Vurderer å forby alle private sammenkomster og ytterligere innstramming i Oslo -Coronafrykt i hovedstaden

Kan komme til å stenge ned skoler og barnehager og forbud mot alle private arrangement Byrådsleder Raymond Johansen  i Oslo uttalte søndag at det kan bli aktuelt å forby alle private sammenkomster for å få ned smitten. Det er spesielt blant barn og unge mellom 0 og 19 år at det nå er omfattende smitte og det er en mutert utgave av Kinaviruset som er årsaken. På tross av at Oslo har blant de strengeste smitteverntiltak i landet, har man likevel ikke lykkes med å slå ned smitten. Lørdag ble det registrert 854 nye smittetilfeller i Norge hvorav 303 var i Oslo. Oslo kommune følger nå situasjonen nøye og vurderer løpende om nye tiltak er nødvendig. Det er frykt for at Norge om kort tid kan komme til å bli rammet av den tredje smittebølgen som får byrådslederen i Oslo til å varsle at det vil komme nye tiltak i hovedstaden innen «veldig kort tid».

Byrådslederen mener Oslo har 14 dager på seg for å slå ned smitten. Derfor vil byrådet innen «veldig kort tid» presentere nye tiltak. Johansen sier at et av tiltakene som er oppe til diskusjon, er hvorvidt man skal forby sosiale sammenkomster.

– Nå må vi sette Oslo på hvilemodus de neste 14 dagene, for å se om vi greier å slå ned smitten. Han mener hovedstaden nå er inne i sin mest alvorligste fase av pandemien. Oslo har fra før svært strenge tiltak og det er svært få verktøy byrådet har i verktøykassa for å kunne slå ned smitten. Derfor er det å forby private sammenkomster ett av de få virkemidlene byrådet har igjen. Selv om det meste er stengt ned i Oslo har dette så langt ikke hatt den ønskede effekten og da må det sterkere lut til. Blant annet kan det bli aktuelt å stenge ned skoler og barnehager.

7 tanker om “Vurderer å forby alle private sammenkomster og ytterligere innstramming i Oslo -Coronafrykt i hovedstaden

 1. Snart et år siden revolusjonen nå. Og den har vært særdeles vellykket. Normal væremåte blir sett på som sosiale avvik. Kroppskontakt, håndhilsing, klemmer etc er ikke lenger akseptabelt. Staten bestemmer hvor mange man kan møte selv på privat grunn. Du kan straffes for å se din egen familie. Og befolkingen er indoktrinert til å hylle dette og rope på flere tiltak og strengere straff. Befolkningen har sluttet å møtes, sosiale medier med strengere og strengere sensur styrer alle samtaler, store kjeder soper inn penger mens private går konk. Og folk sitter alene og kaster vekk livene sine på noe som aldri kommer til å avsluttes. Erna, Høie, Nakstad og co. har oss i tankene. Alt til deres beste… Helt til vi alle står i kø hos NAV.

 2. Kristne mennesker burde gå foran å isolere seg selv helt for å hindre at smitten brer seg. Det som må til for å slå ned dette viruset er full nedstengning av absolutt alt.
  Regjeringen må komme med nasjonale tiltak som inneholder full stengning av alt utenom matbutikker og apotek.
  Kun en person pr husstand kan gå og handle inn.
  Det bør være forbud mot å ha gjester i private hjem.
  Folk må pålegges å bruke munnbind hele døgnet.
  Ektepar som deler soveværelse må splittes opp slik at de ikke smitter hverandre i søvne. Både barn og unge må holdes innesperret på eget rom.
  Fullt portforbud etter klokken 17 og dem som må ut på viktige jobber må ha med seg et bevis som viser at de må på jobb.
  Dette er veien å gå.
  Kristne og lovlydige borgere må følge dette frivillig.
  Munnbind, tvangstrøye, isolasjon, håndhjern og null menneskelig kontakt er et must.
  Det bør opprettes telefoner og nettsteder hvor folk kan angi naboer som bryter reglene.

  3
  4
  • Det ser ut som smitten ikkje let seg stoppa. Les ein om spanskesyka så står det at Oslo ikkje vart stengt ned og at smitten der ikkje var størreenn i resten av landet.

   https://no.wikipedia.org/wiki/Spanskesyken

   “Sunnhetskommisjonen i Kristiania fikk høsten 1918 kritikk for at ikke skolene ble stengt, forsamlinger ble forbudt og sporveistrafikken redusert, slik det var gjort i andre byer. Kommisjonen svarte at slike tiltak ikke ville ha betydning i en storby, der mennesker har så mange nødvendige møtepunkter, og det å skulle stenge trikk, tog, verksteder og fabrikker, restauranter og spisesaler var helt urealistisk. Antall døde av spanskesyken var likevel lavere enn i landet, 0,4 % i Kristiania mot 0,6 % i landet”

  • Angående munnbind, bør det bli påbudt med munnbind om natten og 1m avstand i ektesengen?

  • Munnbind og to meters avstand i ektesengen vil effektivt få ned tallet på barnefødsler i landet.
   Vi vwr jo at eliten pusher befolkningsreduksjon så dersom det innføres to meters avstand og dette etterleves vil befolkningstallet gå ned etterhvert.
   Måltet til Bill Gates og globalistene.

 3. Birger, tenker det er ironi, men jeg kan jo ta feil. Hvis så, er du redd for coronaen?

Det er stengt for kommentarer.