Antiokia-menigheten fortsetter å “trosse” myndighetene med kreativ samlinger til bønn tross Covid-19

Den apostoliske menigheten Antiokia i Kristiansand vil fortsette å samles til bønn rundt Torvet og domkirken i Kristiansand. For andre søndag på rad var deler av menigheten samlet til bønn og lovsang -med god avstand mellom hverandre for å tilsynelatende respektere smittevern-reglene. “Hei kjære søsken, Gitt suksessen i går, kommer vi til å gjenta det hver Søndag frem til samfunnet åpner igjen eller til Gud sier noe annet. Kanskje til og med etter alt er åpent, om Herren vil,” skriver Jonathan Briggs på menighetens Facebookside.Jonathan Briggs er pastor for menigheten som ble grunnlagt av hans far, Randy Briggs som døde i januar 2019, bare 60 år gammel. Antiokiamenigheten har sitt forsamlingslokale på Hånes utenfor Kristiansand, men lokale smittevern-regler gjør at gudstjenester og møter i lokalet er forbudt.
Oppslutningen om søndagens bønne og lovsangsvandring var noe større denne gang enn sist gang, og derfor vil Antiokia fortsette med slike bønn og lovsangs-samlinger inntil videre. Se klippene fra gårsdagens bønn og lovsangs i parken og rundt torget i Kristiansand

Se et klipp fra søndagens bønne-fortseelse hvor et av menighetens medlemmer, Tor Ivar Johannessen avleverer en kort tale.