Covid-19 vaksinen: Helsearbeider ved Sørlandets sykehus innlagt med blodpropp etter å ha blitt vaksinert -helsearbeider innlagt i helgen døde

Den kontroversielle vaksinen til AstraZenica fortsetter å påføre folk som har tatt den blodpropp. Ved Sørlandets sykehus i Kristiansand ble en helsearbeider innlagt med blodpropp mandag etter å ha fått et skudd av vaksinen. Tilstanden skal ikke være alvorlig, men helsearbeideren er gått fra å stelle syke til å bli pasient selv. Samtidig med at det rapporteres om stadig flere bivirkninger av de ulike vaksinene, øker skepsisen til vaksinen i deler av folket. Ved juletider i fjor ble vaksinene introdusert som den store frelser, men så langt er resultatet nedstengte byer og kommuner, flere med blodpropp og økende smittetall over hele landet. Mandag ble det også klart at en av helsearbeiderne som hadde fått AstraZenica vaksinen og blitt påført alvorlig bivirkning er nå død.

3 tanker om “Covid-19 vaksinen: Helsearbeider ved Sørlandets sykehus innlagt med blodpropp etter å ha blitt vaksinert -helsearbeider innlagt i helgen døde

 1. Rottegift fra helvete var uttrykket evangelist Levi Jensen brukte om disse vaksinene.
  Han har rett. Det kan virke som om mange her har inntatt sine posisjoner i et slags militært kommandoregime der det nå handler om å ha tillit til og utføre de ordrer som kommer ovenfra, uten å stille spørsmål. Den nesegruse tilliten til det kvasivitenskapelige etablissementet har et religiøst preg over seg, og all tvil blir som å banne i kirka.
  Vel, la politisk og religiøst forførte ta denne rottegift. Jeg stoler ikke på våre myndigheter. Myndigheter er eksperter på å dekke over, skjule, hemmeligholde og sno seg unna etthvert ansvar.
  Jeg oppfordrer både venner og familie til å ikke ta denne rottegiften som forårsaker blodpropp og død hos noen.
  Hva slags virkning de har på lengre sikt er også usikkert.
  Kanskje ikke vaksinen dreper deg umiddelbart, men om et halvt år, et år, to år eller fem år. Jeg og min familie vil ikke ta risikoen.
  Kjenner jeg våre korrupte myndigheter rett, ender de med å konkludere med at blodproppene kom tilfeldig og at vaksinene er tygge for de fleste.
  Men kanskje er det nettopp du som dør raskt av vaksinen.
  Motstand folkens, motstand!

  5
  10
  • Enig. Endel av oss har forstått at disse vaksinene er livsfarlige.
   Kommer ikke til å ta dette svineriet.

   3
   9
 2. Tror kristne og muslimer nå puste rolig, legge overtroen på hylla og vurdere dette så nøkternt som mulig.

  Det viktig å være skeptisk og ha et åpent sinn, men ikke så åpent at hjernen faller ut. Religiøse fanatikere, fordømmende endetidsprofeter og lettlurte konspirasjonsteoretikere føler seg ofte frem i blinde. De hyler og skriker og siterer salmene i dødsskyggens dal. Bedre å åpne øynene og slå på lyset.

  Eller kan det være sant at virus, feminisme og demokrati, kunnskap og alt som ondt er, er Arbeiderpartiets, Obamas og Satans skyld? Forstår at troende er indoktrinert til å lukke øynene for virkeligheten og isteden følge magefølelsen og Den hellige ånd. Men denne gangen tror jeg ikke bønner og besvergelser hjelper. Man kommer i alle fall litt lenger med sunn fornuft.

  😄😄😄🤪

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.