Fullvaksinert anti-Trump general og tidligere utenriksminister Colin Powell død av Corona

Den tidligere toppgeneralen og amerikanske utenriksministeren Colin Powell er død etter komplikasjoner av Covid. Dette melder flere medier. Den tidligere amerikanske generalen og “newer Trumperen” var fullvaksinert mot Covid, og hadde regnet med et “lettere sykdomsforløp” dersom han skulle bli smittet av Corona. Det er uklart hvor den 84 år gamle tidligere generalen fikk smitten, og det er blitt spekulert på om han fikk Corona gjennom vaksinen. Powell som var utenriksminister under George Bush

«General Colin L. Powell, tidligere utenriksminister og stabssjef i militæret, døde i morges grunnet komplikasjoner forårsaket av Covid-19. Vi har mistet en kjærlig ektemann, far, bestefar og en stor amerikaner», skriver familien, som legger til at Powell var fullvaksinert uten at det hjalp han noe. Powell var utenriksminister fra 2001–2005, da George W. Bush var president. Han var før det USAs forsvarssjef (1989-1993), og nasjonal sikkerhetsrådgiver (1987-1989). Powell var republikaner men markerte seg som en “never Trumper” og er av Trump tilhengere stemplet som en såkalt RINOs.

I videoen under kommenterer Dr Steve Turley dødsfallet

32 tanker om “Fullvaksinert anti-Trump general og tidligere utenriksminister Colin Powell død av Corona

 1. “… og det er blitt spekulert på om han fikk Corona gjennom vaksinen.”

  Dette er en helt riktig, generell påstand helt uten substans!
  Den er omtrent som å si at det er blitt spekulert i om jorden er flat.

  • Det som slår meg er at dersom legene har sagt at han døde av vaksinen tror jeg Søkelys hadde presentert det som en ugjendrivelig sannhet.
   Når legene relaterer det til korona, og ikke sier noe om vaksinen, tror ikke Søkelys de nødvendigvis forteller hele sannheten.

  • Poenget er at han har fått 2 doser med vaksine og like fult dør han av covid .

  • Og like fult kommer Rune Lye til å dø. Med eller uten covid. Og det er IKKE løgn engang.

  • Bei, jeg er IKKE Gud. Med DU derimot har ved MANGE anledninger gitt inntrykk av at DU er Gud.

  • Til Rune Lye
   Det er ingen som har benektet at man kan bli covidsyk selv om man er vaksinert med to doser.
   Alle data tyder på at de fleste vaksinerte for et leter sykdomsforløp, men vaksinen er ingen garanti.
   Powell fikk komplikasjoner på grunn av Covid. Derfor er det viktig at færrest mulig blir smittet. Dvs at alle tar de nødvendige forholdsregler og prøver å beskytte gamle og skrøpelige. Det er ikke sikkert de tåler verken en lett eller alvorlig covid.
   Det er det som har blitt sagt i alle medier siden covid ble oppdaget. Det er kun nettsteder som Søkelys som prøver å gi inntrykk av noe annet.

  • Canon, som sagt tidligere du er en kverulant og en satans tjener , du vet godt hva makter og myndigheter prøver og gi inntrykk av , du vet godt hvordan de helle tiden sier at egentlig så sa vi osv du vet godt hvordan de som sier imot på store sosiale medier blir sensurert og like fult velger du å kunne ensidig å forsvare det narrativ som denne verdens makter og myndigheter presenterer.
   Faktum er at det har aldri vært noen pandemi.
   Synd at du og dine like sinede klarer å forføre og dra med deg sånne som Hanna , Birgir mf. så de blir verre en deg.
   Du er en satans tjener Qanon og eg vil advare folk på det sterkeste mot å høre på sånne som deg.

  • Er det ikke rart å tenke på,; Rune Lye sier han dømmer ingen. Det uttalte han kl 14:38.
   Kl 17:47 har han glemt hva han skrev kl 14:38.
   Ikke rart han selv sier han er “Koko”

  • Til Rune

   Dersom det er viktig for deg kan vi gjerne kalle det en epidemi. En epidemi som pågår i nesten alle land i verden.
   Det blir ikke mindre tragisk for dem som dør av Covid eller av komplikasjoner av Covid av den grunn.
   Men la gå. Du og jeg kan være enige om at det er en epidemi. Resten av verden kaller det en pandemi.

  • Rune
   Du diskuterer med mennesker som er forherdet og som har tatt dyrets merke. Broder Wally Werk Carlson sier at disse mennesker er “døde for Gud” -de er brennmerket i sin samvittighet med dyrets ånd og dyrets merke. Siden de har tatt styggedommen er de ute av stand til å vende om. Derfor la dem bare bable. De roper og skriker som avgudsprestene i Baals hus og forsøker å late som om de er kristne og har fromme fraser. De er forherdet i hjertet, har tatt i mot dyrets system i hjertet og vil velvillig ta i mot det fysiske merket når det kommer.
   De er blitt løyet til hver eneste dag av media, de har trodd systemet fremfor Gud og Hans løfter.
   Å argumentere med disse er meningsløst og bortkastet tid.
   Jesus sa: La de døde begrave sine døde, kom du og følg meg!”

  • Rune Lye er en forvirret new age religiøs som har blitt helt tommelomsk av å gå rundt i en sirkel i sitt kleskott og som tror at det er en kristen dyd å lyve og å vrøvle.

   Det er det altså ikke. Satan er løgnens far og Rune Lye bare følger sin egen far i sin totale forvirring.

   Her trenger Rune Lye godt med vann og det både innvortes og utvortes bruk. De som har vært innen ti meters avstand fra en religiøst forvirret mann vet at slike ikke lukter bra og ikke snakker på en måte som gir mening. Noe utgydelsene til Rune Lye altså ikke gjør.

  • Kikki – om du kaller Wally Werk Carlson din broder, da bør du tenke deg om både 2, 3 og 4 ganger. Mannen er ikke frelst, han er en falsk lærer, en katolikk på sin hals.
   Er han din broder som du sier, da kan ikke du være frelst heller. Ditt innlegg tyder dessverre på det også, det peker på en fullstendig misforstått lære, jeg ber deg vende om.

  • Jeg må rett og slett spørre deg om du har giddet å høre på flere timer med undervisning med åpenbaring fra denne mannen. Det fritar han derimot ikke fra å være et menneske. Hva konkret er falsk av det han sier. Utlegg det gjerne, hvis du kan. Han underbygger skriftsted på skriftsted, og åpenbaringen over ordet han forkynner er stor. Hvis han var katolikk, hadde han aldeles ikke lagt ut denne dyptgående undervisningen. It all make sence to me!

  • Kan følge Wally Carlson et stykke på vei.
   At de som har tatt vaksinen er døde for Gud er nok litt vel drøyt.
   Mange tok jo disse dosene uten å ha den minste kjennskap til hva den er og hva den inneholder.
   Det er vel heller forherdelsen hos slike som Qanon og Birgir Hermansen som gjør dem døde for Gud.
   Hadde de valgt å omvende seg, søke Gud om nåde, bedt om at Jesus Kristi blod vil rense og helbrede dem fra denne giften, hadde de kunnet fått hjelp og nåde fra Gud.
   Men når vi ser at de i stolhet og overmot fastholder synden og avviser alt som Guds ord sier, da snakker vi om arrogante mennesker som fastholder sin synd.
   Dette er den forherdelse som gjør dem døde for Gud.
   Det har vært mange vaksinerte som har søkt Gud i bønn og anger, og som helhjertet angrer på at de ble forledet til å ta vaksinen.
   Jesu blod kan helbrede og gjenopprette skadene vaksinene har påført dem, og innkapsle ondskapen. Men det betinger anger og omvendelse. Ethvert menneske som fastholder synd, enten det er homoseksualitet, tyveri, vantro eller vaksinen er “døde for Gud” så lenge de er i tross mot Gud og fastholder synden.
   Men den som erkjenner og bekjenner får et gjenopprettet forhold til Gud.

   1
   5
  • Betina – Merker du ikke at mye skurrer i hans tale – og væremåte? Jeg får vondt av å høre på ham, jeg tror ærlig talt han ikke er frelst.

   https://www.youtube.com/watch?v=PKKd-kthR-A

   https://www.youtube.com/watch?v=-fWGhqtvkko

   Men det er ikke så ille at det ikke er godt for noe, her er en quote fra en tidligere følger: What’s frustrating is that I Used to watch that guy, I really thought at first that he was a TRUE man of God …. Boy was a wrong. But guess what though, what the enemy meant for evil , GOD turned it for GOOD in my life. Some of the videos I watched from that false teacher, lead me off the path of being lukewarm. So Good did come from it but it was all under GOD’s RIGHTEOUS Right hand.

  • Student! Jeg satt i går kveld å så deler av dette femkløveret som etterhvert ble til fire, i denne diskusjonen det sikkert hadde vært best å ta uten publikum. Jeg vet ikke så veldig mye om han, men han sier mye som jeg er helt enig med og som andre har sagt før jeg lyttet i flere timer på noen av hans lange videoer. Han sier også endel i sin undervisning som jeg har blitt overbevist om selv. Han har fått en veldig åpenbaring i ordet som han backer opp fra det gamle til det nye testamentet. Så man kan ikke si med sikkerhet hvem som er hva uten å kjenne noen, men det er ok å ha en sunn skepsis uten og dømme andre nord og ned. Det vil alltid være noen som anklager noen og hverandre, så for mange er forvirringen komplett, noe som er veldig uheldig.

  • Betina – Enig, sunn skepsis må en alltid ha med. Gi dem en sjanse, studer om det de sier er riktig, og om de demonstrer sin tro i væremåte. (Åndens frukter)
   Har lært meg igjennom årene at kunnskap ikke nødvendigvis er et tegn på åndelighet, men heller hva en gjør med kunnskapen. Som en broder sa: kunnskapen må gå ned i hjertet og ut i armene.
   Ja, denne diskusjonen de hadde burde ikke vært åpen for publikum, dette fører ikke til noe godt.

  • Skrevet av Bjørn, som jeg trodde kalte seg kristen:

   «Det er vel heller forherdelsen hos slike som Qanon og Birgir Hermansen som gjør dem døde for Gud.
   Hadde de valgt å omvende seg, søke Gud om nåde, bedt om at Jesus Kristi blod vil rense og helbrede dem fra denne giften, hadde de kunnet fått hjelp og nåde fra Gud.»

   Hva er det egentlig som skjer?
   Er du riktig vel bevart?

  • Qanon og Birgir avviser ALT Guds Ord og fastholder synden, sier Bjørn.

   Hopper du over alt de skriver her inne Bjørn -og bare dikter opp ting og dømmer dem i vei?

   Leser du Guds Ord og tar deg tid med Herren i det hele tatt lurer jeg på? Hva slags søppel er det du fyller deg med daglig?

  • Student! Det er riktig det du sier om kunnskapen. Det står så fint at Gudsfrykt er begynnelsen til visdom, kunnskap kan de fleste tilegne seg hvis de leter, visdommen derimot er det Gud som har og gir oss om vi ber og leter som det står et sted i ordspråkene. Selv har jeg mye å jobbe med og mot, og ønsker aldeles ikke fremstå som en som innehar all verdens gode frukter å vise til. Jeg sliter med mine saker som jeg absolutt kan forbedre på alle måter, men Jesus sier klart at om greien ikke blir i treet, kan vi ingenting gjøre i oss selv. Så her er fasiten, å holde seg så nær Jesus og ikke miste Han av syne da det er så lett under de «rette» omstendigheter.

  • Hannah. Vi ser på fruktene hva Qanon og Birgir og tildels hva du selv er i ferd med å bli. Forherdelse virker åndelig død, det hjelper ikke å irettesette mennesker som er døde for Gud.
   Birgir og Qanon fortsetter på sin arrogante vei og fruktene deres viser at de er døde for Gud.
   Gud har sendt sitt sverd gjennom menigheten og markert et skille mellom hveten og ugresset.
   Både Birgir og Qanon har lenge forherdet seg og fruktene ser vi i form av hån, spott og vantro.
   Slik du har rottet deg sammen med disse vantro har gjort at jeg forstår at Rune Lye`s advarsler er blitt forkastet av dere.
   Det er trist og tragisk, men sånn vil det være nå i den siste tid.
   Gud bruker trengselstiden til å lutre sitt folk og dere aner ikke at dere lever i trengselstiden.
   De profetiske ord blir oppfylt, og dere aner det ikke.
   I Birgirs tilfelle skyldes det at han har drukket av verdens urene brønner, for tidligere var han et lys. Men nå, stummende mørke.
   Qanon har vært forherdet fra første gang han skrev noe her inne.
   Det går et skille mellom de kloke jomfruer som har åndens olje på sine lamper og de som har lampen uten å ha olje.
   Både Birgir og Qanon er begge i kjødet og er begge av den samme ånd som preget Jesabel i GT.
   Min kommentar var til søster Kikki og broder Rune.
   Vi står alle utenfor leiren og bærer Kristi vanære.
   Nå bruker ikke jeg “kristen” om min stilling men heller “Jesus-troende” eller “bibelske etterfølgere av Jesus”
   Hadde Birgir og Qanon hatt en dråpe av ydmykhet, da var det ennå håp.

   1
   4
  • Jeg finner ikke EN riktig setning i alt fra Bjørn. Det vil ta lang tid å kommentere , og det er ikke verdt det. Han er stivnakket og vil aldri komme til å gå i seg selv før han går til Jesus med disse påstandene om brødre. Jeg vil bare gråte. For Bjørn også, fordi han har en vei å gå.

   EN ting; Kristne som er opptatt av andres manglende frukter -og ikke VET navnet på fruktene engang…Blir forundret…

   Snakker først og fremst om Qanon nå, (både meg og Birgir kan lære litt ordlegging og annet av ham, når vi kommenterer her) men jeg finner ihvertfall raskt to frukter i kommentarene til Qanon. Gang på gang vises de. (Uten å mene å sette ham opp på en pidestall for det. For fruktene SKAL vises hos oss)

   Men disse ser jeg ikke hos Bjørn nå. (Jeg synes å huske en av dem fra Bjørns kommentarer tilbake i tid, men er ikke helt silkker)

   Hvor han får det ifra Bibelen at NÅ har faktisk trengselstiden startet, aner jeg ikke. Ikke noen kapitler i Bibelen å vise til. Vil råde Bjørn til å skifte over til sann Bibelsk undervisning. Start med Mac Arthur . F.eks.

 2. Når du sier du ikke er Gud , hvordan vet du med skrå sikkerhet at jeg kommer til å dø , når bibelen sier at noen skal bli rykket opp uten og dø ?
  Jeg har advart deg Birgir og det mange ganger , jeg dømmer ingen .

  • Hvis du skak rykkes opp, må du vende om, og gjøre opp for synden i ditt liv. Som det er nå, LEVER du i synd. Og hvordan kan du da bli rykket opp?

  • Dine advarsler tar jeg med en klype salt. Ingenting å bry seg med. Du sier du dømmer ingen. Dog er det på det rene at du har dømt Qanon og Hannah i harde ordelag. Vend om før det er for sent.

 3. Ifølge salme 139.16 er dagen for livets siste dag bestemt, om det skjer pga Corona eller andre ting, betyr lite. Det viktigste er navnet i livets bok…

 4. Litt av en “Guds mann” dere her promoterer. Søkelys er blitt en skygge av seg selv, og fremstår som useriøs. Trodde du var en sann kristen Kjell.. Ikke en som farer med konspirasjonsteorier og bare viss vass. Men at søkelys også har mistet tråden og fokuseer på Christensen, covid 19 og Trump, overasker egentlig ikke. Ser jo at det er de samme tullingene som skriver her enda, akkurat som siste 5 år. Useriøst og latterlig Kjell.

  https://www.abcnyheter.no/nyheter/verden/2021/10/20/195795972/trump-vanaerer-colin-powell-dagen-etter-hans-dod-avskyelig

  • Alle er SÅ fantastiske, hører vi ofte etter de dør….
   DET er jo ikke alltid sant.
   Det bør jo være lov å reagere?
   Har Trump kanskje rett?
   Er det SÅ feil det han sier?

  • Inge S.
   Jeg er så lei av denne Jesabel ånden som preger navnekristne her inne. Drit lei denne sure kritkk som alltid kommer fra selvgode fariseere og religiøse som er totalt hjernevasket og som ikke tåler noe annet enn ferdiggulpa religiøst slitter. Blir så innmari lei dere tilsynelatende religiøse.

   1
   4
  • Randi, er jo ikke vits å spørre deg , du svarer ikke allikevel, har jo et lite håp, du er jo voksen, men tenker heller du er en frafallen gutt, mann , en stakkar som bare morer deg her inne. Mangler venner og hobbyer og fremdeles etter år kun er opptatt av alle feil med kristne…

   Hvem er de som du mener? Navnekristne. Eksempel?
   Et navn? Hannah? Kikki? Rune? Tore? Qanon?

   3
   2

Det er stengt for kommentarer.