Valgjuks-skandalen ruller videre: Følg Steve Bannons War-room fra klokken 16 torsdag

Onsdagens senatshøring i Pennsylvania gikk svært bra for Trumps advokatteam men saken ruller videre mot det stadig flere håper vil ende opp i en Trump seier som gir han fire år til i Det Hvite Hus. Hold deg oppdatert fra klokken 16 i dag

27 tanker om “Valgjuks-skandalen ruller videre: Følg Steve Bannons War-room fra klokken 16 torsdag

 1. er det virkelig noen noen hjernedøde mennesker som nå tror at trump vil vinne- til slutt, dette presidentvalget? er det mulig å være så blåst i hue og tro på slike ting??
  fatter ikke at noen kan fremdeles tro på slike konspirasjoner, usannheter og fri fantasi som noen hjernevaskede trump fanatikere har funnet på!!!

  3
  3
  • Ett valg skal ikke avgjøres ved juks , her er ett lass av vitner som forteller om juks , men du mener vel att disse vitnene ikke snakker sant ?
   Om Biden eller Trump fremstår som den endelige vinneren er faktisk mindre viktig i denne sammenhengen , det som er viktig er at valget har legitimitet og veldig mye kan tyde på at pga juks, så har det mistet legitimiteten og det er veldig farlig , men det forstår du kanskje ikke ?

   3
   2
  • Om vitnemål er sanne må de kunne følges opp av bevis.

   Hundrevis om ikke titusenvis av vitner sier de har sett, eller møtt romvesener. Jeg tror ikke på det av den grunn.

   En ting vet vi. At en så omfattende konspirasjon som du omtaler vil måtte involvere tusenvis av mennesker og da vil det i tilfelle finnes massevis av bevis.

   Logistikken som er nødvendig nærmest krever det.

   2
   2
  • Forøvrig er jeg opptatt av det samme som deg. Hvem som faktisk har vunnet, ikke hvem jeg skulle ønske hadde vunnet.

   Selv ville jeg hverken stemt på Biden eller Trump. Ei heller er jeg særlig entusiastisk over at Biden vant, men fornøyd med at Trump tapte.

   4
   1
  • Alle med IQ høyere enn romtemperaturen forstår at Demokratene og Joe Biden her har forsøkt å jukse seg til seier.
   Det er avslørt og snart kommer bevisene til å velte Biden og demokratenes drøm om å jukse seg inn i det hvite hus.

   Guds folk skal være stille og se at Herren har sine folk til å utføre sitt verk

  • Geir:

   Hvordan kan noe være åpenbart uten bevis? Da kan jeg si at månen er åpenbart lagd av ost.

   Kan du forklare meg hvorfor, det objektivt sett er åpenbart?

 2. Om vitnemål er sanne må de kunne følges opp av bevis.

  Hundrevis om ikke titusenvis av vitner sier de har sett, eller møtt romvesener. Jeg tror ikke på det av den grunn

  3
  1
  • Det har blitt fusket før, men aldri som denne gangen. Dette forstår selv du ropert som roper og bærer deg hele tiden. Det er bedre å for deg å bære litt ved inn til julen nå.

   Fusket og løgnene kommer for en dag. Gud har kontroll. Alt skal dømmes en dag. Biden må bare fuske. Det går galt med USA. Han blir tatt til slutt.

   Cioccolanti får rett ang. rettferdighet i 2020 tror jeg.

   6
   3
  • Men da er det kanskje heller ikke så vanskelig å komme med bevis?

   Om du ikke har bevis dreier det seg jo egentlig bare om ditt følelsesliv og det er lite interessant for andre enn deg og dine nærmeste.

   Og for all del, hvis slike bevis skulle finnes er jeg veldig interessert i å få dem frem i lyset, men det er hittil ikke presentert noen.

   For ordens skyld, bevis er noe fysisk (noe på en datamaskin er i denne definisjon fysisk.) som beviser at en påstand/vitnemål er sant.

   1
   1
  • Beklager at jeg irriterer deg ropert, og jeg er klar over at jeg ikke bør si at biden & Co fusker når jeg ikke har bevis, du har rett. Men Jesus setter sine føtter på Oljeberget om 7, eller mer, år. Og sannheten kommer frem.

   Du tenker jeg er på bærtur men det er ditt problem. Opprykkelsen ser jeg frem til, men pga Jesus så lever jeg et rikt liv sammen med mine kjære her i en syk verden.

   2
   1
 3. Biden blir tatt til slutt????
  Det er nok Trump som blir tatt til slutt,tror jeg.
  Han har langt flere svin på skogen enn biden,tror jeg.

  6
  3
 4. Etter årevis med trump-hat-propaganda bygget på beviselig løgn og etterkrigstidens mest omfattende bruk av selektiv sensur er det fremdeles noen som tror blindt på sosialistene, mediene og big-tec. Etter at Biden selv har sagt at de har organisert valgsvindel og etter at opptak av folk fra selskapet bak Domminian som sier at de har sørget for en sikker seier for Biden sirkulerer på nettet, er det fremdeles noen som ikke er i stand til å fri seg fra de politisk korrekte løgnene. De bare skriker etter stadig mer bevis. “For dette kan ikke være sant”. “Det er ikke i tråd med våre medieskapte følelser”. Dette er det mest uhyggelige. Det gir sterke asossiasjoner til nazitiden.

  Like uhyggelig er det at til tross for svært sterke indikasjoner på valgsvindel, som kan bekreftes av utallige vitner, så nekter myndighetene å starte etterforskning av valgprosessen og utstyret som ble brukt. Dette til tross for at man vet at barn har brudt seg inn i det samme systemet. I følge brukermanualen skal valgsvindel være mulig.

  Det er to Jokere i dette spillet. Hvis Biden selv snakker sant om demokratenes valgsvindel, så vil svindelen i seg selv diskvalifisere ham. Det gjelder uansett hvor mange stemmer han har fått og uansett hvor mange småmarxister som jubler over “seieren”. Den andre jokeren er at demokratene alt har gjennomført et statskupp og tatt full kontroll over hele den amerikanske statsadministrasjonen. Da vil rettstaten være død.

  Jeg tror vi står ved et mye mer avgjørende veiskille i dag enn man gjorde da man valgte å stole på Lenin og hans marxistiske revolusjonsplaner eller Adolf Hitlers løfter om fred.

  4
  1
  • Er du dum, eller later du som? Det har kommet frem i media drøssevis av ganger: Biden at de hadde laget et system for å AVSLØRE valgsvindel?‍♂️
   Forrige valg var det juks, utført av russerne, til fordel for Trump. Dette er BEVIST!
   Dette valget er det IKKE funnet tegn til juks!
   Nå vet du FAKTA, så vennligs forhold deg til det.

   3
   3
  • Smartmax

   Dette er jo rett og slett løgn.

   Bidens uttalelse var om å bekjempe valgjuks og det er åpenbart for enhver med grunnleggende engelskkunnskaper.

   Det er litt som at et voldtektssenter ikke er et sted man begår voldtekrer, men et sted som jobber med å bekjempe voldtekt og ta imot de som er utsatt for det.

   Samme med dominion. Løgn, etter løgn etter løgn om at Pelosi er blant eierne, Venezuela etc. Fri diktning og ren løgn.

   1
   3
  • Biden og demokratene laget et system for å drive et valgjuks uten sidestykke i amerikansk historie
   “We have put together I think the most extensive and inclusive voter fraud organization in the history of American politics.” sa Joe Biden
   https://www.youtube.com/watch?v=WGRnhBmHYN0

   Demokratene har lagd sitt stemmejuks-system. De trodde det ikke skulle bli avslørt, men LØGNEREN og BARNEMORDEREN Joe Biden forsnakket seg og sa sannheten som den er.
   Nå ser vi alle hva han snakket om.

   2
   3
  • Altså, dette er en helt vanlig måte å si st man har bygd opp den største og mest inkluderende organisasjonen for å bekjempe valgjuks på.?‍♂️

   Det var også helt tydelig det som var hensikten å si.

   Jeg husker jeg så det når han sa det og tenkte akkurat det samme.

   Lær deg engelsk ?

   1
   1
  • Barnemorderen? Tja antall avorter gikk kraftig ned under Obama/Biden og opp igjen under Trump.

   Er det viktigste symbolpolitikk eller antall aborter?

   3
   1
 5. Hannah; legg frem bevis, eller du fremstår også som en LØGNER!
  Jeg blir helt matt av alle løgnene til republikanerne og norske høyreekstremister.

  3
  4
  • Og jeg ble også helt matt nå, var redd jeg kunne gitt deg hjerteattakk… Var ikke meningen å gire deg slik opp. Jeg bare vet at sannheten kommer snart frem.

   Hvorfor finnes det så mange sinte menn i kommentarfelt?

   Leste du (under coronaball-bildet) at jeg har hatt lyst å be dere på fest? Jeg vet du hadde blitt overasket. Du hadde kost deg. Håper inderlig vi sees engang.

   4
   1
  • Vel, det finnes de av oss som lever etter guds ord og ikke lyver, Hannah…… Du vet, kristne mennesker. Og vi lar oss opprøre av løgnere og synd. Du burde derfor gjøre oss mindre sinte ved å slutte deg til den kristne tro.
   Jeg snakker for meg selv og ikke Olav Bryn.

   1
   1
  • Bernt lyver ikke.
   Hannah løy i går. (Jeg måtte si unnskyld)

   Bernt sier jeg bør “slutte meg til den kristne tro”

   Det høres utrolig kjedelig ut. Jeg velger å bli i Guds hender og ha hjertet fullt av Jesus og kjenne gleden og styrken i Ham. Han faktisk døde for meg, det er en sann historie som folk unngår å tenke over. Beste, sanneste historien på jord. Beste tilbudet på jord. Å få den beste venn for alltid. Han døde virkelig der i Israel, for ned i dødsriket og stod opp igjen. Han sitter der hos Gud nå og kommer snart ned for å dømme levende og døde.

   3
   1
  • Hannah. Du har virkelig rett. Mange sinte menn i kommentarfeltene rundtforbi. Skulle tro de alle hadde vokst opp uten kjærlig veiledning fra far og mor. De raser og er sinte fordi de ikke forstår.
   Etter år med hjernevask fra media kan de ikke lenger tenke sjælv.
   Noen har utelukkende hue til å sette lue på, vi andre har forstått at hue kan brukes til konstruktiv tenkning og analyser.

   Det disse nå ser skje like foran øynene på dem, er Guds hånd og inngripen i valget. Forbrytelsene til Demokratene blir gradvis avdekket og slik som Olav Bryn er sinte menn fordi de ikke forstår Guds verk i tiden.

   Deres hat mot Trump er irrasjonelt, nesten sykelig og er et resultat av for mye lesning av VG, Dagbladet og annen sosialpornografi.

   Det er grunn til å vente ennå mer raseri når Guds hånd har snudd opp ned på valget og president Trump blir den som fremsier president-eden for fire nye år.

   Steve Cioccolanti vil få rett. Det kommer en tid for rettferdighet i Amerika.
   Dette føler disse venstrevridde og freser og anklager.

   Venstresiden har frest og fremsatt anklager i fire år. Tro ikke at dette går over her hjemme når Trump sitter videre i fire år til. De vil frese verre mot Guds folk.

   1
   1
 6. Jeg leste at Olav Bryn sier “Biden fremstår meget oppegående”.
  Kanskje. Jeg tviler jo litt. Håper jo det er bra med ham.
  Synes uansett det er litt merkelig å påstå “meget” av Olav Bryn 🙂

  Her er noe fint (kun noen sekunder) for dere andre her inne:
  https://www.youtube.com/watch?v=o-L50GfGHnY

  God bedring til deg Kjell, jeg leste det nettopp. Har bedt for deg. Ring og spør om det er noen avbestillinger, folk avbestiller fordi de er livredde for Corona. Det er ikke vi.

 7. Vil takke alle koko-kristne som krangler om profetier, endetid, anti-krist, politikk, sannhet og løgn med henvisning til Bibelen, Bannon og bitre banditter.

  Det beste bevis på Guds manglende makt i virkelighetens verden er det totale teologiske anarki. Som her. Som i USA. Som overalt.

  Guddommen er i sannhet en elendig kommunikatør hvis budskapet har én korrekt tolking. Milliarder av troende har sin egen høyst personlige mening og private tro.
  Samtlige profeter, pastorer og bibelstuderende er forblindet av en selvtilfreds klokkertro på egen ufeilbarlighet; helligånden har gitt dem evnen å forstå alle Bibelens selvmotsigelser, tåkete metaforer og koder i en fjern ørkenkultur. Dommedagsprofetene fordømmer med deilig forakt sine medmennesker på Guds vegne. For åndsmaktene makter verken formidlingsoppgaven eller å belønne og straffe etter Guds selvforherligende og hensynsløse spilleregler. Men snart vil guddommen selv nedstige og ta over slakterjobben! Det blir bra! Tvilhold på løgner som tjener din egen sak og knus alle som er uenige med deg! Grab them by the pussy!

  Dere gir meg mye moro når jeg surfer på mobilen!

  Takk og amen.

  1
  2
  • STOR TAKK TIL ”CLAUSEN”!

   Selv om du fremstår som uartikulert, brautende og hjernevasket har du et poeng i at sanne kristne ikke skal involvere seg i det politiske livet på kloden i dag. Jehovah forteller oss at Hans himmelske motstander Satan Djevelen er ”denne verdens gud”.
   Han og hans jordiske drabanter må få anledning til å fullføre sitt vitnemål i det store, universelle stridsspørsmålet om hvem som har rett til å styre verden. Satans tilbud er et kort liv omgitt av lidelser og død. Skaperen Jehovah Guds tilbud er en redning for de få innen menneskeheten som innen kort tid vil begynne på å føre menneskene tilbake til den fullkomne tilstand som Adam tapte fordi han forlot Jehovah Guds veiledning.

   Et mindre antall av 144000 kvinner og menn ”av alle folk og stammer” er etter Jesu tid på jorden håndplukket av Jehovah Gud og Hans himmelsk skapte sønn Kristus til liv i himmelen. Der skal vi delta i det tusenårige arbeidet etter Harmageddon. Etter de tusen år er alle jordiske skapninger atter fullkommengjort, og Gud vil i all evighet ”være alt i alle”. Resultatet blir evig fred, slutt på all ufred og farvel til all sykdom og nød.

   Jeg vil derfor rette en stor takk til ateisten ”Clausen som viser alle sanne kristne hvilket nivå av manglende argumenter han og hans likesinnede befinner seg på. Det gir virkelig troen et stort puff å se ham oppfylle profetiene. Tusen takk for drahjelpen ”Clausen” – og gi deg ikke! Kristne trenger deg. Hadde du ikke vært her måtte nok redaktøren oppfunnet deg. Du holder liv i Søkelys.

  • Kom igjen “Clausen”! Voff, voff gi deg ikke. Vi er avhengige av at dere ateister hoder liv i Søkelys. Reklameinntekter, trosinteresse og nyinteresserte. Vi satser på nye runder!

 8. 26/11/2020, kl. 23:24 sa Clausen:

  “Det beste bevis på Guds manglende makt i virkelighetens verden er det totale teologiske anarki. Som her. Som i USA. Som overalt.”

  Meningen med det korte livet i verden er at vi skal prøves. Gud ønsker ikke potensielle forædere inn i himmelen. Slik tilfelle var med djevelen.

  Men for de som ønsker seg et ateistisk alternativ så er det bare å reise til Kina eller Nord Korea. Sovjettunionen er desverre en sagablott.

  26/11/2020, kl. 23:24 sa Clausen:

  “Guddommen er i sannhet en elendig kommunikatør hvis budskapet har én korrekt tolking. Milliarder av troende har sin egen høyst personlige mening og private tro.”

  Dels er nok dette en konsekvens av at folk nettopp skal prøves og dels en konsekvens av at mange mennesker innerst inne hater Jesus. Slik de som korsfestet ham gjorde. Dette hatet blusser gjerne opp når Den Hellige Ånd åpenbarer synden i et menneske.

  En interessant paralell til diskusjonen om valgkampen i USA og forsvaret av Steel-rapporten, justismordet mot Flynn og innføring av sterk sensur osv, er diskusjonen om Guds eksistens kan bevises.

  Faktum er at det er bevist over en hver tvil at levende organismer ikke kan oppstå av seg selv. Biologisk kjemi på mollekylnivå viser at det er umulig. Noen må ha skapt det. Men dessverre er det få som har kunnskaper og intelligens til å se det.

Det er stengt for kommentarer.