Christian Westbrook: Joe Biden har erklært krig mot bønder og landbruket -vil sulte amerikanere til underkastelse

Joe Biden regimet har nå erklært krig mot landbruket, bønder og selve matforsyningen til det amerikanske folk. Dette sier Christian Westbrook i Ice Age Farmer i sin siste oppdatering. Joe Biden har skrevet under på en rekke presidentordrer som vil få dramatiske konsekvenser for landets befolkning som allerede nå opplever at flere matvarer er vanskelig og få tak i eller blitt svært dyre. Selv om det ennå er mat å få kjøpt i butikkene opplever forbrukere stadig oftere at butikkene mangler varer de ønsker å få tak i, og siden USA økonomi fortsatt er i fritt fall, er det mange amerikanere som ikke har nok penger til å kjøpe mat til seg selv og sin familie. Joe Biden har erklært krig mot landbruket og matforsyningen i globalismen og klimaets navn, sier Christian Westbrook i sin siste oppdatering

Joe Biden som er helt i lomma på det kinesiske kommunistpartiet og den globale elite bruker klimaet og Covid-19 til å tvinge amerikanerne bort fra tradisjonell mat og over på klimavennlig mat som insekter, kunstig fremkalt “kjøtt” og snegler og larver. Velkommen til the great reset og den agendaen Joe Biden åpent promoterte i forkant av høstens juksevalg. Joe Biden har i løpet av få dager ikke bare utryddet den kristne arven etter Trump, -men går for fullt for den nye verdensorden, agenda2030 og resultatet vil bli katastrofalt. Christian Westbrook i Ice Age Farmer har langt mer lys over tiden vi nå lever i enn store deler av den kristne kirke. De fleste av leserne gidder aldri ta seg tid til å sette seg inn i ubehagelige tema, men bør kanskje sette av tid til å lytte til Westbrooks alvorlige budskap. Christian Westbrook gjør den jobb få av oss gidder, nemlig følge med og sette seg inn i noe som kommer til å angå oss alle sammen. Hungersnød og dyrtid er på gang -og dette samsvarer både med Jesu egne ord i den eskatalogiske tale og ikke minst til åpningen av tredje segl i Johannes Åpenbaring kapittel 6. Noen blåser i basunen, men vil kristenheten høre eller vil vi sanne Jesu ord om “at denne verdens barn er klokere enn lysets barn?” De fleste i den vestlige verden vil ikke tro, verken advarende røster, Skriftens egne profetier eller kunnskap fra dem som bruker tid og krefter på å vinne seg kunnskap, før det er en nyhet i VG og TV2. Da er det som oftens for sent å ta forholdsregler.

2 tanker om “Christian Westbrook: Joe Biden har erklært krig mot bønder og landbruket -vil sulte amerikanere til underkastelse

 1. HAHA dette var hysterisk morsomt, han nissen Christian Westbrook må jo være helt hjernedød, hehe krig mot landbruket!!. Ja, Joe Biden har i løpet av få dager utryddet den kristne arven etter Trump, haha denne arven var ikke mye å skryte av, forsvant på noen dager!!
  når 70-80% av amerikanerne støtter likekjønnede ekteskap må jo trump ha feilet i sin politikk.

  1
  3
  • 70-80 % av amerikanerne vet nok bedre enn å støtte ugyldige ekteskap. Heldigvis. Men få snakker om det, pga msm som dysser dette ned, og slår hardt ned på de som våger å stå for noe.

   Dessuten er ikke Trump en født på ny kristen, men religiøs, og omgir seg med falske profeter/lærere.

Det er stengt for kommentarer.