Vekkelsen ved Asbury universitetet ser ikke ut til å avta men sprer seg til andre kristne skoler

Den pågående vekkelsen ved Asbury universitetet ser ut til å fortsette tross kritikk fra enkelte. Skarer av mennesker fortsetter å samles til lovsang, bønn, vitnesbyrd og kristent fellesskap. Skarer av mennesker finner håp og trøst midt i en urolig verden. Samtidig som vekkelsen fortsetter ved Asbury, melder kristne medier at vekkelsen ser ut til å spre seg til andre studiesteder. Blant annet skal det pågå noe lignende ved den private kristne skolen Samford University i Birmingham, Alabama. Også ved et annet universitet i Kentucky er det tegn til en lignende vekkelse. Både ved Cumberlands og Campbellsville University i Campbellsville er det tegn til at mennesker er begynt å søke Gud og Guds nærvær.

Det er Charisma News som deler historien om vekkelsen som sprer seg. Om det finnes noe å sette fingeren på med disse vekkelsene bør vi likevel glede oss over at folk tilber Gud, at noen kommer til tro og at mennesker blir fornyet i sitt Guds liv.

2 tanker om “Vekkelsen ved Asbury universitetet ser ikke ut til å avta men sprer seg til andre kristne skoler

  1. Etter å ha hørt mye kritikk om denne vekkelsen og flere negative bilder, har jeg i kveld fått tilsendt en video med intervju med en student. Det er en svensk Broder, muligens pastor, som intervjuer ham. Etter å ha hørt dette intervjuet, våger ikke jeg snakke negativt om det.

    4
    1
  2. Jeg tror dette er ekte saker. Jeg spurte – i mitt hjerte, i mine tanker – Gud er dette den siste vekkelsen (før Jesu gjenkomst?) – da jeg ba denne bønnen inne i meg, så kjente jeg at Guds herlighet falt. Om dette er riktig – så har vi ikke så mye tid på oss – for å klargjøre oss for Hans komme. Klart – det kan gå flere år – det vet vi ikke – eller det kan ta måneder – uansett – før enden kommer, så må evangeliet forkynnes for alle folkeslag.

Det er stengt for kommentarer.