Lovløshetens hemmelighet er alt virksom -Predikant brutalt slått ned og sparket mens han lå nede -påtalemyndighetene vil ikke sikte gjerningsmannen

Guds lov og den almene respekt for lov og orden har vært det som holder igjen for ondskap og lovløshet. Paulus skrev at Gud har innsatt øvrigheten eller myndighetene til å straffe den onde gjerning og belønne den gode gjerning. I vår tid ser vi stadig oftere at Guds lov blir skjøvet til side av onde og ugudelige lover, og vi ser også eksempler på hvordan myndighetene selv innfører lovløshet med å belønne den onde gjerning og straffe den gode gjerning. Påtalemyndigheten i Milwaukee County får nå kritikk etter at de ikke vil sikte og tiltale en ung gjerningsmann for et åpenbart og voldelig angrep på en kristen predikant. Det var en gruppe kristne abortmotstandere som holdt et gatemøte utenfor en skole hvor predikanten ble utsatt for et voldelig angrep.

Den kristne gatepredikanten ble først slått i bakken av en ung afroamerikaner i grå joggedress. Deretter ble han sparket av den samme personen og en annen ung voldsmann mens han lå nede. Ingen vil bli siktet eller tiltalt for angrepet, heter det fra Milwaukee County District Attorney’s Office etter den voldelige hendelsen som utspilte seg i september utenfor Riverside University High School. Det hele ble filmet på video og på tross av at gjerningsmannen er lett identifiserbar, velger Milwaukee County statsadvokat embede og ikke reise tiltale. Med dette sender myndighetene ut signaler om at det er helt greit å gå til voldelige angrep på kristne og slå dem ned og sparke dem mens de ligger på bakken. Mange reagerer sterkt men i Joe Bidens «build back better-samfunn» har lovløsheten tatt overhånd og kristne er fritt vilt for voldelige gjerningsmenn. Vi så det etter Black Lives Matter bråket våren 2020 hvor Black Lives Matter og Antifa kunne ty til vold og plyndringer uten å bli stilt til ansvar. Når det er evangeliske kristne eller konservative som rammes av vold og kriminalitet -velger påtalemakt og myndighetene og vende det døve øret til. Det som holder igjen for lovløshet og ondskap er i ferd med å bli tatt vekk -og erstattes av ulover eller unnfallenhet. Velkommen til Joe Bidens USA hvor rettferd blir straffet og den onde gjerning belønnet. Her er et klipp som viser hendelsen som påtalemakten ikke finner noen grunn til å slå ned på. Kanskje påtalemyndighetene mener at Gud skulle ha beskyttet gatepredikanten? En myndighet som er av Gud vil straffe den onde gjerning og bruke sverdet for å straffe den onde gjerning. Når myndighetene ikke lenger gjør dette og oppfyller kriteriet -kan man da kalle det en myndighet innsatt av Gud? I følge Christian News Network skal voldsofferet, Nicholas Heald ha fått et skriv fra statsadvokat-embedet underskrevet av assisterende statsadvokat Claire Roehre (D) hvor det heter at ingen vil bli siktet eller stilt til ansvar for voldshendelsen. «This Is Bidens America» skriver en av dem som har kommentert saken på YouTube.

Facebook Comments

3 tanker om “Lovløshetens hemmelighet er alt virksom -Predikant brutalt slått ned og sparket mens han lå nede -påtalemyndighetene vil ikke sikte gjerningsmannen

 1. Takk min Gud for disse som er ute og forteller om Jesus. Noen er villige, selv når de blir sparket mens de ligger nede. De vil få sin lønn. Jeg setter dem så høyt så høyt…
  Må Gud beskytte dem.

  Takk Kjell for du forteller. Jeg ser endel av det på YT men hadde ikke fått med meg han.

  Hilser alle her som er glad i meg og dere som ikke er, med sang.

  «Hvor ville jeg vært
  Om du forlot meg Gud.
  Du ventet så tålmodig
  For en underfulle nåde»

  https://youtu.be/qnN9Zz6BBzs

 2. Vi lever i de siste dager. Rundt forbi blinker tidens tegn som viser at vi nærmer oss oppfyllelsen av Guds Ord og Jesu gjenkomst.
  Vi ser nå at lovløsheten tar over. Guds bud byttes ut med menneskelige buder og regler. Friheten blir erstattet av fascisme og undertrykkelse.
  Vekter hvor langt på natt er spørsmålet folk bør spørre seg.
  Vi ser kristne i økende antall faller i fra.
  Kristne lar seg forme av verden og vi har sett at svært mange har erstattet troen på Guds løfter, med vann de henter fra verdens sprukne brønner.
  Jeg er glad for at Gud har reist opp Søkelys til å være en tydelig røst som advarer i denne tids mørke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *