David Horowitz: Joe Biden er det mest korrupte individet som noensinne har forsøkt å bli president

Skandalen omkring det komprimerende innholdet som skal være funnet på Hunter Bidens laptop truer nå virkelig Joe Bidens presidentkampanje. Venstrevridde media er i panikkmodus og her hjemme omtales knapt korrupsjonsskandalen som nå rammer Joe Biden som en kraftig bumerang. Panikkslagne demokrater gjentar nå nærmest manisk påstanden om at det hele er et russisk komplott og at det er Vladimir Putin som igjen blander seg inn i amerikansk valgkamp. Stadig mer peker nå i retning av at Joe Biden har misbrukt sin posisjon som visepresident for å hjelpe sin sønn til godt betalte stillinger, og at deler av de beløp Hunter Biden har fått fra korrupte selskaper i Ukraina og fra Kina, også har endt i lommene på pappa Joe. Joe Biden er korrupt og forsøker nå å tie saken i hjel ved å nekte å uttale seg. “Det mest korrupte individ som noensinne har forsøkt å bli president i Amerika,” sier forfatter og skribent David Horowitz til Newsmax

Joe Bidens ledelse på meningsmålingene kan komme til å kollapse dersom de massive påstandene som er fremsatt om innholdet på Hunter Bidens Laptop er sanne. For Biden/Harris kampanjen er dette en gigantisk katastrofe, og stadig flere røster tror at Bidens sjanser til å vinne valget nå er i ferd med å smuldre opp. Demokrater og Biden tilhengere er nå i full panikkmodus og skal vi tro Steve Bennon, er det som er blitt kjent bare toppen av isfjellet, og at det er mer på gang. Også personer tilknyttet Qanon indikerer at det vil komme mer ubehagelige opplysninger omkring Bidens korrupsjon opp i lyset i tiden frem mot valget. Dersom dette stemmer kan Bidens presidentdrøm være over for alltid, og selv ikke de politiske aktivister som nå kontrollerer nyhetsmedier som CNN og MSNBC vil kunne avverge kollapsen. Twitter og Facebook som desperat forsøkte å forhindre at informasjon om dette ble spredd, risikerer at tingene slår tilbake på dem selv.

Facebook Comments

2 tanker om “David Horowitz: Joe Biden er det mest korrupte individet som noensinne har forsøkt å bli president

 1. Spørsmålet er om demokratene risikerer noe som helst. Kanskje har de lenge hatt en plan for å “vinne” valget uansett hva folk stemmer. Forberedelsene er sannsynligvis i gang gjennom stadige forhåndsanklager mot Trump om at han ikke vil trekke seg frivillig. Mer og mer tyder på praktisk talt hele USA’s statsadministrasjonen består av høytlønnede sosialister innsatt av Obama. Akkurat som i Norge. Og milliardærene, som doblet formuene sin under Obamaregimet, hater Trump. Det er disse som kontrollerer mediene.

  Over hele verden finnes det milliardærer, mediefolk og regjeringssjefer som gir inntrykk av å vite at tiden er over for Trump. De virker sikre i sin sak.

  Det er som så mange sa etter krigen. Ondskapen vokser frem av seg selv hvis man ikke bekjemper den. Men som så ofte før ble folk raskt likegyldige til slikt. Spesiellt tok likegyldigheten av etter avsluttningen av “den kalde krigen”.

  Hvem har skapt dagens situasjon? Jo, det er alle de som har sørget for venstresidens vekst. Denne veksten er i all hovedsak en konsekvens av mediepåvirkning. Bruker man facebook, google, nrk, amazon, venstresympatiserende aviser og alt det andre som genererer penger og påvirkningsmakt til venstresiden, så er man selv en del av årsaken. Dette har vært veldig tydelig i flere tiår.

  Det mest interessante nå er om venstresidens ekstreme virkemidler for å få total makt er synonym med antikrists vei til total makt. Ikke vet jeg men det kan se mørkt ut.

  Det er sikkert mange på denne nettsiden som har lest Bibelen. Kanskje vil vi få oppleve det som står i Jesaja 42 18-25?

  • Mange er sikre på at demokratene vil prøve på et statskupp. Sannsynligvis ved hjelp av en kombinasjon av virkemidler. Kanskje gjennom en trenering av valget, en simulert krise av ett eller annet slag som krever unntakstilstand med nedstegning av frie medier og en massiv sammordnet mediekampanje med falske nyheter. Alt ligger ann til at dette kan gjennomføres.

   Men at kopier fra H. Bidens pc er spredt for alle vinder kan bli et kjempeproblem for dem. Innholdet er så kompromiterende at hvis J. Biden skulle “vinne” vil han måtte innføre diktatur for å kunne forsvare stillingen sin. Det sies at pc’en undersøkes av noen som vanligvis jobber med barneporno og at Biden er en aktør.

   Ikke det minste overraskende for de som har fulgt litt med på pizzagate og mye annet i samme kategori.

   USA kan vel sies å ha gått i forråttnelse slik som sodoma. Halmstrået er om det er nok “rettferdige” igjen til å redde landet fra undergang. Tror ikke det er mange. Kristne har i stor grad “blandet seg med verden” der også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *