Clayton Morris: This is energy ARMAGEDDON, Putin says war is now close

Clayton Morris i Redacted oppsummerer her hva vi har i vente i løpet av de få neste måneder. Europa og USA er i ferd med å møte et armageddon vi ikke har opplevd tidligere. Det er den ubehagelige virkeligheten Clayton Morris her forteller oss.

25 tanker om “Clayton Morris: This is energy ARMAGEDDON, Putin says war is now close

 1. Vesten skulle aldri ha utvidet Nato sine grenser, de skulle aldri ha gitt Ukraina våpen osv …

  Sier jeg dette for at jeg støtter Russland i deres angreps krig mot Ukraina ?

  Nei jeg gjør ikke det , jeg støtter ikke Russland sin angreps krig mot Ukraina, men jeg vet hva som kommer og jeg vet vesten står for fall.

  Jeg støtter ikke denne verdens makter og myndigheter.

  Norge og alle nasjoner skulle ha vendt om til Gud , men vi har valgt oss grådige og uforstandige ledere , som ikke lenger tror på Gud , men stoler på egen visdom.

  Gud bruker Putin som sitt redskap for å tukte nasjonene , det betyr ikke at Putin er en god person , men det betyr at vi må forstå Guds vilje og vende om .

  8
  19
  • Og når Qanon/Gransker hvisker finne ord i ørene deres , så husk at han farer med svik !

   7
   20
  • Hele nettet er nå fullt av troll som på vegne av NWO søker å undergrave alt og alle som ønsker å bevare det gode, gamle samfunnet. De er samme typene som Rinnan & co under krigen.

   De er ikke interesserte i religion, men søker å ødelegge all motstand mot “det nye Norge” innenfra. Hva ellers skulle ateister gjøre på en religiøs side. De vil derfor ikke skjønne det kvekk når enden kommer. Og “den dagen” vil som skrevet Gud ikke lenger høre bønner fra nye. Det blir som under vannflommen.

   7
   13
  • JVs selvforelskede overtro og kyniske moral tilsvarer selvmordbombernes blinde hat.

   På samme måte som de hellige krigerne, hyller også JV ørkengudens masseutryddelser og sadistiske slakt av frafalne.

   Hvorfor? Fordi JV har lest det i en bok…

   😳

   Bibelen er sann fordi Bibelen sier det.

   😘

   6
   4
  • Du ser jo at de fleste ikke er enige med deg her Lye.Trist du ikke kommer videre….

   De to som var enige med deg her -og som mener Gransker farer med svik, kan kanskje forklare oss andre??

   6
   9
  • Forer du troll produserer de store mengder møkk. Det får holde at “de skal bli til gjødsel ut over jorden” etter Harmageddon, slik Bibelen sier.

   3
   5
  • JV
   Det er ingen mening i å vise til Bibelens ord når det gjelder Gransker/Hannah/Aril
   Disse bryr seg null og niks om hva Bibelen sier.
   Den ene er vantro, den andre ler av alt og den tredje kan du fullstendig avskrive.
   Jeg har respekt for kristne som har respekt for Bibelens Ord -selv om de tolker eller oppfatter Guds Ord på en annen måte enn jeg gjør.
   Disse tre har det ikke.

   Nu er tiden for å gjøre forberedelser eller “preppe” som Clayton Morris sier.
   Mange av denne verdens barn er klokere enn lysets barn.
   Jer 46,17 Da roper de: Farao, Egyptens konge, er ødelagt! Han lot den rette tid gå forbi.
   Mange “kristne” vil la den rette tid gå seg forbi….

   2
   6
  • Finnes det ikke ett menneske her, som har age for Guds ord og skjelver for Hans ansikt?

   2
   4
  • Da spør jeg igjen, JV og Bjørn:

   Hvor og når har jeg vist mangel på respekt for Bibelen, Bibelens ord, frelsesbudskapet, frelsesverket på Golgata, Gud, Jesus eller noe som er forbundet med disse emnene? Kan dere i det minste vise til et eneste sted?

   Bjørn, du sier at “Disse bryr seg null og niks om hva Bibelen sier.” og peker blant annet på meg. Hvor finner du at jeg ikke bryr meg om hva Bibelen sier?
   Når du anklager noen for å ikke være kristne, når du påstår at noen er ufrelst, gjør du det da av respekt for Lukas 6,27-38?

   JV: du sier at jeg utgyter mitt kristenhat på Søkelys. Kan du vise til et eneste sted der jeg har snakket negativt om kristne, om bibelen, om frelsesverket, om Gud eller om Jesus? Et eneste sted?

   Dere har aldri tatt meg i løgn. Ikke én eneste gang!
   Dere har anklaget meg, men har (til nå) ikke kunnet vise til et eneste sted der jeg har vær respektløs mot det kristne budskapet.

   Jeg har sagt det før: dersom noen kan vise til en eneste løgn jeg har kommet med, eller for den del et sted der jeg har “utgytt mitt kristenhat” ,så skal jeg forlate Søkelys for alltid.

   7
   2
  • .”21/02/2023, kl. 14:20 sa
   Bjørn
   :
   JV
   Det er ingen mening i å vise til Bibelens ord når det gjelder Gransker/Hannah/Aril
   Disse bryr seg null og niks om hva Bibelen sier.”
   Men den FALSKE profeten Bjørn har ikke evne til å se hvordan han SELV behandler Guds Ord. For Bjørn er det helt vanlig å forkaste Guds Ord, og ikke minst bruker han Guds eget Ord for å “bevise” at Guds Ord er LØGN, og at vi IKKE skal be FOR, og VELSIGNE vores myndigheter. Bare se her:
   “19/02/2022, kl. 20:28 sa
   Bjørn
   :
   Birgir Hermansen
   Jer 7,16 Og du, du skal ikke bede for dette folk og ikke frembære klage og bønn for det og ikke trenge inn på mig; for jeg hører dig ikke.
   Jer 11,14 Og du skal ikke bede for dette folk og ikke opløfte klagerop og bønn for dem; for jeg hører ikke når de roper til mig for sin ulykkes skyld.
   Jer 14,11 Og Herren sa til mig: Du skal ikke bede om noget godt for dette folk.”
   Altså har han IKKE lest ALT som står i de tre kapitlene, men bare søkt de opp på nettet, og konkludert med at SLIK ER DET. Selv om Bibelen sier at vi SKAL be FOR og VELSIGNE vores myndigheter.

  • Birgir
   Jeremias er Guds Ord. Du mangler respekt for hva Guds Ord sier.
   Det er faktisk et så sier Jehova over de vers du anklager Bjørn for å sitere.
   Hele Guds Ord gjelder for kristne. Både ordene Jehova Gud gav til profeten Jeremias og ordene Paulus ble innspirert til å skrive.
   Når et folk og land har falt utenfor Guds nåde er det ingen mening i å be for dem. Det var det Jehova Gud sa til Jeremias.
   Norge har mange fastholdte synder. Kanskje syndebegeret er fylt for Norge. Da er det bare vrede og straffedom igjen og ingen nåde. Å be for mennesker som er overgitt var meningsløst sa Jehova til Jeremias. Det samme kan gjelde nå.
   Skjelve for Guds Ord!

   1
   6
  • Ikke noe feil i det Birgir skriver her RT. Bjørn har tatt ut noen vers fra GT for å bruke det i vår tid fordi han ikke ønsker å gjøre hva Guds ord sier til oss i dag:
   Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Paulus’ første brev til Timoteus 2:1-6.
   Å trekke frem noen vers fra Jeremia og bruke det i vår tid på en slik måte som Bjørn har gjort, er å misbruke Guds ord. Versene jeg siterte bør ikke ignoreres hvis en ‘skjelver for Guds ord’ som du sier og tar det på alvor.
   I dag er nådens dag, ….men der synden ble stor, ble nåden enda større! Vi har en stor Gud, Han vil at ALLE skal bli frelst, vil vi?

   2
   2
  • Guds ord skal brukes med respekt, for undervisning til Gudsfrykt. For å ære Ham som har gitt sitt liv for oss, til Gud Faders ære. Men her brukes Ordet til å fordømme, forbanne og snakke stykt om mennesker som er skapt i Guds bilde, mennesker som Jesus ofret sitt liv for, for Han har ingen glede i at noen av Hans skapning går fortapt. Hvordan kan du prise Jesus, og samtidig forbanne din bror?

  • Gud bruker Putin som sitt redskap for å tukte nasjonene.
   Det er nettopp dette som gjør mange sinte.
   Gud kan bruke hvem Han vil og hva Han vil.
   Han bruker krig og jordskjelv til å påminne menneskeheten at dommen nærmer seg. Vi har jo de siste dagene sett bilder fra jordskjelvet i Syria og Tyrkia.
   Guds Ord sier at krig og jordskjelv er de tegn som forteller oss at tidshusholdningen snart er slutt.
   Det er mangel på tro til Guds Ord som gjør at du høster dislike fra folk. Kristne forstår ikke at Guds plan kan bety noe helt forferdelig for mennesker. Når Gud sendte vannflommen og drepte alt liv på planeten var det ingen sorg i Guds hjerte.
   Når Gud lot ild og svovel regne over Sodoma var det ingen tårer i himmelen. Den hellige skrift sier at Gud var full av sorg i sitt hjerte når han så synden på jorden.
   Mange av de som trykker ned på dine innlegg Rune, er det som kan kalles “woke-humanister” som ikke forstår Guds hellighet og Guds rettferdighet. De har laget seg en ubibelsk human julenisse som de kaller Gud.

   1
   3
  • Kan Bjørn og RT fortelle meg HVOR det står i dette kapittel, at vi IKKE skal be FOR og VELSIGNE myndighetene?
   Dette er det ordet som kom til Jeremia fra Herren: Still deg i porten til Herrens hus og rop ut dette ordet og si: Hør Herrens ord, hele Juda, dere som går inn gjennom disse portene for å tilbe Herren. Så sier Herren, hærskarenes Gud, Israels Gud: Bedre deres veier og deres gjerninger! Så vil jeg la dere bo på dette stedet. Fest ikke lit til løgnaktige ord, når folk sier: Her er Herrens tempel, Herrens tempel, Herrens tempel! Men dersom dere bedrer deres veier og deres gjerninger, dersom dere skifter rett mellom mann og mann, ikke undertrykker den fremmede, den farløse og enken, og ikke utøser uskyldig blod på dette stedet og ikke følger andre guder til ulykke for dere selv, da vil jeg la dere bo på dette stedet, i det landet jeg ga deres fedre, fra evighet til evighet. Se, dere fester lit til løgnaktige ord – til ingen nytte. Hva så? Dere stjeler, slår i hjel, bryter ekteskapet, sverger falskt og brenner røkelse for Ba’al og følger andre guder, som dere ikke kjenner. Og så kommer dere og står fram for mitt åsyn i dette huset som er kalt ved mitt navn, og sier: Vi er frelst! – og så vil dere fremdeles gjøre alle disse motbydelige tingene! Er da dette huset som er kalt med mitt navn, blitt en røverhule i deres øyne? Se, også jeg har sett det, sier Herren. Gå til min bolig som var i Sjilo, der jeg lot mitt navn bo i den første tiden. Se hva jeg har gjort med det på grunn av mitt folk Israels ondskap. Og nå, fordi dere har gjort alle disse gjerninger, sier Herren, enda jeg talte til dere tidlig og sent, men dere hørte ikke, og jeg kalte på dere, men dere svarte ikke, så vil jeg gjøre med det huset som er kalt med mitt navn, og som dere setter deres lit til, og med det stedet som jeg ga dere og deres fedre, slik som jeg har gjort med Sjilo. Jeg vil kaste dere bort fra mitt åsyn, slik som jeg har kastet bort alle deres brødre, hele Efra’ims ætt. Og du, du skal ikke be for dette folket og ikke bære fram klage og bønn for det og ikke trenge inn på meg, for jeg hører deg ikke. Ser du ikke hva de gjør i byene i Juda og på Jerusalems gater? Barna sanker ved, fedrene tenner opp ild, kvinnene elter deig for å lage kaker for himmelens dronning*. De utøser drikkoffer for andre guder, for å vekke min vrede. Men er det meg de krenker? sier Herren. Mon ikke seg selv, så deres ansikter skal rødme av skam? Derfor sier Herren Herren: Se, min vrede og min harme blir utøst over dette stedet, over menneskene og dyrene, over markens trær og jordens frukt, og den skal brenne og ikke slokkes. Så sier Herren, hærskarenes Gud, Israels Gud: Legg bare deres brennoffer til deres slaktoffer og et kjøtt! For den dagen jeg førte deres fedre ut av landet Egypt, talte jeg ikke til dem om brennoffer og slaktoffer, jeg ga dem ikke befaling om det. Men dette var det budet jeg ga dem: Hør på min røst! Så vil jeg være deres Gud, og dere skal være mitt folk. Dere skal vandre på alle de veier jeg befaler dere, så skal det gå dere vel. Men de hørte ikke og vendte ikke øret til meg. De fulgte sine egne tanker, sitt onde, harde hjerte. De vendte ryggen, ikke ansiktet til meg. Like fra den dagen deres fedre dro ut av landet Egypt, helt til denne dag, sendte jeg daglig til dere alle mine tjenere profetene, tidlig og sent. Men de hørte ikke på meg og vendte ikke øret til meg. De gjorde nakken hard, de bar seg verre at enn sine fedre. Og du skal tale til dem alle disse ordene, men de skal ikke høre på deg. Du skal rope til dem, men de skal ikke svare deg. Du skal si til dem: Dette er det folket som ikke har hørt på Herrens, sin Guds røst og ikke tatt imot tukt. Redeligheten er gått til grunne og er utryddet av deres munn. Klipp av deg håret og kast det bort og stem i en klagesang på de nakne haugene! For Herren har forkastet og støtt fra seg den ætten som han er vred på. For Judas barn har gjort det som er ondt i mine øyne, sier Herren. De har satt sine styggedommer i det huset som er kalt ved mitt navn, og gjort det urent. De har bygd Tofet-haugene i Hinnoms sønns dal for å brenne sine sønner og sine døtre i ilden, noe som jeg ikke har pålagt dem, og som ikke er oppkommet i mitt hjerte. Se, derfor skal dager komme, sier Herren, da en ikke mer skal si Tofet eller Hinnoms sønns dal, men Drapsdalen. Og de skal begrave folk i Tofet, fordi det ikke er plass andre steder. Og dette folkets døde kropper skal bli til føde for himmelens fugler og for jordens dyr, uten at noen skremmer dem bort. Jeg lar fryds røst og gledes røst, brudgoms røst og bruds røst bli borte i byene i Juda og på Jerusalems gater, for landet skal bli til ørken.
   Jeremia 7:1‭-‬34

  • Kan Bjørn og RT fortelle meg HVOR det står i dette kapittel, at vi IKKE skal be FOR og VELSIGNE myndighetene?
   Dette er det ordet som kom til Jeremia fra Herren: Hør denne paktens ord og tal til Judas menn og til Jerusalems innbyggere! Du skal si til dem: Så sier Herren, Israels Gud: Forbannet være den mann som ikke hører denne paktens ord, den som jeg bød deres fedre å holde den dagen jeg førte dem ut av landet Egypt, av jernovnen, da jeg sa: Hør på min røst og gjør disse ting i ett og alt slik som jeg byr dere. Så skal dere være mitt folk, og jeg vil være deres Gud. Så kan jeg holde det løftet jeg ga deres fedre med en ed, at jeg ville gi dem et land som flyter med melk og honning, slik som en kan se det på denne dag. Og jeg svarte: Amen, Herre! Og Herren sa til meg: Rop ut alle disse ordene i Judas byer og på Jerusalems gater og si: Hør denne paktens ord og gjør etter dem! For jeg vitnet for deres fedre den dagen jeg førte dem ut fra landet Egypt, og helt til denne dag, tidlig og sent, og sa: Hør på min røst! Men de hørte ikke og vendte ikke øret til. De fulgte hver sitt onde, harde hjerte. Så lot jeg komme over dem alle denne paktens ord, som jeg hadde befalt dem å holde, men som de ikke hadde holdt. Og Herren sa til meg: Det er avslørt en sammensvergelse blant Judas menn og blant Jerusalems innbyggere. De har vendt tilbake til sine forfedres misgjerninger, de som ikke ville høre mitt ord, og de har fulgt andre guder og dyrket dem. Israels hus og Judas hus har brutt den pakten jeg sluttet med deres fedre. Derfor sier Herren: Se, jeg fører en ulykke over dem, som de ikke kan komme unna. Og når de roper til meg, vil jeg ikke høre på dem. Og byene i Juda og Jerusalems innbyggere skal gå av sted og rope til de gudene som de brenner røkelse for. Men de kan ikke frelse dem når ulykken kommer. Så mange som dine byer er, så mange er dine guder, Juda! Og så mange som Jerusalems gater er, så mange altere har dere reist for den skammelige avguden, alter til å brenne røkelse på for Ba’al. Du skal ikke be for dette folket og ikke løfte opp klagerop og bønn for dem. For jeg hører ikke når de roper til meg i sin nød. Hva har min elskede å gjøre i mitt hus, hun som har gjort så mange skammelige gjerninger? Kan det hellige offerkjøttet ta bort det onde fra deg, slik at du kunne juble? Herren kalte deg et grønt oljetre, prydet med fager frukt. Men til lyden av en mektig storm vil han tenne ild på det, så greinene blir ødelagt. Herren, hærskarenes Gud, som plantet deg, har forkynt ulykke over deg på grunn av den ondskap som Israels hus og Judas hus har gjort mot seg selv, da de vakte min harme ved å brenne røkelse for Ba’al. Herren lot meg få vite det, og jeg vet det. For du lot meg se deres gjerninger. Jeg var som et ydmykt lam som føres bort for å slaktes. Jeg visste ikke at de hadde tenkt ut onde råd mot meg og sagt: La oss ødelegge treet med dets frukt og utrydde ham av de levendes land, så ingen lenger kommer hans navn i hu! Men Herren, hærskarenes Gud, er en rettferdig dommer, han prøver nyrer og hjerte. Jeg skal se din hevn over dem. For jeg har lagt min sak fram for deg. Derfor sier Herren så om Anatots menn, som står deg etter livet og sier: Du skal ikke profetere i Herrens navn, for da skal du dø for vår hånd, – derfor sier Herren, hærskarenes Gud: Se, jeg vil hjemsøke dem. Deres unge menn skal dø ved sverd, deres sønner og døtre skal dø av sult, og de skal ikke ha noen igjen av dem. For jeg fører ulykke over Anatots menn i det året de blir hjemsøkt.
   Jeremia 11:1‭-‬23

  • Kan Bjørn og RT fortelle meg HVOR det står i dette kapittel, at vi IKKE skal be FOR og VELSIGNE myndighetene?

   Dette er Herrens ord som kom til Jeremia om tørken: Juda sørger, og porter smuldrer. De sitter i sørgeklær på jorden, og Jerusalems klageskrik stiger opp. De fornemme blant dem sender sine tjenere etter vann. De kommer til brønnene, men finner ikke vann. De kommer tilbake med tomme spann. De blir skuffet og nedslått og dekker sitt hode. Jorden slår sprekker fordi det ikke kommer regn i landet, og bøndene blir til skamme, og dekker hodet. Selv hinden på marken forlater sine nyfødte unger fordi det ikke er gress. Villesler står på nakne hauger, de snapper etter været som sjakaler. Deres øyne er matte fordi det ikke er gress. Om våre misgjerninger vitner mot oss, Herre, så vis oss likevel nåde for ditt navns skyld! For våre overtredelser er mange, mot deg har vi syndet. Du Israels håp, dets frelser i nødens tid! Hvorfor vil du være som en fremmed i landet, lik en veifarende mann som tar av fra veien bare for å overnatte? Hvorfor vil du være som en fortumlet mann, lik en kjempe som ikke makter å hjelpe? Du bor jo midt iblant oss, Herre, og vi er kalt ved ditt navn. Gå ikke fra oss! Så sier Herren om dette folket: Slik liker de å vanke omkring, de holder ikke sine føtter tilbake. Herren har ikke behag i dem. Nå vil han komme deres misgjerning i hu og hjemsøke dem for deres synder. Herren sa til meg: Du skal ikke be om noe godt for dette folket! Når de faster, hører jeg ikke på deres rop. Når de ofrer brennoffer og matoffer, har jeg ikke behag i dem. Men ved sverd og ved hungersnød og ved pest vil jeg gjøre ende på dem. Da sa jeg: Å, Herre Herre! Profetene sier jo til dem: Dere skal ikke se sverd, og hungersnød skal ikke ramme dere, men jeg vil gi dere varig fred på dette stedet! Men Herren sa til meg: Løgn profeterer profetene i mitt navn. Jeg har ikke sendt dem og ikke gitt dem befaling og ikke talt til dem. Løgnsyner og falske profetier og tom tale og sitt hjertes svik profeterer de for dere. Derfor sier Herren så om de profetene som taler i hans navn uten at han har sendt dem, de som sier at sverd og hungersnød ikke skal komme over dette landet: Ved sverd og ved hungersnød skal disse profetene bli utryddet. Og folket som de profeterer for, skal ligge slengt omkring på Jerusalems gater for hunger og sverd, uten at det er noen til å begrave dem, – de selv, deres koner, deres sønner og deres døtre. Jeg vil øse deres egen ondskap ut over dem. Dette ordet skal du tale til dem: Mine øyne renner over med tårer natt og dag og holder ikke opp. For jomfruen, mitt folks datter, har fått et svært slag, et ulegelig sår. Går jeg ut på marken, se, der ligger folk som er slått i hjel ved sverd. Går jeg inn i byen, se, der er sultens kvaler. For både profet og prest må dra til et land som de ikke kjenner. Har du da fullstendig forkastet Juda, eller kjenner din sjel avsky for Sion? Hvorfor har du slått oss, så det ikke er noen legedom for oss? Vi venter på fred, og det kommer ikke noe godt, på legedoms tid, og se, det kommer forferdelse. Vi kjenner, Herre, vår ugudelighet, våre fedres misgjerning, at vi har syndet mot deg. Forakt oss ikke! For ditt navns skyld, akt ikke din herlighets trone ringe! Kom i hu, og bryt ikke din pakt med oss! Er det blant hedningenes falske guder noen som kan gi regn? Eller er det himmelen som gir regnbyger? Er det ikke du, Herre vår Gud? Vi venter på deg, for du har gjort alle disse ting.
   Jeremia 14:1‭-‬22

  • Til Bjørn og RT. HVOR i dette Ordet står det at vi IKKE skal be FOR og VELSIGNE myndighetene vores?:

   “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.”
   1 Timoteus 2:1‭-‬4

   Hva sier dette Guds ORD om å be FOR og VELSIGNE myndighetene vores?

   Og husk, Bjørn og RT. Når dere bruker Guds eget Ord til å “bevise” at Guds Ord er LØGN, hva er Guds Ord DA verdt for dere? Deres egne ord forteller ALT om hva Guds Ord betyr for dere.
   Er dere erlige nok til å svare på det?

 2. Vi får alle takke hverandre for at Runes inhabile og naive overtro og JVs ekstremistiske menneskeforakt og dumkloke sadisme ikke styrer verden.

  Religiøse konspirasjonsteoretikere og hevnlystne dommedagspredikanter avskyr fred, frihet, samarbeid og toleranse like mye som deres Jehova gjør det.

  😇😍🥰😘

  8
  1
 3. Jehova skylder på menneskene, Putin skylder på Vesten og JV skylder på de som ikke følger hans jehovisme.

  Alle tre mener at de skyldige må utslettes.

  Ja, ja.

  With or without religion, good people can behave well and bad people can do evil; but for good people to do evil – that takes religion.

  😳😇😍🥰😘

  9
  2
  • Hva jeg mener er ikke det aller viktigste. Bibelen forteller at “likene av de døde skal fylle jorden fra den ene enden til den andre” og de få overlevende skal bruke 7 år på å grave ned likene/knoklene.

   Blant alt dette organiske avfallet finner vi hånerne og spotterne. “Til gjødsel ut over marken skal de bli”, så litt nytte for seg blir de tvunget til å gjøre. Når de våkner av djevel-søvnen sin og ser Harmageddon i hvitøyet heter det at “vannet skal renne fra deres knær”. Da hjelper det ikke med extra undertøy Aril. Lykke til”

   Og takk for forfølgelsen av oss sanne kristne Aril. Uten trollenes medvirkning hadde ikke Bibelen vært sann. Akkurat som Jehovah narret Satan til å drepe Jesus, er du meganyttig for Ham. Profetiene om forfølgelse går i oppfyllelse, du holder liv i Søkelys og som ikke det er nok – du bidrar til slutt med å gjødsle den nye jord.

   Takk i tredje potens.

   3
   8
  • JV er så dumlur at han forfører seg selv med sitt skakkjørte intellekt.

   Selvsagt er det svært enkelt å få enhver profeti til å stemme med virkeligheten når vi bruker menneskelig kreativitet. Tallmagi, teologisk akrobatikk og stormannsgale apologeter er kjent fra utallige sekter.

   Håper som sagt ikke JVs ekstremistiske
   menneskeforakt rammer noen i hans nærmiljø.

   Også enkelte sprenglærde imamer støtter sadistisk terror i sin hellige overtro på en marerittgud.

   JV har ingen andre belegg og bevis for sin lengsel etter tortur og død enn hva han har regnet sammen på grunnlag av oldtidens mytologiske metaforer.

   En skrift som beviser seg selv er et fattig bevis. Sirkelresonnementer og ønskedrømmer forklarer ingenting.

   😘

  • Til JV:
   “Og takk for forfølgelsen av oss sanne kristne Aril.”
   Trenger du at jeg skal takke for det samme til deg?
   Du anklager og beskylder meg, men klarer hverken å unnskylde eller begrunne. Jeg synes det er vanskelig å ha respekt for sånne folk.

   Bjørn: du har vel også vist det før det par ganger. Du blåser ut til stadighet, men har ingenting å fare med når du blir spurt om å utdype.

Det er stengt for kommentarer.