BREAKING NEWS! Russia JUST HACKED NATO, F-22’s on ALERT, N KOREA DARK for 5 DAYS, Global NUKE DRILLS

Et knippe nyheter om eskaleringen mot tredje verdenskrig vi hører lite om i MSM. Canadian Prepper deler i videoen under de siste hendelser og utviklingen av denne konflikten som beveger seg mot global krig. Nate Polson baserer sin informasjon på “Open source information gathering” og gir nesten daglig oppdateringer om utviklingen til sine mer enn en million følgere. “Store og små militærøvelser er ikke annet enn ledd i eskaleringen og forberedelse til verdenskrigen. Eskaleringen er så omfattende at selv Canadian Prepper begynner å bli nervøs. Krigen mellom USA og Kina kan komme raskere enn folk forestiller seg. Forberedelser til krigen tas over hele verden.

Nate Polson forsøker ikke å profetere men å advare slik at folk kan gjøre forberedelser for det som kommer. Gjøre praktiske forberedelser, bygge opp lagre av mat, medisiner og det man trenger for å overleve apokalypsen. Det pågår krig på mange fronter, informasjonskrig, etterretningskrig, cyberkrig, opprustning, planlegging, sabotasje aksjoner i mange deler av verden. Både i Russland og i USA og Europa har det vært branner, eksplosjoner, togavsporinger i et omfang vi ikke så hendte i tiden før krigen. Det er bare å spenne sikkerhetsbeltet og ha fokus på vårt himmelske håp.

Én tanke om “BREAKING NEWS! Russia JUST HACKED NATO, F-22’s on ALERT, N KOREA DARK for 5 DAYS, Global NUKE DRILLS

  1. Kina skal uansett overta Taiwan i 2049, og usa i likhet med eu og norge støtter ett kina politikken som innebærer at Taiwan er en del av kina pluss at Kina biden og store deler av dnc og mitt mc connel i rnc og new york times cnn og washington post er mer eller mindre eid av Kina derfor blir det ingen krig mellom kina og usa.

Det er stengt for kommentarer.