Kristen-radio på buss: Christensen klager til Sivilombudsmannen på Sivilombudsmannen

Blogger, bibellærer og bussjåfør Jan Kåre Christensen klager på nytt til Sivilombudsmannen, og denne gangen er det Sivilombudsmannen Christensen har sendt en klage på. Bakgrunnen for saken er at Christensen har fått noen kundeklager for påstått høylytt spilling av kristen-radio mens han skjøtter sitt arbeide som bussjåfør i Unibuss i Oslo. Kundeklagene har ført til flere tjenestepåtaler, som Christensen klagde inn til Diskriminerings-nemda, og hevdet seg å være utsatt for diskriminering på grunn av hans kristne overbevisning. Diskrimineringsnemda slo fast at Christensen ikke ble utsatt for religiøs diskriminering, og gav Unibuss medhold. Christensen innklagde Diskrimineringsnemda`s avgjørelse til Sivilombudsmannen, som avslo å behandle saken med den begrunnelsen at disputten hørte hjemme i domstolen. Christensen som mener seg urettferdig behandlet har nå klaget sivilombudsmannen inn til sivilombudsmannen

Blogger Jan Kåre Christensen ser ikke ut til å bøye unna på tross av trusler om mulig oppsigelse som en reaksjon på den siste kundeklagen. I etterkant av tapet i Diskrimineringsnemda, klaget Christensen diskrimineringsnemdas avgjørelse inn til sivilombudsmannen som ikke fant å ikke kunne behandle hans klage, da det var utenfor deres mandatområdet, og mente videre at disputten mellom Christensen og Unibuss var mer egnet for domstolene. Dette var en avgjørelse Christensen ikke syntes noe om, og nå har han innklaget sivilombudsmannens avgjørelse til sivilombudsmannen. I sin klage på sivilombudsmannen skriver Christensen dette: “Dere har overhode ikke tatt hensyn til at 99.999999999 % av alle som kjører buss med meg IKKE KLAGER!  Da er dommen også ifra Diskrimineringsnemda latterlig som utelukkende legger vekt på disse falske og hatefulle kundeklagene,” skriver bloggeren og fortsetter: “Når selve de falske anklagene imot meg er utelukkende begrunnet på kundeklager som har en ond agenda ovenfor meg. Det er at jeg spiller kristne radioprogrammer også når jeg kjører buss. Dette er virkelig ille da det er ingen objektiv part som har klaget på meg, tvert imot. Når jeg f.eks. har hatt instruktører fra Unibuss, så har aldri dette vært nevnt på en negativ måte. De har kommet på bussen både anmeldt og uanmeldt. At en ser slik bort ifra dette, og dere skal være en kontroll organ. Trist at dere fremstår som en kontroll organ mer i fra Kongo enn Norge.

Alle instanser er kjøpt og betalt av staten

Kameraderi. “Det ordet er nå så åpenbart at hele Norge er innhyllet i kameraderi der alle i den offentlig forvaltning støtter hverandre. Unibuss får pengene fra staten. -Diskrimineringsnemnda får pengene fra staten. Sivilombudsmannen får pengene fra staten. Alle støtter hverandre, her er det umulig å nå frem. Alle er «kjøpt og betalt!» Selv i en slik sak som her, der det er et justismord da dommen overhode er ikke noe annet enn løgn, løgn og atter løgn! Jeg tror ikke på et ord ifra den dommen ifra Diskrimineringsnemnda. At dere ikke finner noe å utsette på dommen i fra Diskrimineringsnemnda, virker bare helt utrolig. For det er åpenbart at her blir saken vinklet kun og alene ut ifra noen horrible, falske og sterkt preget kunder som åpenbart har et meget anstrengt forhold til religion/kristendom. Jeg nærmer meg 60 år, og er tross alt en aldrende mann. Da mene at jeg spiller høy radio over tid hele dagen. Det er så urimelig og lite troverdig at det er på nivå med å si at Julenissen er virkelig sann. Ja, så ille er denne dommen imot meg fra Diskrimineringsnemnda at selv kona mi lo. Ja, hun og flere har gapskrattet, dette er så useriøst det som Unibuss og Diskrimineringsnemnda holder på med, at ord ikke strekker til,” skriver Christensen som har lagt ut sin klage til sivilombudsmannen på sivilombudsmannens manglende vilje eller evne til å ville behandle hans opprinnelige klage.

Les hele Christensens artikkel her

Facebook Comments

9 tanker om “Kristen-radio på buss: Christensen klager til Sivilombudsmannen på Sivilombudsmannen

 1. Det er åpenlys diskriminering, så lenge Christensen er den eneste som får tilsnakk. Unibuss bør forby bønnetepper og islamsk søppelradio også. Før det skjer, er dette diskriminering. Eneste grunn til at ingen tar tak i saken, er feighet.
  Skulle gjerne troppet opp selv og kastet disse teppene ut av bussen, hvis det hadde vært noe hjelp i det.

  • Anonym kanskje du hadde vært også et hode kortere? Unibuss er så feige og kristendomshatere som dessverre mange andre også er! Ja, jeg er den eneste de går på, da de vet at det er ingen fare å lyve på meg.
   Hadde det vært en muslim, så hadde de aldri våget! Hvorfor?
   Ja, tenk selv, hvem vil tale imot muslimer? Da kan en bli et hode kortere fortere enn fortest!

  • Har tatt bussen hver dag i snart 15 år i Oslo. Har aldri hørt «islamsk radio» eller noen gang sett et bønneteppe, eller at en bussjåfør har tatt pause år ruta for å be.

   Har heller aldri hørt om noen av delen. Hva de Eventuelt gjør i sin egen pause uten passasjerer får være deres egen sak.

   1
   2
  • Roperid
   Sover du så merker du ikke at muslimer spiller sine radioprogrammer og ber 5 ganger om dagen og får ingen påpakning.
   Jeg gjør jobben min til fingerspissene, og skal tas
   Men klart, hvem vil angi noen muslimer når en står uten hode etterpå ???????

   4
   1
 2. Ja, du sier noe der. De tåler jo ingenting. Var derfor jeg sa «hvis det hadde vært noe hjelp i det». Men jammen har vi gjort ting bakvendt. Er jo de som skulle tilpasset seg landet de kom til. Ikke motsatt.

  1
  1
  • Anonym meg kan de gjøre hva de vil med, tror de.
   Jeg er ikke voldelig, tar ikke igjen.
   Derfor er så mange så frekke!
   Men vi vet, det er ikke in å kritisere andre en Jesus troende og Israel!
   Slik er det i 2020!
   Men be, Gud er mye større enn Unibuss og alt annet!

 3. Det går mot oppsigelse Christensen. Slik går det når du ikke vil forandre deg. Du har selv sagt du aldri vil slutte på høre på radioen på bussen.

  2
  4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *