Ben Shapiro stemte ikke på Donald Trump i 2016, men vil gjøre det i 2020 -og begrunner hvorfor

Ben Shapiro, en konservativ amerikansk jøde -stemte i 2016 ikke på Donald Trump, men i 2020 vil han gjøre det. I sin siste video begrunner Shapiro hvorfor han ikke stemte på Trump i 2016, -og hvorfor han vil stemme på ham den 3 november. I sin video legger Shapiro frem gode grunner for å stemme annerledes i 2020 enn han selv gjorde ved forrige valg. En av grunnene er at Trump dels har fulgt opp konservativ politikk på mange områder, samtidig som demokratene fullstendig har mistet forstanden

Ben Shapiro stemte ikke på Trump i 2016, men vil gjøre det nå selv om Shapiro i likhet med mange andre ikke alltid er fornøyd med Donald Trumps karakter. Forhåpentligvis vil mange amerikanske jøder gjøre som Ben, nemlig gi sin stemme til den mest Israel-vennlige kandidaten vi har hatt siden Harry Truman

Facebook Comments

5 tanker om “Ben Shapiro stemte ikke på Donald Trump i 2016, men vil gjøre det i 2020 -og begrunner hvorfor

 1. Hvordan en senil gammel mann som Biden i det hele tatt kan velges av et stort parti som deres presidentkandidat er for uforståelig. Han er et absolutt sistevalg. Trump inngir entusiasme og som amerikaner ville jeg vært en begeistret tilhenger av han. Som nasjonalkonservativ europeer er jeg skeptisk.

  Trump vil gjøre sentrum av et Imperium sterkt og det skjer alltid på de underordnede statene, som Norge, sin bekostning. Imperialisme blir globalisme og ikke nasjonalisme. Det har visst ikke norske nasjonalkonservative nasjonalister fått med seg.

  2
  1
 2. Dette går nok veien, tror seieren blir større enn i 2016, skal komme med ett valgkart noen dager før valget, er rimelig sikker på at jeg kommer til å treffe bedre enn såkalte eksperter på NRK og TV2.

  Her kan du forøvrig lage deg ditt eget valgkart: https://www.270towin.com/maps/

 3. Slutt å spy ut løgner og falske nyheter, Kjell. Du skjemmer deg mer ut for hver dag som går?‍♂️
  Biden/Harris vil vinne med 11-12 prosentpoeng, og ta ca 350-370 valgmannstemmer.
  Om et år har den anstendige nye Presidenten tatt fatt på å rydde opp i kaoset etter den narsisistiske løgneren og bedrageren, som må tilbringe resten av sitt liv i fengsel, konkurs og ydmyket.

  Dere som er kristne og sympatiserer med denne onde mannen: “tilgi dem Far, for de vet ikke hva de gjør” ??

  • Biden er det mest korrupte individet som noensinne har forsøkt å bli president. Korrupsjonen til denne mannen er i ferd med å eksplodere i fanget på Biden/Harris kampanjen. Dette går mot fire nye år for Trump.

  • Dere TDS rammede Trump hatere begynner å bli rimelig patetiske nå. Hva er falske nyheter her? At Ben Shapiro forteller at han ikke stemte Trump i 2016, men vil gjøre det nå?
   Jeg ser at Shapiro gir gode argument på hvorfor han stemmer Trump i november.
   Falske nyheter fra TV2, VG og NRK er vel det som har påført deg kraftig og kronisk TDS..:-) 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *