Canada: Frelsesarmeen nekter sine ansatte å takke nei til vaksinen på religiøst grunnlag

Ansatte i Frelsesarmeen i Canada kan ikke pårope seg å takke nei til vaksinen på religiøst grunnlag for å bli unntatt fra organisasjonens vaksinepolitikk, melder Rebel News. Den religiøse organisasjonen nekter dermed sine tilsatte å følge sin egen overbevisning og samvittighet. Den religiøse organisasjonen ser dermed ikke ut til å stå opp for religiøs frihet.

4 tanker om “Canada: Frelsesarmeen nekter sine ansatte å takke nei til vaksinen på religiøst grunnlag

 1. I Østerike, er det innført tilnærmet portforbud for alle ikke vaksinerte …
  Vi er kommet inn i trengsel tidene , det bør det ikke være noen tvil om.

  Den som skal i fangenskap, han må gå i fangenskap ! og den som skal drepes med sverd , han må dø for sverd! Her gjelder det at de hellige holder ut og har tro.

  4
  2
  • Frelsesarmeen er blitt en arme som fører folk i fortapelsen gjennom å tvinge sine ansatte til å ta dyrets merke.
   Snart vil Antikrist bli åpenbaret for oss.
   Deretter, etter den tids trengsel kommer Jesus.

  • Jepp – vi må være forberdt på alt – dette er krig, og vi er på den vinnende siden – må vi dø – så er også det seier – rett inn i herligheten….

  • Det har vært ett større frafall over mange år – men nå viser det seg hvem som egentlig er det, og hvem som ikke er det. Det finnes enda nåde for de som har tatt vaksinen – iallefall i første omgangt – til å omvende seg. Men jeg vet ikke om det gjelder for 3 – 4 osv. Å tukle med DNAet kan skape en til noe annet enn ett menneske – og da finnes det ikke lengre nåde igjen – det er hva Åpenbaringen skriver om Dyrets merke. Vi er ikke der nå – men vi er på vei mot det….

Det er stengt for kommentarer.