Christopher Greene i Alternativ Media: Matmangel kommer i 2021

Covid-19 konsekvensene er i ferd med å melde seg i USA. Allerede nå rapporterer amerikanske forbrukere om en ny toalettpapirmangel og kunder rapporterer om tomme butikkhyller i mange supermarkeder. Coronaviruset og nedstengning av sentrale ledd i matkjeden har allerede gjort at kjøpesentre og butikker er tomme for enkelte matvarer, og produkter er generelt sett blitt dyrere.  Matbanker rapporterer om at det begynner å bli vanskelig å skaffe nok mat til det voldsomme behovet som er oppstått i kjølvannet av nedstengninger og økende arbeidsledighet og fattigdom

Matvaresituasjonen vil bli en problem den neste presidenten uansett hvem det måtte bli, vil måtte håndtere i 2021. Det er ventet at dette vil bli et større problem både i 2021 og 2022 da stadig flere tar inn over seg at man ikke kan stenge ned økonimier, byer og samfunn uten at det får konsekvenser. Mange lever ennå i den villfarelse at det bare er å svitsje tilbake en knapp, og så er alt normalt igjen.

Ber folk preppe for vanskelige tider. Christopher Greene i Alternativ Media TV er den som lenge har advart om en kommende matmangelskrise. Dersom tingene utvikler seg som de har gjort de siste månedene og dersom nedstengninger av økonomiene fortsetter er det grunn til å vente alvorlige problemer med tilførselen av mat. Dette bør folk være forberedt på og allerede nå begynne å bygge opp kriselagre.

https://www.youtube.com/watch?v=rMjOqV444CI

Én tanke om “Christopher Greene i Alternativ Media: Matmangel kommer i 2021

  1. Hotell-eier Stordalen får nok rett : Det kommer en formidabel konkursbølge i 2021.
    Media meldte i dag at bare på Gardermoen flyplass var 5000 personer enten sagt opp eller permittert. Videre leste jeg at Hurtigruten hadde tatt opp et stort lån til 11 % rente. Dette er jo ren åger-rente når boliglån ligger under 2 %.
    På meg virker det som alle former for luksus blir rammet – og de som lever av slikt – og det er mange i ferielandet Norge. Tenk på de som har investert store summer i fasiliteter for fisketurister langs vår lange kyst.
    Om det viser seg at dette viruset muterer så mye at vaksinene ikke virker : Ja . da starter problemene virkelig for land og folk.

Det er stengt for kommentarer.