Sykepleier nektet å ta vaksinen, ble oppsagt -nå begynner rettssaken

Sykepleieren Iris Frohe (40) ble oppsagt fra legevakten i Hamar fordi hun ikke ville ta koronavaksinen. Hun har saksøkt kommunen. Mandag 16. januar starter rettssaken i i Østre Innlandet Tingrett avdeling Hamar. Frohes advokat Barbro Paulsen sier saken er prinsippielt viktig. – Saken er prinsipiell for å avklare om offentlige myndigheter kan pålegge ansatte, herunder autorisert helsepersonell i helsetjenesten, medisinsk behandling. Dette i lys av kroppslig autonomi og retten til selvbestemmelse, sier advokaten til Hemali.

Rettsaken pågår i Hamar tingrett og det er fullt trøkk, skriver nyhetssiden Hemali.

Fullt trøkk i rettssalen i Hamar nå!

7 tanker om “Sykepleier nektet å ta vaksinen, ble oppsagt -nå begynner rettssaken

 1. Hemali har flere gode artikler, der de tar for seg flere som er skadet av denne sprøyten. Det er en viktig seier å vinne denne saken, ikke bare for henne, men flere andre. Er redd det kan gå i hennes disfavør, men håper hun vinner frem og at rettferdigheten seirer her.

  • En viktig sak. Ikke et ord i NRK om saken i dag i hvertfall.
   Dette er noe som skal ties i hjel av media åpenbart.

  • Jeg skal ikke uttale meg om den pågående rettsaken, men jeg vil bare poengtere at uttalelser som “Dette er noe som skal ties i hjel av media åpenbart” er prototypen på en konspirasjonsteori.
   Da legger man til grunn at siden media ikke slår den saken jeg er opptatt av stort opp må det være fordi “de” – hvem nå “de” er – har en underliggende agenda som jobber mot “oss”.
   Man åpner ikke for andre forklaringer en svart og hvitt. Mitt svart, og mitt hvitt.

   Og bare så det er nevnt:
   Jeg har tidligere sagt at jeg støtter vaksinefrihet, og at jeg er motstander av vaksinetvang eller press. Jeg har også uttalt at jeg ikke er enig i bruk av vaksinepass eller om evt arbeidsgivere skal få tilgang til, eller å kunne kreve å få vite en persons vaksinestatus. Det betyr også at jeg mener det er feil å si opp noen basert på vaksinestatus. Å ta eller ikke ta en vaksine skal være opp til hver enkelt. Vi andre har ikke noe med det.

   2
   1
  • Gransker
   Det er vel neppe noe tvil om at den statskontrollerte presse og media er selektive når de velger å ikke gi spalteplass eller slå opp slikt.
   Ta Dagbladet. For en uke siden slo de opp historien om en død undulat og spanderte en side på det.
   Eieren var i dyp sorg.
   https://www.dagbladet.no/kjendis/sorger-over-kjaeledyret/78238907
   Men å skrive om pårørende som er i sorg etter å ha mistet en av sine kjære til vaksinen. Det gjør de ikke.
   Media er uhyre selektive. Det er bare slik og det lukter ikke konspirasjonsteori en gang.

  • At de er selektive, og i søken etter klikk, noen ganger direkte useriøse er vi helt enige om. At de antakelig burde gitt spalteplass til denne saken, og til tragiske dødsfall etter f.eks vaksine kan jeg også være enig i. Men det er veldig få som gidder å klikke seg inn på en slik sak. Og det er klikk, klikk og klikk som styrer. Og siden du nevner Dagbladet: i sin paniske klikkjakt er det snart flere saker om pupper og rumper enn om seriøse nyhetssaker. Tragisk!!
   Men det betyr ikke at noen sitter bak og har en politisk agenda om å velge vekk tragiske dødsfall til fordel for en influenser som har fått nye pupper.

   Poenget mitt var at Kjell Andersen tillegger msm meninger og agendaer som nører opp under oss/dem, vi gode/de stygge, svart/hvitt etc etc.
   Det er å konstruere og konspirere. Det er å så hat og frykt. Det burde en “kristen” nettside holde seg for god til. Men så er det vel en stund siden det bibelske sinnelaget hadde særlig fokus på Søkelys.

   1
   2
  • Din frekhet Gransker/Qanon har ingen grenser , akkurat som denne verdens fyrste du tjener.

Det er stengt for kommentarer.