Covid-vaksinens sanne ansikt -hva folk som er rammet av vaksine-konsekvenser sier

Vi har vært utsatt for et av de største og verste bedrag i historien. Man kan skjønne at de som er rammet er bitre, sinte og dypt frustrerte og har behov for å få ut sine frustrerte følelser.

Når disse røstene oppfordrer og presser deg til å ta dosene av “vaksine”. Fly for ditt liv. Løgnene gjentas og gjentas av disse globale talsmenn for død og sykdom. Mange har begynt å forstå agendaen til disse. Gjennom å anbefale og pushe vaksinene påfører de folk både fysiske sykdommer, alvorlige anfektelser og endog døden. Når den globale elite, ugudelige politiske ledere og massemedia alle proklamerer ett og samme budskap. Gjør da det motsatte. Når disse røstene sier “ta vaksinen” så bør vi som er frelst si: Fly for ditt liv!

9 tanker om “Covid-vaksinens sanne ansikt -hva folk som er rammet av vaksine-konsekvenser sier

 1. Er det ingen empati med ofrene for denne såkalte vaksinen? Denne mannen er bare en av mange som er ødelagt for livet.
  Skjønner godt hans frustrasjon, da veldig mange har tatt denne sprøyten i god tro, og trodd dette var trygt og skulle forhindre at folk ble sjuke.

  6
  2
  • Har vondt av mannen. Bedradd til å ta en vaksine som har enorme skadevirkninger og ikke stoppet eller hindret smitte og sjukdom.
   Tidenes svindel. De store legemiddelselskap gnir seg i hendene og ser milliardene strømme inn.
   Media sitter stille i båten og omtaler knapt vaksineofre.
   Folks hjerter stopper etter skuddet. Folk dør brått og uventet.
   Mange er syke. Kroppens immunitetsforsvar er manipulert.
   Det er grunn til å være rasende!

   3
   1
  • Er egentlig overrasket over at ikke flere kobler dette. I den andre linken du la ut, omtales det ene dødsfallet som «normal død». Er det det nye ordet som skal inn i underbevisstheten, at det er normalt når unge faller om og dør av hjertesykdommer?

   2
   1
 2. Er det virkelig mulig å ikke forstå at de kan hacke mennesker fra innsiden og endre et menneske til noe annet via å endre DNAet? Her spør hun om vi fremdeles vil være mennesker, og han sier rett ut at det vil vi IKKE. Dette er det noen av verdens ledere som sier rett ut!

  2
  1
  • Det går fort i svingene nå. To år etter vaksinen ble introdusert ser vi flere og flere bråe dødsfall.
   Vi skal se at alle fullvaksinerte og boostede er døde i løpet av 5-6 års tid. Det er nå det mange har advart om.
   Dette de har gjort er en stor forbrytelse mot menneskeheten.
   Vaksinepushere bør holdes ansvarlig.

   1
   1
  • Du er litt seint ute Bjørn.
   I følge dine spådommer døde de fleste vaksinerte i høsten 2021/våren 2022.

   … helt sikkert. Regner med at du fikk deg en solid fortjeneste på huset du helt sikkert solgte og kjøpte tilbake når markedet stupte.
   …..eller?

   Jeg vet jeg er ufin med deg, men du har enda ikke svart meg på spørsmålet fra 1 år siden.

   2
   1
  • Ok, så car Bjørn litt raskt ute med sine spådommer, masse døden startet litt senere, godt du endelig innrømmer at du Qanon/Gransker har bidratt til å få folk til å ta en dødelig gift , det hadde jeg ikke ventet.

 3. It is not a conspiracy when the so-called conspirators talk openly about what they are doing. a conspiracy is something secret. I did not take the jabs because they were untested and gave side-effects, and I have not been sick. These people urging others to take the virus are just plain stupid and ignorant. I do not believe that mind control is a reality, indctrination is the reality.

Det er stengt for kommentarer.