Bokselegenden Marvelous Marvin Hagler døde etter å ha fått Covid-19 vaksinen

Marvelous Marvin Hagler var en amerikansk bokser, og ubestridt mester i mellomvektsklassen fra 1980 til 1987. Hagler forsvarte tittelen tolv ganger, og vant 78 % av kampene sine med knockout, og innehar derfor den høyeste knockout-prosenten av samtlige tittelholdere. Nå er bokseren død etter å ha fått sin Covid-19 vaksine melder Blazing Press. Også basketball-legenden Hank Aaron var blant dem som døde kort tid etter å ha tatt Covid-19 vaksinen.

De potensielt livsfarlige vaksinene er blitt pushet på både eldre og yngre og har gitt tildels alvorlige bivirnkninger som ansiktshevelse, blodutredeleser, for lave blodplater, hjerneblødning, hjertestans og blodpropp.

https://www.youtube.com/watch?v=EXS8Su36iEA

https://blazingpress.com/breaking-marvelous-marvin-hagler-executed-by-covid-19-vaccine/

4 tanker om “Bokselegenden Marvelous Marvin Hagler døde etter å ha fått Covid-19 vaksinen

 1. Imponerende resultater…

  Det var trist. Googlet han, var jo kun 66 år. Da skulle han endelig “gjøre som jeg vil) Leit at han tok vaksinen. Håper vi møtes igjen.

  De maser og ringer på 60åringer og eldre. Prater de høyt til venner og kjente om at de takket nei så får de hørt at de svikter i dugnaden o.l. Har de kreft eller annet så skal det mye til å stå imot, da får de sterke anbefalinger til å ta den. Skjønner godt dem som da allikevel takket ja selv om de hadde bestemt seg for å ikke ta den.

  Fytti grisen for et styr vi lever i… Syke verden. Tror ikke vi blir her stort lenger jeg.
  Men Gud kaller på mange mennesker, OG mange roper i sin fortvilelse på Jesus. Jeg har gleden og freden ennå og vil fortsette å ha den. Dere som ikke har det, Jesus har nok til alle. Vi trenger ikke bekymre oss for NOEN ting, og til dere som sier imot; Guds Ord er sant og ditt ord er løgn.

  Eier du Jesus da eier du alt.
  Mister du Jesus da mister du ALT.

  8
  10
  • Slik vil det være nå under den store trengsel, vi er nå akkurat begynt på de siste sju år av menighetens tidshusholdning.
   Det lyder et ord fra Den Hellige Ånd til vår tids kristne: “Frykt ikke for det du skal lide! Se, djevelen skal kaste nogen av eder i fengsel, forat I skal prøves, og I skal ha trengsel i ti dager. Vær tro inntil døden, så vil jeg gi dig livsens krone!”
   Dette ordet ble gitt menigheten i Smyrna, men blir gjentatt nå under den store trengsel. Frykt ikke. Jehova Gud vil aldri slippe din hånd.
   Vi er de kristne som skal gå gjennom den store trengsel.
   Vi merker at presset rundt oss øker. Forfølgelse mange steder, økende fiendtlighet mot Guds folk. Satan er rasende for han vet at tiden er kort.
   De sju årene vi nå inne i vil bli vanskelige, men verre for dem som ikke er utvalgt fra før verdens grunnvoll ble lagt. Hold ut kjære broder og søster. Ikke la hjertet bli grepet av frykt og angst.
   Rom 8,35-39: hvem vil skille oss fra Kristi kjærlighet? Trengsel eller angst eller forfølgelse eller hunger eller nakenhet eller fare eller sverd? som skrevet er: For din skyld drepes vi hele dagen; vi er regnet som slaktefår. Men i alt dette vinner vi mere enn seier ved ham som elsket oss. For jeg er viss på at hverken død eller liv, hverken engler eller krefter, hverken det som nu er eller det som komme skal, eller nogen makt, hverken høide eller dybde eller nogen annen skapning skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre.
   Alt dette opplevde Paulus og når vi nå skal gjennomgå det samme, vil likevel alt dette vanskelige ikke kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus vår Herre.
   Han vil redde oss ut når alt blir håpløst og helsvart

   2
   9
  • Kan du snart kutte ut denne skremselen din Steffen? Du kommer med alt annet enn fred. Jesus sa: “Fred gir Jeg deg. Ikke den fred som verden gir.” Det er BARE Jesus som kan gi fred.

   Hadde jeg ikke vært frelst og kanskje lurte på å bli det så hadde det du skriver gjort at jeg tenkte jeg kan jo vente noen år til…
   Men bortrykkelsen kan skje når som helst! Tiden her på jord etter det blir helt grusom. Først DA starter trengselstiden. Sier du nei til merket kommer du til å dø.

   Til deg som ikke har tatt imot Jesus , ikke vent et sekund.

   Gud sier til sine barn at “Fordi du har tatt vare på Mitt ord om utholdenhet vil jeg også HOLDE DEG BORTE fra den prøvelsens time som skal komme over hele verden, for å prøve dem som bor på jorden”. (Joh.Åp. 3:10) HVEM bor på jorden under prøvelsens tid på jorden? De som IKKE er Guds barn. Denne grusomme trengselstiden er ikke for de kristne.

   “Se, Jeg står for døren og banker. OM noen hører Min røst og ÅPNER døren, da vil Jeg gå inn til ham og holde måltid med ham og han med Meg.” (Joh.Åp. 3:20) Du som ikke er frelst kan se etter disse versene så står det intet mer om menigheten før på slutten. Menigheten er ikke på jord under trengselen.

   Joh.Åp. 4:1: “Deretter så jeg, og se! – en dør var åpnet i himmelen. Og den røsten jeg før hadde hørt tale med klang som av en basun, sa til meg: «Stig opp hit, så vil jeg vise deg det som heretter skal skje.»

   Er du ikke frelst, les Romerne 10, vers 9-10 og Joh.Evangelium 1, vers 12.

   1
   8
 2. Dette er ingen vaksine men en gift som kan drepe deg. Kvinner blir sterile slik at de ikke kan få barn. De skal ha befolkningskontroll og naturlig befrukting skal reduseres kraftig i fremtiden. Barna skal skapes ved kunstig befruktning og det må søkes om dette. Befolkningskontrollen skal foregå i laboratoriene og ikke i hjemmet mellom mann og kvinne.. Vaksinen som nå pushes er satanisk. Det er bare å holde seg langt unna og så får en se hvor dette bærer hen. Men det er ikke bra ut.

  11
  16

Det er stengt for kommentarer.