Canadisk pastor og eldstebrødre risikerer bot på 7 000 000 kroner for å ha holdt gudstjenste under Covid-19 lockdowns

Å bryte canadiske myndigheters Covid-19 lover kan bli svært kostbart. Dette har pastor og eldstebrødrene i Trinity Bible Chapel i Woolwich, Ontario, Canada fått merke. Som kjent er det sosialistisk-kontrollerte Canada i full Corona-nedstegning -og dette gjelder primært kirker og synagoger som opplever Covid-19 lovene som dypt krenkende mot den religiøse tros og forsamlingsfriheten. I følge Global news har menigheten Trinity Bible Chapel i Woolwich fått ni bøter som er utstedt til menighetens pastor Jacob Reaume og fem eldstebrødre. Tilsammen har menigheten fått bøter på 100 000 candiske dollar, noe som tilsvarer rundt sju millioner norske kroner.

Canadiske myndigheter som har noen av verdens mest strenge Covid-19 regler slår hardt ned på kirker som velger å holde kirken åpen og tilby mennesker åndelig veiledning og forkynnelse i disse trengselsfulle tider. Både i USA og Canada finnes det menigheter som mener at Guds befalinger om å komme sammen til forkynnelse, dåp og nattverd er noe som er viktigere enn Covid-19 lover. Både i USA og Canada finnes det mange som reagerer over at kasinoer, bingohaller og butikker kan holde åpent uten de samme begrensninger som er lagt på kirkene. Pastor Jacob Reaume og fem eldstebrødre i menigheten Trinity Bible Chapel i Woolwich har fått tilsammen bøter på nærmere sju millioner kroner for å ha avholdt gudstjenester med mer enn 10 personer tilstede. I følge anklagene skal Trinity Bible Chapel ha avholdt gudstjenster flere ganger i januar og mellom 300 og 600 personer har vært tilstede under gudstjenestene.  “Gjennom skyhøye bøter og retorisk fordømmelse fra politiske ledere søker myndighetene og tvinge Trinity Bible Chapel og andre kristne kirkesamfunn til å underkaste seg dette tyranniet,” sier pastor Reaume i etterkant av en protest som ble avholdt mot myndighetenes lockdown av kirker. Fredag 22 januar ble kirken ilagt et pålegg som beordrer menigheten og maks tillate 10 personer i kirkerommet samtidig.  For øyeblikket ser det ut som om Covid-19 lovene trumfer både religions og forsamlingsfriheten i det sosialistiske Canada. De juridiske utfordringene kirken nå står overfor kan komme til å koste kirken svært dyrt. Menigheten har ikke akseptert bøtene og vil om nødvendig ta saken gjennom det canadiske rettsvesenet.

Holder lukket foreløpig

Corona-viruset stenger ned kirker over store deler av den vestlige verden

På tross av det rettslige pålegget avholdt Trinity Bible Chapel gudstjeneste den 24 januar uten å ta hensyn til pålegget. Den 27 januar beslutten en lavere domstol at kirken bevist har brutt pålegget og således utviser forakt for myndighetenes pålegg. Dom i denne saken vil foreligge i løpet av februar og inntil dom er avsagt vil kirken holde stengt. Den tolvte januar nedla myndighetene forbud mot samlinger og religiøs aktivitet med unntak av ekteskapsinngåelser og gravferder. Disse er tillatt dersom det maksimalt er 10 personer tilstede i lokalet. Mange opplever at den påtvungne nedstengingen av kirker demonsterer at myndighetene viser total forakt for demokratiske rettigheter som forsamlings og trosfrihet. Kirkene i Canada har vært i hel eller delvis nedstengning i nærmere ett år.

Tekst: Kjell Andersen

3 tanker om “Canadisk pastor og eldstebrødre risikerer bot på 7 000 000 kroner for å ha holdt gudstjenste under Covid-19 lockdowns

 1. JEHOVAHS NAVN

  Bibelen er krystallklar på at “HVER DEN SOM PÅKALLER JEHOVAHS NAVN SKAL BLI FRELST”. Dette er også sitert i NT for de kristne. Den falske kristenheten sier i stedet HERREN der Bibelen rundt 7000 ganger skriver JHVH – som uttales JEHOVAH. “BAAL” er det arameiske ordet for “herren”, så det er enkelt å skjønne hvem de falske kristne får sin ånd i fra – Satan Djevelen.

  3
  6
  • Det var “Judge” Joseph Franklin Rutherford som laget doktrinene du forkynner. Hans nye religion skulle være så avviktende at den ikke skulle kunne forveksles med noe annet men samtidig skulle den kunne proffitere på og markedsføres i den etablerte kristendommens navn. Han drakk fryktelig mye brennevin mens han bodde i Beth Sarim, luksusvillaen han fikk bygget for Abraham som snart skulle komme tilbake til jorden, så man må kanskje tilgi at gikk litt rundt for ham? Men ett sted går vel grensen. Les brevet han skrev til Hitler:
   https://www.jwfacts.com/watchtower/hitler-nazi.php

   Jeg har aldri forstått hvordan muslimer kan tro på koranen og jeg har aldri forstått hvordan jehovas vitner kan gi Rutherfords lære den samme statusen som koranen, sunna og haddit har for muslimer.

   Men både muslimer og JV’er fremstår som helt fastlåst i sine forestillinger. Grunnen er antagelig av åndelig karakter. De benekter at Jesus var sann Gud og sant menneske. Dvs, de fyller kriteriene til antikrist. Egentlig er jo dette en sterk indikator på at Bibelen er sann.

   3
   2
 2. Gir bot til de som er rolige ja, men terrorgrupper som antifa og blm, vil de ikke røre.

Det er stengt for kommentarer.