Joe Biden: Lover å prioritere lovfestet likestilling for homoseksuelle og transseksuelle i løpet av de første hundre dager dersom han vinner valget

Innføringen av lovfestet likestilling for homoseksuelle og transkjønnede på alle områder i samfunnet -også overfor kristne organisasjoner. kan bli resultatet dersom Joe Biden vinner valget. “Dersom vi vinner valget vil vi lovfeste ‘Equality Act” for homofile og transkjønnede innen de første 100 dagene av min administrasjon,” sier Joe Biden i et valgkamp utspill. Kristne organisasjoner og forsamlinger frykter at en slik ‘likestillings-lov” vil medføre at kristne organisasjoner og forsamlinger vil bli tvunget til å ansette personer som lever i strid med tradisjonelle kristne normer som avviser LGBTQ samfunnets etikk og levemåte.

Tradisjonelt sett har kristne kirker, institusjoner og organisasjoner kunne kreve at deres tilsatte lever i overensstemmelse med organisasjonenes etiske retningslinjer, men dersom Biden vinner valget, vil kristne institusjoner kunne ble lovpålagt og ansatte medarbeidere som lever i det den kristne tro definerer som synd. En Biden seier vil kunne bli en katastrofe for kristne organisasjoner, kirker og institusjoners frihet til å nekte å ansette mennesker som lever i strid med kristen samlivsetikk. Joe Biden og Kamela Harris lover begge å ville prioritere LGBTQ samfunnets krav og dette gjør at kristne institusjoner og organisasjoner med god grunn er urolige for at de kan bli tvunget til å ansette folk som lever i strid med kristen etikk. “Diskriminering mot et “gift” likekjønnet ektepar er basert på fordommer om at ekteskapet er forbeholdt ekteskap mellom mann og kvinne,” heter det blant annet i lovteksten Joe Biden lover å ville prioritere i løpet av sine første hundre dager i Det Hvite Hus. Joe Biden og Kamela Harris står begge for en ytterligere legalisering av aborter helt til fødsel, og dette er noe enkelte norske religiøse lederfigurer i folkekirken og indremisjonsforbundet (IMF) er villige til å svelge fordi de har mer hjerte for å forakte Donald Trump enn de har hjerte for barna i mors liv.

 

Facebook Comments

1 tanke om “Joe Biden: Lover å prioritere lovfestet likestilling for homoseksuelle og transseksuelle i løpet av de første hundre dager dersom han vinner valget

  1. Det viser hvilken ondskap han står for. Alle er ting som river samfunnet ned. Ikke en eneste positiv ting på agendaen hans. Bare mer lovløshet og kaos.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *