Bøy deg ikke! Sterkt budskap fra Johnny Foglander

“Se det starka och profetiska budskap som bibellärare Johnny Foglander nyligen predikade – BÖJ DIG INTE! Ett högaktuellt budskap för kristenheten idag i Sverige och hela Norden. Vi lever i en antikristlig tid. Samma mönster har upprepats gång på gång tidigare i historien. Foglander visar vad Bibeln har att säga till oss just i en sådan tid och hur vi behöver agera. Ett mycket viktigt budskap!,” skriver Lars Enarson om dette aktuelle budskapet til bibellærer Johnny Foglander. Foglander er en kjent svensk bibellærer som jevnlig har vært å høre i forskjellige forsamlinger i Sverige

“Lytt om du tør,” er utfordringen fra Ludvig Nessa om dette budskapet.

 

4 tanker om “Bøy deg ikke! Sterkt budskap fra Johnny Foglander

 1. Det er lett å tenke at man ikke skal bøye seg. Men det som betyr noe i det lange løp er påvirkning. Påvirkning undergraver evangelisk tro. Særlig når kristendommen står så svakt som i Norge.

  Nå planlegger facebook å skape et nytt internett for sine tilhengere. Det skal viske ut grensen mellom den digitale virkeligheten og den virkelige virkeligheten. De skal også ha sin egen digitale valutta. Dette kan de finnansiere fordi så mange bruker dem. Alle tilhengere av slike sosiale medier kan en dag oppdage at de har deltatt i utviklingen av et globalt diktatur.

 2. Det er dette vi ser nå alle skal tvinges , først til å ta vaksinen , så til å ta dyrets merke , jeg har advart dere om å ikke være satans tjenere , men dere spoter og spoter , dere anklager og spoter , som om det vil frelse dere, som om dere blir frelst av å spotte en Herrens tjener !

  Forstå tiden vi lever i og vend om !

  2
  9
  • Man blir ikke automatisk satans tjenere av å ta vaksinen – det står jo at 1/3 av Israel skal bli frelst (etter Sakarja) – idag er jo de fleste vaksinerte – så hvordan skal vi tolke det? Samtidig forurenser du ditt blod med dette – og vaksinen har makt til å manipulere noe av ditt DNA – ifølge Dr. Tenpenny. Og det er obs obs!

   https://www.korsfestet.com/450660840

   Det som bekymrer meg mest – er egentlig at folk har siden starten av årtusenet – søkt seg inn i en lunken tro – hvor man tilber menighetslivet mer enn Gud (og er mer opptatt av å være aksepter av samfunnet enn Gud) – altså mange gjør menigheten i praksis til sin gud – hvor man dyrker fellesskap – mer enn å komme nærmere Gud.

   Overfloden ha bedratt oss i mange år – så når vaksinen kom – så gikk de fleste fra det dårlige til det verre. Bare de våkne så hva som skjedde – og lot det være. De skjønte at “keiserens klær” ikke var noen klær – mens andre ble blendet av “klærnes” skjønnhet – akkurat som Eva ble tiltrukket av frukten til kunnskap om godt og ondt – hun ble hypnotisert – og mannen som var der – stoppet henne ikke.

   Vi lider alle under deres ulydighet. Men alle er ansvarlig for eget liv – å ta vaksinene – er første skrittet mot ett alvorlig frafall. Gud kan enda rense deg, og opprette – om du omvender deg på dypet – ved sønderknuselse. Ellers vil man fortsette inn i en ånd av arroganse og mister kontakten med Gud – jo mer du går inn og følger rådene til myndighetene.

   Så se denne profetiske drømmen – som en fikk – om vaksinedød:

   https://www.korsfestet.com/449984099

  • Dette som skjer nå er en av verdens største forførelser. Noe av det damen fra Valdres fikk: «Den tredje verdenskrigen kom til å starte på en måte som ingen hadde ventet, og ifra HELT UVENTET HOLD»!

   De fleste kristne har hengt seg sånn opp i dyrets merke som det skulle være en chip som på et bankkort under huden. Nei, djevelen er ikke dum, men oss sovende og uforberedte kristne er dessverre blitt lost i for de flestes tankegang. Dette er så alvorlig, at jeg bever av frykt innfor den levende Gud. Jeg har tatt testen og kan få si hvor mye jeg angrer. Hoseas: 4:6. «Mitt folk går til grunne fordi det ikke har kunnskap, fordi du har forkastet kunnskapen, forkaster jeg deg, så du ikke kan tjene meg som prest»!

   Jeg er fysisk dårlig! Den personen som la ut noen linker av en mann med en enorm kunnskap og åpenbaring i ordet som jeg kjenner ingen mennesker kan ha i egen kraft, er så sterkt at når det går opp for mange troende mennesker oa, hva som egentlig skjer, forstår jeg faktisk at mange kommer til å miste forstanden.

   Det er så tragisk det som har skjedd i Norge over noen tiår nå, der flere kristne ledere og pastorer innehar zero kunnskap om den tiden vi lever i. Det er få hyrder, om det er noen i det hele tatt, som advarer sine får som de er satt til å røkte. Hvis man ikke tar vare på de menneskene Gud har betrodd disse hyrdene og forteller dem de bibelske sannheter, ja, da bærer de et forferdelig ansvar ovenfor den levende Gud for hva de forkynner fra talerstolen.

   Hva skal mennesker med et light budskap og 1/2 times preken, etterfulgt av to sanger? De som kaller seg hyrder, har som det står, å være etterfølgere av apostlenes lære og være i stand til å forkynne og LÆRE som Paulus!! Det er et stort frafall og mye tomprat i menighetene i dag. Hvor er hyrdene når noen trakker feil og skriker etter noen som kan gi åndelig veiledning og trøst? Jeg bare spør? Mennesker går til h…hver dag, tror man det at man har råd til å være så opptatt som hyrder, at man ikke tar seg tid til fårene.

   Apg: 20:31. « Våk derfor, og kom i hu at jeg i TRE ÅR ikke holdt opp, verken dag eller natt, og formane hver eneste en med tårer!! Hører dere det, dere som er hyrder!!! Teologi i seg selv, frelser ingen, fariseerne hadde også studert bibelen og var vel bevandret i Guds ord, likevel kjente de ikke igjen Han hele bibelen taler om når Han kom. Hvorfor gjorde de ikke det? Fordi Jesus ikke kom på den måten DE forventet. Det er samme sak i dag! Veldig få kristne/troende, kjenner igjen den forførelsen de er en del av, og mitt hjerte roper til Gud og er helt knust.

   Hvor er kunnskapen man burde forvente av noen som påberoper seg å ha fått et kall til å våke over fårene med formaning dag og natt? Ikke har jeg møtt noen i de senere tiår. Hvor er hyrdene som skal våke over fårene når noen trakker feil og trenger hjelp for å finne veien tilbake? Ikke har jeg møtt noen de siste tiårene. Med den forkynnelsen som florerer i dag, er det få som kommer til å stå gjennom trengselen som Er begynt, ikke som skal komme, men Er begynt.

   3
   1

Det er stengt for kommentarer.