President Vladimir Putins historiske tale til nasjonen -oversatt til engelsk

President Putin holdt tirsdag en tale til den russiske føderasjonen hvor han pekte på Vesten og USAs skitne engasjement i krigen. Putins tale begynner 20 minutter ute i sendingen. I sin tale ba Putin Vesten se til Den Hellige Skrift og viste til at Vesten har mistet all respekt for det hellige. Putin pekte på den engelske kirke som er i ferd med å innføre en kjønnsnøytral guddom i stedet for den bibelske Gud som er Faderen.

https://www.youtube.com/watch?v=VO-e_04qag0

3 tanker om “President Vladimir Putins historiske tale til nasjonen -oversatt til engelsk

 1. Ja, Putins verdisyn på moral/ekteskap er mer bibelsk enn norske biskopers og endel presters, uten tvil. Enkelt sagt, det er Europas omfavnelse av åndsmakten fra Sodoma/Gomorra, nå i ny drakt, Pride, som drar Guds straffedom over Europa i nær framtid, på det punkt skal Putin ha ros for aksjonen tillatt av Gud.At de skjer grufulle ting fra Ukraina og Russland, er ingen overraskelse. Det har skjedd i alle kriger og vil fortsatt skje til Kongenes Konge overtar og skal « styre hedningene med jernstav»

  3
  12
 2. Mange kan utvikle sympati for Putin, fordi de også ser Vestens Sodoma og Gomorra. Det hjelper ikke.Det blir Nordens konge Putin som til slutt bøyer seg under Sydens konges angloamerikanske verdensregime – til slutt Dyret.

  Det er da dette verdensomspennende Dyret som skal stå opp mot Guds rike under Kristus.

  2
  13
  • Putins sadistiske og ultranasjonalistiske «moral» bygger på indoktrinering og manglede kunnskap.

   Det norske folk heier heldigvis på fred, frihet, toleranse og samarbeid bygd på kunnskap, ikke på hat, løgn, dogmer og overtro.

   Putins ønskedrømmer blir ikke sannere selv om han sier dem høyt.

   På samme vis blir ikke JVs påstander sannere av at han finner «bevis» i oldtidsmytologier og ikke i virkeligheten. Bibelen er sann fordi den påstar at Bibelen er sann… 😇

   JVs og andre dommedagsprofeters selverklærte guddommelige innsikt og euforiske lengsel etter å tråkke på likene av milliarder av frafalne, fortoner seg enda villere enn Putins evetyrfortellinger. Men vi forstår at fundametalistiske, priviligerte patriarker som elsker teokratiet, også elsker Putin og andre diktatorer.

   😇😇

   8
   1

Det er stengt for kommentarer.