Amerikanske bombefly lander i Norge, russisk missil-skip lusker ved norskegrensen

Samtidig som amerikanske bombefly lander i Norge, har Russland trappet opp sin militære aktivitet i nordområdene. Den russiske krysseren «Marskalk Ustinov» har i løpet av helgen beveget seg fra Barentshavet inn i Varangerfjorden – ikke langt fra den norsk-russiske grensen ved Jakobselv. Aktivitet utenfor det normale, mener Forsvaret. Samtidig som EU innfører nye straffesanksjoner mot Russland og USA sender bombefly til Norge, signaliserer Russland gjennom å sende missil-krysseren Marskalk Ustinov tett opp mot norskegrensen at de er lite begeistrert for NATOs militære opptrapping i Nordområdene.

Gjennom helga har vi sett at dette fartøyet har beveget seg inn mot området her, rett øst for norskegrensa, og har operert der i noen dager, forteller pressetalsmann Brynjar Stordal ved Forsvarets operative hovedkvarter til avisen VG. – Vet dere hva skipet gjør i området?– Du må spørre naboen i øst hva formålet med seilasen er. Men ikke noe vi har sett i moderne tid, og er ikke et normalt operasjonsmønster for den, slår han fast. Dette er aktivitet utenfor det normale, men den befinner seg tross alt i russisk farvann. At den beveger seg så langt vest, gjør imidlertid at vi følger ekstra nøye med, sier pressetalsmann Stordal. Russland på sin side føler seg stadig mer presset av et aggressivt NATO og den russiske missilkrysserens tilstedeværelse mot grensen mot Norge bør tolkes som et signal på at Russland er lite fornøyd med hvordan NATO er i ferd med å eskalere opp den militære aktiviteten i Nord. En rekke kristne profetrøster, deriblant Emanuel Minos advarte på 1980 tallet at det ville komme en russisk invasjon av Nord-Norge og at russiske styrker ville komme så langt sør som Mo i Rana. Også evangelisten Ron White advarte om at han hadde hatt et syn hvor han så Norge bli angrepet av Russland. Så langt har ikke disse profetiene manifestert seg,

13 tanker om “Amerikanske bombefly lander i Norge, russisk missil-skip lusker ved norskegrensen

 1. For noen dager siden holdt Etterretningstjenesten sammen med PST og NSM felles pressekonferanse om rikets sikkerhet. Der kom det frem at Russland og Kina er våre fiender – og ingen eiendom eller bedrift i Norge burde selges til disse land. Dagen etter kunne vi lese her at en motorfabrikk med 950 ansatte ( tidl. Bergen diesel – nå Rolls Royce) er solgt til et russisk jernbaneselskap. Flere av Sjøforsvarets fartøyer har slikt maskineri om bord – som trenger service fra produsent – som nå blir russere. Videre har denne motorfabrikken en teknologi som aldri burde komme i fiendens hender.
  En annen sak : Russland varslet – for noen dager siden – at de vil skyte missil fra et område mellom Jan Mayen og Norge.

  • Heia Putin!
   Om russerne kommer og tar oss. Hva så?
   Putin og russerne er ikke værre enn Erna og hennes ugudelige regjering.

  • Denne store motorfabrikken ligger bare 7-8 km fra mitt hjem. Det pågår nå en stor marine-øvelse her jeg bor – der flere NATO-land deltar. I flere dager har jeg sett , fra vårt hus , ubåter i overflatestilling gå inn og ut av Herdlefjorden som ender ut i Byfjorden i sør.

   De siste ukene har det vært kring 3000 utenlandske soldater i området ved Bardufoss. De skulle ha en felles øvelse med Brig. N – men denne er avviklet grunnet corona.
   Ja , det gjelder å ha olje på lampene – hvem vet når det braker løs !

 2. Russerne vil ta Norge, det har vært mange profetord om dette helt tilbake til 1907.
  Norge har fått rikelig tid til å vende om, men myndighetene har ført Norge stadig dypere inn i synd. Når den tredje verdenskrig kommer, vil russerne okkupere store deler av Norge av rent taktiske hensyn.
  Norske fjorder er utmerket til å skjule ubåter og russerne har helt sikkert ubåter plassert i hemmelighet i norske fjorder.
  Media forsøkte å fortelle oss at Trump ville utløse tredje verdenskrig og at han var farlig. Alt var falskt og løgnaktig. Trump laget ingen kriger, men mannen som sitter med makten i Amerika har en lang fortid med å være involvert i blodige konflikten. Alt det de skremte med angående Trump, vil demokratene gjennomføre. De skremte folk med tredje verdenskrig dersom Trump ble president, men det skjedde aldri. Derimot vil de selv komme til å gjøre alt de anklaget Trump for å gjøre.
  Som mange andre har skrevet her inne. Vi er nå i den store trengsel og bibelkodene refererer til ord som “ødeleggelse og undergang” assosisert med navnene til Biden og Harris. Jeg tror tredje verdenskrig vil komme enten under Biden eller under Kamala Harris. Den røde hest i åpenbaringen står klar til å bli sluppet ut over verden.
  Det er mye som vil skje i tidsrommet 2021-2028 som er den store trengsel i Skriften. La dere advare. Ta ikke forløperen til dyrets merke som er vaksinen

  2
  1
  • Russerne invaderte Finnmark i 1945 og jagde tyske soldater sørover,, selv om de hadde Gud med seg. Det stod nemlig Gud med oss på beltene deres.
   Forøvrig kan vi snakkes om ti år så du kan fortelle oss hvordan det var under den store trengsel. Jeg har i allefall da tatt vaksine mot covid-19 slik at jeg ikke har omkommet av covid-19. I tillegg er jeg vaksinert mot difteri, stivkrampe, tuberkulose, polio, meslinger etc.

   4
   3
 3. Vi lever i de siste tider, Kjell! Det tviler jeg ikke på! Men bruker ikke tid på Falske Profeter! Erna & co er Falske, Den Norske Regjeringen er i lommene på FN,NWO & er globalister! En Verdens Regjeringen, En Verdens Valtua er ikke langt unna virkeligeheten nå!

  1
  1
 4. Rytteren på den røde hesten !

  Synes det er rart , at kristen publikasjonen Dagen og andre kristne medier, menigheter ol. er så litte opptatt av det som klart og tydelig skjer rett foran nesen på dem . Selv når de blir fortalt og forklart , det nå etter hvert innlysende , ser det ut for at det verken vil eller klarer å se det, men de klarer derimot å stigmatiser og marginalisere dem som prøver å rope ett varsku.
  Det er av sine egne sambygdinger en profet blir mistrodd og gjort narr av !

  • Ja mange kristne sover. Du har rett i det, men det er ikke det minste overraskende. Slik skulle det bli. Alt står skrevet.

   Det er frustrerende når de ikke hører på oss, jeg må innrømme at jeg gidder mindre og mindre angående disse som mener jeg er på trynet. Jeg ser at de er blinde. De tror alt blir bra igjen. Det blir det ikke. Da dette med Coronaen startet tenkte jeg at det blir ikke bra igjen. This is it. Og det gjorde meg ingen ting. Gleder meg hver dag.

   Menigheten er ikke nevnt etter 4. kap.
   Vi drar snart. Regner med mange tomler ned nå men glem disse hestene. På tide å se opp snart og oppmuntre.

   Kjenner meg trist etter å ha lest her inne mange ganger. Mange stabukker…

   Føler meg sykt alene. Blant de fleste kristne også. For verden er virkelig syk nå.

   Kommer på nå at jeg leste visst kun overskriften og så bilde av et krigsskip. Men er så trøtt av alt og merker jeg bryr meg nesten ikke lenger. Kan bare komme så mange skip og fly det bare vil for meg. Er ikke redd en ting, Gud har full kontroll. Setter veldig pris på Søkelys og oppdateringen, Kjell er snart den eneste som ikke sover… Takker Gud for ham, han er modig som skriver alt det han gjør, og som holder ut mange syke kommentarer. Hold ut Kjell, snart er vi hjemme der vi hører til. Bortrykkelsen av de kristne kan skje når som helst. Stakkars dem som blir igjen i 7 år.

   Jeg venter stadig at om 1 dag eller 1 mnd så er kanskje verden helt på hodet. Åpner avisen og blir ikke overrasket over det. Vi har intet å frykte, Gud har kontroll, Han lar ikke sine barn være her de 7 år.

   Cant wait…

   9
   2
 5. Politisk korrekte Dagen er nå kun ute etter å stemple Guds hellige som konspiratoriske , det prøver å generalisere og ser ikke forskjell, på den måten forkaster det profeten og blir fullstendig blinde i denne verden .
  Nei Dagen jeg tror ikke på Q anon teorier ol. jeg prøver profetier og når jeg snakker om Covid, Trump, Bill Gates , mulighet for 3 verdens krig ol så forholder jeg meg til fakta og sannsynlighetsregning, men Dagen velger å stemple sånne som oss , dem generalisere og stigmatisere oss.

  Utfordring til Dagen , slipp meg til , ingenting av det jeg skriver om kan avises som usant eller konspiratorisk .

  En liten smake bit :
  Langtids bivirkninger av covid vaksinen vet en ikke , her bygges det kun på påstander og antagelser
  Alle som produserer disse vaksinen er fritatt ansvar dersom det er bivirkninger.

  Det er klare indisier på at det kan ha forekommet omfattende valg juks i USA , men det fortier Dagen , dette pluss veldig mange andre forhold som taler til fordel for Trump , hvorfor gjør dere det ?

  Bill Gates har klare og uttalte visjoner for denne verden, visjoner som burde få alarm klokker til å ringe høyt hos enhver , i tillegg er han ekstremt målrettet og har stor gjennomføring kraft .

  Det er tydelig og store interesse konflikt mellom vesten og spesielt Kina og Russland og det er langt fra utenkelig at dette kan utvikle seg til en stor konflikt.

  Johannes åpenbaring beskriver bla ett sånn konflikt senario.

  Hvorfor Dagen ? Hvorfor velger dere å håne de kristne? hvorfor velger dere og glorifisere denne verdens makter å myndigheter ?, men himmelens Gud forkaster dere .

  Dere skal vite at øksen ligger alt ved treet .

  • Mange tanker her Rune. Kan jeg få være litt frimodig å spørre om du står i en menighet, eller om du har faste troende du deler troen med…har inntrykk av at det er en del troende i dag som velger å stå utenfor det tradisjonelle samfunnet som er inn forbi et menighetslokale, og som av ulike grunner ikke orker eller føler seg hjemme i en menighet. Derfor mitt spørsmål.

  • Jeg , har en tilknytning til Varhaug misjons hus , går noe på såkalte små møter , der er det nesten bare eldre som går , men det føler jeg som trygt å godt , de er veldig hva man vil kalle konservative i dag , men jeg føler de er trygge å stabile , orker ikke for mye stå og hei.

   Men jeg er på mange måter en enstøing ja .

  • Takk for svar. Jeg kjenner også på det med mange av de eldre som var/er trygge stabile i troen. De er så viktig i menigheten på mange måter da mange har vandret med Jesus i mange år, og er grunnfestet i troen. Det har vært et stort generasjonsskifte der mange menigheter kun har hatt fokus på de yngre, mens de eldre kanskje føler seg unyttig ovenfor den yngre generasjonen. En menighet bør nok ha alle generasjoner i sitt portefølje så man utfyller hverandre. Det har vært mange endringer, spesielt de siste tjue årene.

 6. 23/02/2021, kl. 00:59 sa Hannah:

  Menigheten er ikke nevnt etter 4. kap.

  .
  Den siste gangen “menigheten” nevnes i Bibelen er vel i brevet til Laodikea? Det er lite trolig at denne menigheten representerer de 144 000 som nevnes i joh åp 14, 1-5? Dette er de blandt menneskene som er frikjøpt for å være en første frukt for Gud og Lammet. Det ble ikke funnet løgn i deres munn, de er uten feil og lyte. Det står at de er som jomfruer og at de følger Lammet hvor det enn går.

  Men ellers nevnes f. eks apostler, vitner, profeter, de hellige, de som tror på Jesus osv flere steder utover i boken etter kap 4. Kan det være at “lampen sluknet” for menigheten som institusjon i løpet av laodikeatiden, og at de få evangeliske kristne som tror på Bibelen blir stående alene? Kanskje slik Jesus erfarte?

  Laodikea betyr vel demokrati og det gir nok en god beskrivelse av dagens situasjon. Folk tror akkurat det som passer dem. De som tror på vranglære ser ut til å ha en “sterkere tro” enn de som tror på det som står i Bibelen. Når dette blir vanlig og akseptert i “menigheten” så vil den trolig bli forlatt av Guds Hellige Ånd. Kanskje dette senariet har likhetstrekk med det som skjedde i himmelen i tiden før lucifer dro med seg en tredjedel av englene i et foræreri uten sidestykke? Lucifer og antikrist representerer jo det samme.

Det er stengt for kommentarer.