Kristiansand stenger ned -smitten ute av kontroll

315 personer er smittet bare i Kristiansand i februar. Utbruddet har spredt seg til ulike grupper i kommunen – blant annet rusmiljøet. Situasjonen beskrives som meget ustabil. Også flere andre kommuner vurderer strengere tiltak. Folkehelseinstituttet følger situasjonen tett, og har anbefalt flere tiltak for å begrense smitten. “Kristiansand bør nok opp på et strengere tiltaksnivå, sier smitteverndirektør Frode Forland i FHI. Politikerne i formannskapet i Kristiansand har tirsdag ettermiddag blitt enige om en rekke tiltak.

En fra før død by skal nå bli ennå mer død. Her er tiltakene:
Stenge treningssentrene
Total skjenkestopp på utesteder
Stenge svømmehaller, badeland, spaanlegg, hotellbasseng og lignende
Stenge innendørs fornøyelsesparker, bingohaller, spillehaller, lekeland, bowlinghaller og tilsvarende steder der det pågår underholdnings- og fritidsaktiviteter.
Serveringssteder, som restaurant, kafé, bar og pub, og utested, som diskotek, nattklubb og lignende skal registrere kontaktopplysninger til gjestene før servering.
Kommunen vil også at folk skal bruke munnbind på offentlige steder innendørs, hvis det ikke er mulig å holde en meters avstand til andre mennesker. I tillegg gjelder de nasjonale kravene om sosial avstand, noe som betyr at man maks kan ha fem gjester i eget hjem. Tiltakene skal vare frem til fredag 5 mars…

5 tanker om “Kristiansand stenger ned -smitten ute av kontroll

 1. De skaper en pandemi av en PCR tester som er ubrukelig. Masse falske positive som knapt blir syk. De låser ikke ned samfunnet basert på død. Det er en enorm Hoax, og forsetter de denne strategien, kommer vi aldri til å få vår frihet igjen.

  10
  2
  • Sitat:
   «Det er en enorm Hoax, og forsetter de denne strategien, kommer vi aldri til å få vår frihet igjen.»

   Det er jo det som er hele poenget med å stenge samfunnet ned, at vi skal miste vår frihet.

   Til våren kommer visse lettelser, for så å stenge ned enda hardere til høsten, under påskudd av at smittetrykket har økt dramatisk.

   I min by så var det nesten ikke smitte ene dagen, dagen etterpå var det et voldsomt smittetrykk og at stengte ned fra ene dagen, til den andre.

   Så jeg satt og lurte på hvem som hadde funnet på så ekstremt stort smittetrykk på bare 24 timer.

   Mvh RJ

   7
   2
 2. Folk må slutte å teste seg. Jeg for min del kommer aldri til å teste meg. Blir jeg syk holder jeg meg hjemme til jeg er frisk.
  Men det er derfor flere og flere aktører og myndigheter krever test, det er fordi at det er den falske testen som er motoren til denne pandemien. Den dagen man slutter å teste er pandemien over. Det virker som myndigheter ikke ønsker at pandemien skal ta slutt da det er andre politiske mål som skal oppnås.

  11
  2
 3. Dette er akkurat det samme som skjedde på nordjæren for noen uker siden. Spørs hvor neste plass blir. Har de planlagt et mønster?🤔

  Testen er bare tull, og helt upålitelig. Til og Med produsenten og Elon Musk som tok flere tester, innrømmet dette. Likevel brukes disse tulle testene.

  3
  2
  • Ser ut til å være et mønster. Først gi borgerne angstsjokk med omfattende nedstening. Deretter åpne opp igjen med noen begrensninger som i sommer, så lukke ned lokalt hvor smitten stiger, så en skikkelig tilstramming slik at landet er på gult nivå, men lokale kommuner på rødt, så oppmykning av tiltak tilbake til et nivå som er litt strengere enn det var i sommer. Så nye lokale nedsteninger og etterhvert landet på gult og rødt nivå alt ettersom det passer.
   Siden viruset muterer hele tiden, vil vi ha en konstant Koronakrise og regjeringen kan på noen blunk innføre nye nedsteninger og restriksjoner. Dette går bra så lenge folk blindt følger ordre. Vi er nå der at bøtelegging brukes som avskrekkingsvåpen for å hindre selvstendig tenkning og handling. Dessverre applauderer endel kristne disse tyranniske og tåpelige reglene og føringene som kommer fra Solberg og hennes medsammensvorne.

   7
   2

Det er stengt for kommentarer.