Vaksinepass for å kunne gå på supermarkedet for å handle mat?

Vaksinepass for å kunne reise utenlands er en tanke mange land vurderer og som vil kunne komme som et internasjonalt tiltak for å kunne reise. Men et vaksinepass for å kunne gå og shoppe er blant temaene Ice Age Farmer tar opp i sin siste video. Også den påbegynte globale matmangelen som er i ferd med å oppstå er tema i Christian Westbrook siste video, og vi aner vel alle hvor dette ender?

I førstningen av denne krisen var det godt nok å vaske hendene grundig og hoste i armhulen. Å bruke munnbind var slett ikke nødvendig. Så etter noe tid ble “No mask, No Service” innført for kunder som ønsket å kjøpe seg et måltid på en restaurant. Nå er det anbefalt å bruke to munnbind over hverandre. Flere land vurderer vaksinepass, for å kunne reise utenlandsk. Imidlertid stopper det ikke der. Planen er også å utvide dette til å gjelde vaksinepass for innenlands reiser eller for å kunne gå i supermarkeder for å handle mat.  Nå heter det “NO MASK, NO SERVICE” og etterhvert vil det hete “NO VAX, NO TRAVEL” og etterhvert “NO VAX-NO FOOD”  -og veien er slett ikke lang til innføringen av dyrets merke. Tingene skjer gradvis men også i et omfang vi ikke har sett tidligere. Tyranniet kommer og Guds menighet er brakt til taushet i lydighet mot øvrigheten -slik at kirkens røst ikke blir hørt. Og kanskje det kan være like greit siden den profetiske forkynnelse helt er blitt borte, selv for den moderne pinsebevegelsen. Det er derfor Gud også vekker opp røster på utsiden av kirkens fire vegger -som advarer om det som ligger foran oss. Christian Westbrook er en av dem. Det heter jo at dersom dere tier skal steinene rope.”

Del 1

Del 2

 

27 tanker om “Vaksinepass for å kunne gå på supermarkedet for å handle mat?

 1. Tenk, vi var den generasjon som kom til å oppleve at dyrets merke ble innført. Tidligere tiders kristne har gjennomlevd mye, alt fra forfølgelse, vekkelse til kamp mot vranglære. Disse måtte dø i håpet om det vi som lever i denne generasjon vil oppleve.
  Vi er endetidens menighet, vi er trengselstidens menighet. Vi som er vasket rene i Lammets blod, i Jesu Kristi blod, Vi er den store hvite flokk
  Åp 7,9
  Deretter så jeg en skare så stor at ingen kunne telle den, av alle nasjoner og stammer, av alle folk og tungemål. De stod foran tronen og Lammet, kledd i hvite kapper og med palmegrener i hendene.
  Åp 7,10 Og de ropte med høy røst:
  Seieren tilhører vår Gud,
  han som sitter på tronen, og Lammet.
  På tross av at noen av oss vil sitte i fengsel, noen av oss har lidt martyrdøden under den store trengsel vil vi kunne synge seierssang til Ham som sitter på tronen og til Lammet som kjøpte oss med sitt blod.
  Åp 7,13-14 En av de eldste tok da ordet og spurte meg: “Disse som er kledd i hvite kapper, hvem er de, og hvor kommer de fra?”
  “Herre,” svarte jeg, “du vet det.” Da sa han til meg: “Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og som har vasket sine klær og gjort dem hvite i Lammets blod.

  Tenk å tilhøre endetidens menighet, Guds dyrkjøpte hjord, den skare av mennesker som Jehova Gud har utvalgt.
  Etter den store trengsel skal vi sammen tilbe Fader, Sønn og Hellige Ånd, den ene evige treenige Gud -i himmelen for alltid.
  Hold bare ut trengselstiden, ta ikke dyrets merke, ta ikke Covid-19 vaksinen.
  Stol på Herren Jesu ord! Stol på Guds ord. Frykt Herren din Gud mer enn du fryktet døden.
  Covid-19 kan i gjøre deg forkjølet, og noen få kan dø. En vaksine vil ikke redde deg fra døden. Dine dager ble fastsatt av Jehova Gud allerede før en av dem var kommet.
  Sal 139,16 Da jeg bare var foster, så dine øine mig, og i din bok blev de alle opskrevet de dager som blev fastsatt da ikke en av dem var kommet.

  Det er dårskap som får kristne til å stole på en vaksine. Du kan ikke vaksinere deg bort fra ditt livs slutt likevel. Herren har fastsatt dine levedagers tall.
  En Covid-19 vaksine vil ikke kunne stoppe det Jehova Gud har bestemt på forhånd.
  Vær stolt av å kunne være en troende under den store trengsel.
  Nedtellingen har startet. Vi er inne i 2021 som er et Shemitah år. Den store trengsel innledes med en påtvungen sabatt for verden -som oppleves som mild trengsel.
  Deretter vil det gradvis stramme seg til.
  Fiendens hat mot de utvalgte vil bli mer og mer frådende.
  Satans barn, mørkets barn vil fråde av raseri mot de sanne kristne.
  Forførte religiøse vil ikke ha peiling på hva som skjer. Det går faktisk ann å bli forført av menneskelige lærdommer og dogmer, men disse vil bli avslørt under den store trengsel. Hold ut frem til 2028. Natten er her, men Kristus er lys for sitt folk.
  Lev i åndens åpenbarelse og la deg advare av “steinene som nå roper”
  Religiøse pastorer og kirkesamfunn har for lenge utøvet tankekontroll over bruden. Det er derfor Gud bruker Covid-19 angsten til å stenge ned kirker og politisk korrekte pastorer. Dermed må hjorden finne mat andre steder.
  Steinene har mer åpenbaring over tiden enn de ledende pinsepastorer i Norden.
  Følger du rådende til ledende pinsevenner er du dødsens. Løp vekk fra disse falske hyrder. De kritiserer dem som søker sannhet på YouTube og andre plattformer fordi de er redde for å miste makten og kollekten. Herren avslører dem!

  5
  3
  • Et uvanlig godt innlegg ! Du bruker navnet Jehova på vår Gud. Jeg bruker Jahve. Men skal man uttale JHVH ; så blir gjerne Jehovah nærmere enn Jahve. En ting er sikkert : Det å bruke rett navn er viktig – ja så viktig at Yeshua skiftet navn på sine disipler : Simon ble til Peter, Saulus ble til Paulus og Jakob ble til Israel. Men det er underlig at man i det gamle Testamente kaller Yeshua for Immanuel. Nå er jeg ingen teolog og har således ikke studert verken gresk , hebraisk eller arameisk. Men navnet Jesus kom vell frem i forbindelse med det greske Nye testamente ??

   3
   3
 2. Utfordringen når en løgner driver en blogg er at man aldri kan vite hva som er sant og hva som er løgn.
  Det gjør denne bloggen helt unyttig!

  3
  16
  • Birger Nilsen. Det mest blinde individ så langt i dag. Du er den siste som kan uttale deg om løgn og sannhet. Du er som en hund som vender tilbake til sitt eget oppkast gang etter gang og sprer en vond stank av åndelig død og forråtnelse.
   Selv Jehovas sønn er nærmere Guds rike enn hva du noen gang kommer til å bli.
   Jehovas Sønn kjenner Guds ord, men du virrer rundt i totalt mørke.
   Birger Nilsen, Birgir Hermansen og flere av de andre antikristelige nickene som presterer å mene noe, har like lite åndsåpenbaring som ei død ku.
   Det eneste som etterlates er en stank av åndelig død.

   3
   2
  • Det kan du ha rett i. Men jeg kjenner ikke til fyren, så det kan jeg ikke uttale meg om. Forholder meg heller til løftene i bibelen.

   I går er forbi, morgendagen har ingen sett, men i dag hjelper Herren. Orker ikke gå og bekymre meg for alt som ikke har skjedd enda. Selvfølgelig skal man ikke være naiv, men man trenger ikke krisemaksimere heller.

  • Ja, så var kloakktømmeren Rune i gang igjen. Bare synd han tømmer kloakken på Søkelys.
   Jeg tør i alle fall å stå fram med fullt navn.

   1
   6
  • Men bloggen er svært underholdende!

   Lettlurte koko-kristne og grinete, gamle gubber hyler og skriker og fordømmer og spår! Mer ufrivillig komisk blir det ikke! Ikke rart Trump og Bolsonaro og QAnon er evangelikalismens nye Jesus-riddere i en “gal, gal verden”!

   Faktamotstandere, konspirasjonsteoretikere og dommedagsprofeter er skoleelsempler på Dunning-Krüger-effekten 🤠

   7
   5
  • Rune. Du burde ha skillet mellom Birgir Hermansen og Birger Nilsen. Birgir Hermansen har kanskje ikke den samme åndsåpenbaring som det vi andre har, men han er da en troende.
   Birger Nilsen er bare en åpen kloakk. Han er en stemme som leder til fortapelse og står Gud i mot.
   Lik Jesabel og den onde Nabal i Skriften.

   3
   3
  • Har Bjørn åbdsåpenbaring? Det var noe nytt. Jeg lurer på HVILKEN ånd som har åpenbaret for Bjørn, at man IKKE skal be for myndighetene vores. Det kan i alle fall IKKE være Den Hellige Ånd. Jeg må takke Gud at jeg ikke har DEN åndsåpenbaringen.

  • Birgir. Vi skal be MOT myndighetene fordi de fremmer den onde gjerning. Hadde våre myndigheter vært innsatt av Gud, hadde de belønnet den gode gjerning og straffet den onde gjerning.
   Våre myndigheter har blitt advart flere ganger mot synden de velsigner av Guds profeter. De har bevist valgt å fortsette å fremme synd og ugudelighet og mishager Herren. Derfor skal vi ikke be om at Gud velsigner myndighetene. Disse er under Guds bann og vet det også. De to Herrens tjenere Børre Knudsen og Ludvig Nessa har lyst de norske myndigheter i bann
   “Under sørgemarsjen over abortloven 14. juni i fjor skal Nessa, sammen med flere støttespillere, ha sunget og proklamert setningen «ve dere som nå regjerer og ler, dere skal engang gråte». Eksilpresten kaller det «forbannelser» og sier at han har proklamert dem over regjeringskvartalet, Høyesterett og VG-bygget.”
   Norske myndigheter fremmer synd og ugudelighet -og enhver som ber om Guds velsignelse over disse -er medskyldige i fosterdrap, homoekteskap og den lovløshet disse fremmer.
   At Birgir ikke ser dette, forstår vi av hans ord.

   3
   1
  • Birgir forstår intet av det Ånden åpenbarer. Han mangler Den Hellige Ånd og burde søke å få åndens dåp.
   Ofte for folk åpne øyne etter åndsdåpen.
   Det har vi sett mange ganger i menigheten.

   2
   1
  • Ja, vi får be for Birgir Hermansen. Be om at han skal få et skikkelig møte med Jesus og bli åndsdøpt. Vi trenger alle åndsåpenbaring i denne tiden, og vi må be for alle dem som ikke er døpt i Ånden. Gud gir åpenbaringskunnskap til dem som søker Ham.
   Og hvis det er noe Guds folk trenger i disse siste tider, så er det åpenbaringskunnskap. Uten åpenbaring over tiden vi lever i, risikerer vi å bli lik dem fem ukloke jomfruer.
   De hadde navnet men ikke Åndens lys eller oljen.
   La oss be for Birgir.

   1
   1
  • Birger Nilsen vet ikke hva sannhet er. Birgir er fullstendig blåst i toppen.
   Virker som om dere utelukkende tror det fake news pressen forteller dere. I en tid som denne behøver mennesker åndens lys, men noen foretrekker det “lys” som kommer fra VG og TV2 og deres muterte faktasjekkere. Birger/Birgir eller hva du nå kaller deg er ikke frelst, Dere har således ikke åpenbaring over tingene.
   Omvend dere, angre deres synder og tro på Jesus. Dersom dere er utvalgt vil Herren i sin nåde berede dere til frelse.

   1
   1
  • Jeg ser at Rune, Bjørn, Fri pinsevenn, Randi og Kikki får åpenbaringer som MOTSIER Bibelen. Altså ikke STADFESTER Guds Ord. Og da er det klart at den ånd de representerer IKKE er av det gode.

  • Det er vel primært dine tolkninger av Romerbrevet 13 de motsier Birgir og ikke Guds ord. Mange kristne har et annet syn på hvordan man skal forstå romerbrevet 13 veiledning.
   Jesu Kristi kirke er ikke satt til å velsigne etthvert jordisk regime eller myndighet som eksisterer.
   Myndigheter som overtrår sitt mandatområde og vedtar/praktiserer det onde som noe rett, skal ikke følges og velsignes av kristne.
   Du må forstå Bibelen som en helhetlig kontekst og skrift forklarer skrift.
   Når myndighetene stenger ned kirker uansett grunn, så er det et overgrep og en rett de ikke har.
   Kirken plikter ikke å etterkomme dette krav uansett hvor mange ganger du siterer romerbrevet -fordi Jesu Kristi kirke må ta hensyn til alle Guds befalinger.
   For min del ber jeg om at de som styrer landet skal vende om, gjøre bot og vende seg fra mørke til lys.
   Jeg klarer ikke å be om at Gud skal velsigne kongen og hans hus eller regjering og storting. For det er bortkastet å be om at Gud velsigner noe som opererer i strid med Hans ord og praktiserer urett. Jeg kunne heller ikke ha bedt om Guds velsignelse over Adolf Hitlers regime som var “myndighetene” i Tyskland og som var ansvarlig for gassing av 6 millioner jøder. Norske myndigheter er like blodtørstige i forhold til barna i mors liv.. Å tro og ønske at Gud skal velsigne myndigheter som er ansvarlig i folkemord, enten det er på jøder eller barn i mors liv, er nesten blasfemisk.

 3. DE SOM IKKE PÅKALLER JEHOVAH GUDS NAVN BLIR IKKE FRELST.

  Det står i Bibelen, men lik fariseerne vil ikke kristenheten si navnet. Lykke til i Harmageddon!

  2
  14
  • “Jeg er veien, sannheten og livet” sa Jesus.
   Han sa også at enhver som tror på ham skal bli frelst.
   That’s it.

   At JV fortsatt lever etter loven er helt klart i måten de lever på og sånn de liker å fremstå som skriftlærde.
   For noen er ingenting forandret siden Jesus var på jorden.
   JV burde lese mer om hva Jesus sa til de skriftlærde fariseerne i sin tid.

 4. I dag fikk jeg brev fra kommunen her jeg bor : Innkalling til covid-vaksinasjon og hvilke forberedelser jeg skulle gjøre. Videre vil jeg få telefon om kort tid om tidspunkt for vaksinasjonen. Jeg takker NEI til dette tilbudet !

  5
  3
 5. Nå blir det verre og verre :
  I Bergen har de oppdaget at testen som brukes for å finne ut om personer er smittet av Covid ; ikke virker på mange. De er smittet – men testen viser at de ikke er smittet. En overlege fikk spørsmål om dette i dag – men han vridde seg unna å svare.

  4
  3
 6. Kjell, du anbefalte et nettsted med siste nytt ang. Israel men husker ikke hvilket.
  (ser litt på forskjellige sider) Har fulgt litt dårlig med der i det siste, men vet ting foregår nå. Jeg burde kanskje sjekke men har ikke tidligere sett at det er Israel-ferske nyheter daglig på kanal 10 og visjon Norge. Vet at det er noe Israelgreier men vil ha noe enklere og raskere…. Er glad for alt du eventuelt måtte ha av nyheter her på Søkelys ang. Iran, Damaskus m.m.

  1
  3
  • Jeg anbefaler Debka.com som er grundige på etterretning omkring Israel og hva som rører seg i regionen.

 7. Tanker om Guds navn blir ofte nevnt på dette nettstedet. Gud har jo mange navn og betegnelser i Bibelen. “Jeg er” e en av dem og blir ofte oversatt med “Herren”. Jeg tror ikke betydningen av de gamle hebraiske ordene “jeg er” kan oversettes til alle språk på en riktig måte. Jeg er også usikker på i hvilken grad man bør bruke hebraiske ord. Det finnes mange interessante historier om hvor vanskelig det er å oversette Bibelen til nye språk og kulturer. Og oftest ender man opp med at det er mye viktigere at folk forstår betydningen av innholdet enn at man bruker ord som virker unaturlige eller er vanskelig forstå i sammenhengen.

  Jeg synes ofte det er nyttig å “sette meg selv i Guds sted”. Mange norske navn kan faktisk ikke skrives på engelsk slik at uttalen blir riktig. Det ble slik etter den babelske forvirring. Og det jeg legger tusen ganger mer vekt på en riktig uttale av navnet mitt er ærlighet, loyalitet og ikke minst om man stiller opp for noen når det trengs. At man står for det de tror er sant og rett selv om det kan koste dem noe. Og på en annen side tror jeg overdrevet fokus på oversettelser og uttale kan ligge ganske nært det noen visstnok kaller “lovtrelldom”. Dvs slik religiøs adferd som Jesus ofte snakket om, som f.eks fariseernes firkantede sabattsbud.

  Men det jeg hadde i tankene var denne vaksinen. Den kan da umulig være dyrets merke. Vaksinen gir visst enkelte noen bivirkninger men kristne skal jo ikke skades av hverken ormebitt eller gift? Og Peter sier klart at man skal underordne seg myndighetene hvis dette ikke strider mot noen bud. For å få dyrets merke tror jeg helt sikkert det vil kreves en eller annen form for loyalitet til dyret.

  Jeg føler meg veldig usikker på om covid19 er rytteren på den hvite hesten også. Det var Lammet som brøt det første segl og et av de fire vesener som ropte kom. “Det ble gitt ham en seierskrans, og med seier drog han ut for å seire” står det. Hvem gav rytteren denne seierskransen? Og hvem eller hva skulle rytteren seire over? Hvem blir “taperen” og hva blir konsekvensen av tapet? Så lenge jeg ikke kan svare på dette innser jeg at jeg ikke forstår profetien.

  Det skumme med gale tolkninger er at de kan legge føringer for måten man forstår det som skal skje videre. Jeg blir mer og mer usikker på om alle de tradisjonelle oppfatningene av endetiden er riktige. Jeg tror ikke det vil handle om å “gjennomskue antikrist” og analysere hans planer men om man lever som en oppriktig bibelsk troende. Jeg tror det finnes noen åndelige lover som vil gjøre seg gjeldende. Det er ikke sikkert at alt vil kunne forstås som “svart eller hvitt”. Heller slik at det vil gå et skarpt skille mellom våre egne personlige liv og samfunnet rundt oss.

  Jesus ble først avvist av alle, siden flyktet disipplene bort og så spikret de ham til til korset. Før han døde sa han “Min Gud, min Gud, hvorfor har du forlatt meg?”
  Kan dette si oss noe om tiden som kommer? Kan det si oss noe om de martyrene som skal få del i den første oppstandelse fra de døde og herske sammen med Jesus?

  3
  4
  • Her var det mye interessant å lese, men jeg skal se litt på denne setningen av «Jeg»

   Jeg synes ofte det er nyttig å “sette meg selv i Guds sted”.

   Dette er jo helt korrekt, for det står skrevet

   Ef 2:6
   I Kristus Jesus har han reist oss opp fra døden sammen med ham og satt oss i himmelen med ham.

   Når vi er satt sammen med Ham i himmelen, så kan vi også se ting fra Hans perspektiv. Og sammen med Ham utøve den myndighet som er gitt til menigheten, når vi kommer inn i rett stilling med Jesus. Dette er et stort mysterium; jeg tenker på forholdet mellom Kristus og menigheten. Som det går frem av versene under, som jeg har forkortet litt.

   Ef 5:21-32
   Underordne dere under hverandre i ærefrykt for Kristus! Kristus er menighetens hode; han er frelser for sitt legeme. Likesom menigheten underordner seg under Kristus, i alt. Kristus elsket menigheten og gav seg selv for den, for å hellige den og rense den
   Slik ville han stille den fram for seg i herlighet, uten flekk eller rynke eller noe slikt; hellig og uten feil skulle den være. For vi er lemmer på hans legeme. og de to skal være ett.
   Dette er et stort mysterium; jeg tenker på forholdet mellom Kristus og menigheten.

   Det ser ut for meg at «Hr. Jeg» har opplevd noe av dette.

   Kanskje du vil dele av dine erfaringer?

   Jeg vil sette stor pris på det.

   Mvh RJ

   1
   1
  • RJ:
   Jeg tror mange kristne kan se og forstå ganske mye fra Guds perspektiv. Deg inkludert!

   Den Hellige Ånd som er i oss er jo en del av gudommen. Husk bare at hvis Den Hellige Ånd lar oss se noe helt spesiellt så er det alltid en viktig årsak. Kanskje er det noe for oss selv eller andre, for øyeblikket eller for fremtiden. Dette er det viktig å tenke gjennom. Og ofte vil slike ting typisk være noe som møter mye negativitet. Stefanus som ble steinet var vel et eksempel på dette. Jeg har faktisk opplevd noe lignende. Noe som kunne endt med samme resultat.

   Jeg tror at jo lengere vi lever som troende, jo mer flyter vårt “indre menneske” og Den Hellige Ånd sammen med vårt bevisste sjelsliv. Uten av vi nødvendigvis trenger å merke dette selv. Men andre kan merke det.

   Bønn og Bibellesning er vel det som gjør oss mest “synkronisert” med Gud. Men også det å skjerme seg fra mediepåvirkning og annen “verdslig støy”. Og alle former for synd skiller oss fra Gud. Jeg tror den farligste synden i denne forbindelsen er ønsket om å være “betydningsfull”. Det er så utrolig lett å falle i denne snaren når andre forstår at du faktisk blir brukt av Gud. Jeg har kjent mennesker som beviselig har fått spesielle åpenbaringer. Men det gav dem alt for store tanker om seg selv. De glemte at Gud helst bruker det som ingen ting er. Antagelig er dette et værre utfall en det Stefanus opplevde.

   Jeg er faktisk litt usikker på om vi bør snakke så mye om spesielle ting vi har opplevd. Litt fordi det er en fordel å ikke trekke til seg oppmerksomhet pga slikt. Men aller mest fordi noen opplever slike ting og andre ikke. Dette sier absolutt ingen ting om hvordan Gud verdisetter oss eller bruker oss. Men det kan lett oppfattes slik.

   Dette ble viss en hel “preken” 🙂

   Men jeg tror uansett at det å prøve å se ting fra Guds perspektiv kan gi oss en bedre forståelse av det som står i Bibelen.

 8. Har høyrt masse på denne John Kostik. Han er utruleg kunnskapsrik.

  Det er kjekt å læra seg litt hebraisk.

  “Hvem steg opp til himmelen
  og steg ned igjen?
  Hvem samlet vinden i sin hule hånd?
  Hvem lukket vannet inne i kappen sin?
  Hvem fastsatte alle jordens grenser?
  Hva heter han, og hva HETER SØNNEN HANS?
  Vet du det?” Ordtakene 30,4

  Sjå 13,25 ut i videoen. Det er berre utruleg kor fint det er tillaga.
  https://www.youtube.com/watch?v=d76SHOOYDe8

Det er stengt for kommentarer.