blodet urent med vaksinen.
   Kristne jeg tidligere hadde respekt for, er etter vaksinen bare et skall av seg selv. Vaksinen har forandret deres åndelige DNA og de har fått endret sine gener.
   Denne ondskap er det bare avgrunnens fyrste som har klekket ut.
   Troende blir forført av åndsmaktene som virrer rundt i himmelrommet og som bruker media som kontroll.
   De mangler fullstendig åpenbaring over tiden og er hånende og spottende. Dersom du har tenkt deg til himmelen er det bare å spenne beltet om livet. Det blir en tøff og vanskelig tid til Jesus kommer igjen.

   1
   6
  • Og til Birgir Hermansen som fortsetter å spotte dem Herren har reist opp. Ditt hjerte er falt i bitterhets galle.
   Du må vende om og bli frelst.
   Slik du oppfører deg slår det en stank av død til død.
   Du hadde engang livet, men nå er det bare mørke og fordømmelse.
   Det er trist å skue dette frafall.
   Broder Tore, ikke la deg trykke ned.
   Vi vet at vanskelige tider kommer og vi vet at Guds sanne barn skal møte motstand.
   2 Tim 3,8-9 Som Jannes og Jambres stod Moses imot, således står også disse sannheten imot, mennesker som er fordervet i sitt sinn og uduelige I troen. 9 Dog, de skal ikke få mere fremgang; for deres uforstand skal bli åpenbar for alle, likesom og hines blev.

   3
   7
  • Det er riktig, nymånen varierer jo fra år til år, slik at det jødiske nyttår starter ulikt fra år til år.

   1
   1
 5. Sokelys .com har vist meg hvor lett sekter kan oppstå. I sanntid kan man se hvordan folk dras med inn i en alternativ religiøs virkelighet hvor frelse og fortapelse settes inn i en helt nye sammenhenger. Og når slike narrativer først blir godtatt og noen tror at det å forsvare disse er det samme som å evangelisere, så ser man hvor det ender.

  I snart to tusen år har religiøse synsere prøvd å “avsløre antikrist”. Men er det bibelsk? Da Jesus gikk rundt på jorden kunne han lett peke på romerriket som en forløper for antikrists rike. Han kunne også “avslørt” keiseren som noen år senere skulle ødelegge Jerusalem og myrde store deler av den jødiske befolkningen. Men alt dette var underordnet. Det var bare de naturlige konsekvensene av synd og frafall, av overfladiskhet og hykleri, vranglære og avgudsdyrkelse, egoisme og egenrettferdighet. Det var dette Jesus advarte mot. Og derfor ble han korsfestet. Folk tålte ikke å høre det han sa.

  Slik er det nok idag også. I sin selvrettferdighet er folk flest bare ute etter å peke på andres feil og bygge opp monumentale forestillinger om disses store betydning.

  Det eneste som virkelig betyr noe i endetiden er at man skiller skarpt mellom ekte og falske profeter. Tror dette nettstedet har vist nødvendigheten av dette. Det eneste trygge er å forholde seg til det som står i Bibelen og ikke konstruere teologiske forklaringer ut fra noe man ikke kan vite sikkert.

  Gud vil aldri holde noen ansvarlig for noe man ikke vet eller forstår. Men Den Hellige Ånd gir oss en klar bevissthet om hva som er synd. Men hvis vi forherder oss eller bare gønner på med våre egne meninger, så vil Den Hellige Ånd tie.

  Dette handler om oss selv og ikke alle andre. Omvendelse og vekkelse begynner alltid med oss selv.

  2
  3
 6. Vaksinering skulle IKKE vært valgfritt! Vi har ingen rett til å la oss smitte og dermed smitte våre medmennesker. Endel gjør seg dermed skyldige i drap.

  1
  2
  • Ikke det nei, hvem har rett til å bestemme over andres valg og overbevisning? Er alle menneskerettigheter kastet over bord nå, og de som mener noe annet er fritt vilt? Hvilken verden er det du ønsker velkommen? Jeg bare spør!

   1
   1
  • Tvang er alltid djevelens løsning.
   Vi ser jo at vaksinepåbud kommer i flere land.
   Vi vet hvor Otto Halvorsen henter sine impulser fra.

 7. Hva skal herrene som ikke vil bøye kne gjøre når det blir vaksinetvang? Da blir det ulevelig for uvaksinerte. Skal vi be om at det regner manna fra himmelen hver morgen?
  Jeg må si jeg er ikke helt klar for tiden som kommer, den kom litt fortere enn jeg regna med…
  Har man levd et noe lunkent kristenliv, må man sannelig “bli fort voksen”…
  Det blir ikke noe for pyser.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.