Covid-19 pandemien er et verktøy for “The Great Reset”

Covid-19 hysteriet som har skremt vettet av millioner og tvunget land, regjeringen og kirker i kne, er et redskap eller verktøy for den globale mesterplanen som har vært planlagt lenge. Våre politiske ledere, de sentrale globalistene anser Covid-19 som et virkemiddel, som noe positivt -for å gjøre “the great reset” og Agenda2030 til en virkelighet svært raskt. Frem til nå har det stort sett bare vært alternative røster og tenkere som har advart mot dette, men omsider begynner kirken og kristne forkynnere å våkne opp for hva “The Great Reset” er og hva slags plass denne vil ha i endetidsbildet. Forkynnere som David Wilkerson advarte for nærmere 50 år siden om hva som ville komme i tiden før Jesus kommer tilbake.

En verdensregjering, en verdensvaluta, en verdenskirke var blant de elementer i “The Great Reset” pastor David Wilkerson advarte om i sine profetiske bøker. Nå, ti år etter at Wilkerson ble hentet hjem gjennom en trafikkulykke -begynner kristne verden over å se oppfyllelsen av det pastor Wilkerson skrev om i sine budskap. Stadig flere kristne ser nå at verdenseliten er begynt å bli pushet hardt for. Over hele verden og i mange trossamfunn begynner røster nå å slå alarm fordi de begynner å være i stand til å forstå hvorfor ting skjer. Likevel, et flertall av kristenledere er ennå ute av stand til å se det som er i ferd med å bli åpenbart om hva slags fremtid den globale elite ser for seg, eller ser for oss.

Facebook Comments

7 tanker om “Covid-19 pandemien er et verktøy for “The Great Reset”

 1. Jeg vet jo ikke men jeg ser ikke bort i fra at det som skjer nå er helt nødvendige prøvelser. Sett fra utsiden fremstår “kristenheten” som veldig utvannet. Så utvannet at det for en utenforstående må være vanskelig å finne troverdige alternativer. I hvert fall hvis det handler om noe mer enn bare det å møte opp til en times samling i uka når det ikke kolliderer med noe annet.

  Jeg var av og til rundt på slike sammlinger men fant raskt ut at møteopptak fra nettet var et mye bedre alternativ. Da kunne man kunne velge virkelige innholdsrike møteopptak og høre dem så ofte man ville. Wilkerson er en av de jeg har hørt en del på. Det opptaket som gjorde mest inntrykk av dem alle handlet om kong Salamo som på sine eldre dager bygde en offerhaug for avguden kamosj. Det begynte så bra men alle konene hans ble en illustrasjon på hvordan mange av dagens troende har blandet seg med verden. Etter hvert som Salomo ble eldre ble gudsfrykten svekket stadig mer.

  I brevene til menighetene i Joh. åp. beskrives menighetenes tilstand og konsekvensen av frafall og synd. Hvorfor konsekvenser? Personlig tror jeg hykleri og utvannet “kristendom” er mye verre enn ingen ting. Den kan bokstavelig talt kalles “negativ misjon”. Folk legger merke til hva som skjer. Og blandt de som tiltales av liberal religiøsitet finner man noen av troens farligste fiender. Det har jeg faktisk erfart. De gir meg asossiasjoner til råtesopp som eter opp trekonstruksjoner fra innsiden. Eller mark som spiser opp en fisk innenifra mens den fremdeles lever.

  Alt dette handler om ting man har sett så mange ganger opp gjennom historien. Og folk gjør de samme feilene igjen og igjen. De går i de samme fellene hele tiden. Det som begynner så bra ender opp som halmkonstruksjoner. Bare fordi ingen tar hensyn til de farene som garantert alltid er til stede. Det som prioriteres bare flest mulig medlemmer eller “tilhengere”, mest mulig kollekt og at folk sier de riktige tingene. Og hvis noen hoier og heier i tillegg, så er det virkelig “vekkelse”.

  Ekte omvendelse er vel snart et ukjent begrep. Men når alt kommer til alt er dette det eneste som betyr noe. I tillegg må forkynnelsen sette folk på valg hele tiden så det ikke går som det gikk med Salomo. Man kan si det var hans vandring på veien til frafall som ødela Israel.

  10
  1
  • Nå handler livet med Jesus ikke om hvordan man begynner, men hvordan man avslutter. For kong Salamo endte det ikke godt. Og det gjenspeiler seg i boken Forkynneren der han surrer felt, men kommer fram til en sann konklusjon til slutt.

   Det som skjedde med han og kristenenheten i dag er det samme. De tok ikke vare på profetordet, som han selv skriver i

   Ord. 29:18 Uten åpenbaring kommer folket på villspor, lykkelig er den som holder loven.

   Profeten er den mest foraktede tjenesten i menigheten, det var det i gammeltestamentlig tid, og det er det også i dag.

   Derfor sier Peter i: 1 Tes 5:20 forakt ikke profetord.

   Og han fortsetter i vers 21 Men vær kritisk til alt, og hold fast på det gode.

   NEI, han sa ikke det.

   Men han sa: men PRØV alt og hold fast på det gode.

   Det å Prøve profetordet og ånden som følger med, er også en mangelvare i dag. Det kan man tydelig oppleve på denne nettsiden.

   Mvh RJ

   4
   1
  • Ydmykelse og omvendelse er 2 nøkkelord for hva vi trenger, spør du meg. Jeg er så trøtt av alle disse møtene med lettmelkforkynnelse at jeg orker ikke gå på dem. Jeg tror Gud blåste i basunen i fjor. Nå kan vi ikke gå å få denne forkynnelsen lenger. Da er spørsmålet: Hva gjør vi da? Lengter vi tilbake til disse møtene eller søker vi nærmere Gud og dypere inn i Hans Ord. Jeg var på et husmøte med meget sterk forkynnelse i går, hvor temaet var hungersnød, både mat for kroppen og Guds Ord for vår ånd og sjel. Jeg har lest i Amos i dag fordi utgangspunktet i går var Amos 8.11-12. Det kan komme en dag snart da vi ikke har Guds Ord, leter etter det og ikke finner det.Årsaken var synd. Synden er stor også i dag. Nå er tiden for å spise Guds Ord og at Ordet endrer oss. Viktig at også mennesker som blir frelst nå, får skikkelig føde. Hvis ikke kommer vi ikke til å klare å stå i denne siste tiden.

   3
   1
 2. Jeg synes myndighetene i de fleste land har vært flinke. I Israel har de nå vaksinert så mange, at landet begynner å komme tilbake til det normale. Det vil også skje i Norge og i andre land. Slutt nå med å trekke inn Wilkerson og andre spåmenn, som ikke er i nærheten av å få sine spådommer oppfylt. Nei, dette har vært en mild farsott, slik som Svartedauen engang var. Bare mange hakk mildere, og takk for det.
  Nå venter jeg på min vaksine, en av de mange jeg har fått gjennom livet… På linje med kusma, meslinger, røde hunder, polio og andre farlige sykdommer. Takk Gud, for at vi har dyktige leger, forskere og myndigheter. Og folket sa…Amen!
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  2
  6
  • Alt rundt covid bærer preg av djevelen eller dyret om du vil

   Dersom noen sier til meg drikk dette , men vi kjenner ikke langtids virkninger av det og vi tar absolutt ingen ansvar, dersom du blir syk av det.

   Bare masse sugurete vil gjøre noe så dumt , akkurat som i Nazi Tyskland

   5
   3
 3. Vi er ikke av denne verden , men vi er i denne verden , denne verden tilhører denne verdens fyrste , satan tilbød Jesus helle denne verden om han falt ned og tilbød han.
  Om du eier noe eller ikke i denne verden , betyr ingenting i Guds øyne , så lenge du eier frelsen i Jesus, da eier du en evig og uforgjengelig bolig i himmelen.

  Det var en i ett tidligere innlegg som var inne på at dersom den hvite hest er dratt ut med seier for å seire , må han nødvendigvis seire over noen , da nevnte han at det står i bibelen at de hellige skal bli beseiret , det skjer nå , menigheter blir stengt ned og Guds hellige folk blir kneblet og nektet å komme sammen i fellesskap .

  For Herren selv skal komme ned fra himmelen med et bydende rop , med overengels røst og med Guds basun, og de døde i Kristus skal først stå opp. Deretter skal vi som lever , som er blitt tilbake , sammen med dem rykkes opp i skyer , opp i luften, for å møte Herren . Og så skal vi for alltid være sammen med Herren. Tessaloniikrer 4,16-17

  8
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *