Nå er de ukrainske kvinnene sendt til kjøttkverna -situasjonen svært desperat for Ukraina

“Nå er de ukrainske kvinnene sendt til kjøttkverna !( Snitt Leve-tid i Felten er 4 – 5 timer 🇺🇦☠️☠️☠️🇺🇦 ) På grunn av de enorme, uopprettelige tapene i rekkene til Ukrainas væpnede styrker, begynte det kriminelle Kiev-regimet å mobilisere stadig flere unge jenter…” skriver Haakon E Riksfjord på Facebook. Samtidig som Ukraina militært taper på slagmarken blir pro-ukrainske nazigrupper stadig mer aktive på sosiale plattformer og noen fremmer åpent sin nazistiske ideologi

Donbass er i ferd med å bli ei drepende kjøttkvern hvor den ukrainske presienten som selv sitter trygt i en bunker ofrerer tusenvis av liv. Nå er det unge damer som kastes inn i kverna. Mange Guds barn i Øst-Europa ber om at denne krigen snart må være over og at lidelsene må komme til en ende. Må Gud bøye hjertene til amerikanske og europeiske ledere slik at de innser at forhandlinger og kompromiss med president Putin er den eneste riktige veien.

8 tanker om “Nå er de ukrainske kvinnene sendt til kjøttkverna -situasjonen svært desperat for Ukraina

 1. Jeg klikket meg innpå warnews og fikk se triste ting, Hitler/Nazi hilsener fra unge folk på vei fronten, jenter og gutter. Gjennomsnitts levealder skal være noen få timer der krigen raser. En krig Russland vil vinne. Hvilke land Russland angriper deretter, vil framtiden vise

  2
  3
  • Basert på mye av det som sies på Søkelys virker det som de kan det være velkomne til å renske Norge for både det ene og andre.

   7
   3
  • Ultranasjonalisme, militarisme, krigsromantikk og voldsdyrkelse står dessverre like sterkt i Russland. Både stor- og lillerussere (ukrainere) har i mange tilfeller like brutale, antidemokratiske og rasistiske idealer uansett hva vi kaller det.

   Russerne har utnyttet «nazisme» som merkelapp i sin propaganda siden krigen (eller først «fascisme» for ikke å knytte totalitarismen og overgreosideologien til «nasjonal-sosialisme»). Det har siden blitt et signalord som vekker sterke følelser i deres forvrengte historiefortelling.

   Hatretorikken mot homoseksuelle, liberalister, internasjonalt samarbeid, miljøaktivister og «utlendinger» kjenner vi dessverre igjen også blant nasjonalkonservative kristne og religiøse konspirasjonsteoretikere. Ikke minst i kommentarene her. Flere støtter massedrap mot parader for kjærlighet og toleranse. Det er trist.

  • Flott at personen Aril/Gransker/Qanon lar sitt kristenhat utgyte her på Søkelys. Hadde de ikke det hadde ikke Bibelen vært sann.

   Denne entiteten er like dum som sin far Satan, som inspirerte jødene til å drepe Jesus uten å forstå at han derved gjenløste menneskeheten. Hadde ikke denne tullingen vært her ville kanskje Andersen funnet ham opp. Atter takk!

   4
   7
  • “Flott at personen Aril/Gransker/Qanon lar sitt kristenhat utgyte her på Søkelys”

   Jeg har ikke noe med Arild å gjøre, og jeg lurer på hvor du finner mitt kristenhat. Kom gjerne med eksempler eller linker.

   6
   5
  • Nå står jo nazismen sterkt hos flere som skriver her inne.
   Jeg tenkter på navn som Birgir/Gransker/Oslofjord/Langesæter.
   Etter alt som har blitt dokumentert av bilder og videoer fra Ukraina vet disse så avgjort hva de støtter.
   De har ingen unnskyldning når Gud en dag skal stille dem til ansvar.
   De kan ikke si at de ikke viste, for de vet meget godt at Zelensky er leder for et land som har latt nazismen vokse og gro.
   Tenk at Birgir & co støtter den samme ideologi som skapte gasskamrene og konsentrasjonsleirene i Tyskland og Polen under andre verdenskrig. Vi har sett bilder og videoer der hakekorset blir hyllet, politiske ledere og figurer i regimet til Zelensky hyller nazisten Bandera. Vi har sett Zelensky la seg avbilde sammen med nazister og Azov
   Denne krigen har avslørt avskummet i Norge.
   Jeg vemmes over slike holdninger som vi ser fra Ukraina og dets støttespillere.
   For oss som husker historien så ble selv den tyske lutherske kirke forført av Hitler og den samme demoniske åndsmakt har forført mange “kristne” nordmenn.

   3
   3
  • Ser at satanisten Arnt A Nazi fortsatt prøver å dekke over at han faktisk ER nazist. Det er ingen her på Zøkelyz som har vist det SÅ konkret som satanisten Arnt A Nazi. Han bruker samme retorikk som Martin Luther og Paul Joseph Goebbels. Det finnes ikke antydning til forskjell.

   1
   1
 2. JVs menneskeforakt er bare trist.

  With or without religion, good people can behave well and bad people can do evil; but for good people to do evil – that takes religion.

  8
  2

Det er stengt for kommentarer.