“Blodmånen kommende tirsdag innleder noe avgjørende rent profetisk” hevder John Hagee

John Hagee: Antyder at Gog krigen kan være på trappene ettersom fire blodmåner indikerer noe “profetisk betydningsfullt” 

Tv forkynner og den velkjente Israel-vennen John Hagee tror verden står overfor en betydningsfull profetisk hendelse i løpet av de kommende 14-20 måneder. Fra Blodmone15 april 2014 og frem til 28 september 2015 vil verden være vitne til fire såkalte “blood Moons” som skal inntreffe fire ganger i perioden april 2014 til september 2015. I følge Hagee representerer dette et unikt tegn som kan symbolisere at noe stort profetisk vil komme til å skje. Hagee som blant annet har skrevet boken “Four Blood Moons, – Something Is About To Change” antyder i sine tre prekener over temaet at verden kan stå overfor “Gog krigen” som er omtalt hos profeten Esekiel. “Gud vil komme til å knuse Israels fiender, fordi USA som engang var stort, sterkt og respektert, nå er svekket, ynkelig og uten vilje til forsvar. 

John Hagee’s prekenserie over temaet “The Comming Four Blood Moon” som ble publisert på You Tube 17 desember er en to timer lang video som inneholder tre prekener over temaet. I de tre prekenene slår John Hagee som forøvrig er skilt og gift på nytt fast at “noe betydningsfullt profetisk vil komme til å skje i perioden april 2014 til september 2015. – Noe profetisk som angår Israel og som muligens må settes i forbindelse med Gog krigen omtalt hos profeten Esekiel fra det gamle testamentet. (Esekiel 38-39) De neste 14-18 måneder vil vise om pastor Hagee får rett eller om dette er nok en villedende spådom fra en religiøs strømning som har en lang tradisjon i å bomme med sine profetier. John Hagee blir av mange beskyldt for å være en falsk lærer som har hevdet at jødene har en spesiell og egen frelsesvei fremfor alle oss andre.

Fra Norge I Dag: Blodmåne tirsdag kveld

Verden forbereder seg på en sjelden astrologisk opplevelse under årets Pesach. En serie på heldekkende måneformørkelser på rad, kalt «blodmåner» på grunn av at månen ser rød ut, når dette skjer, skal skje i løpet av de neste to årene. To av blodmånene skjer den 15. Nissan (andre dag i Pesach) i år og neste år, og to på første dag av Sukkot (Løvhyttefesten) i år og neste år.

Begrepet «blodmåne» kommer fra et vers hos profeten Joel som lyder:
«Solen forvandles til mørke og månen til blod før Herrens dag kommer, den store og skremmende.» (Joel 3:4). Verset er også gjengitt i Apg 2:20. Fenomenet har vært omtalt vidt og bredt blant annet av den amerikanske pastoren John Hagee i en bestselger kalt «Fire blodmåner», basert på oppdagelser av den messianske forkynneren Mark Blitz.

Blitz kommenterer selv saken og sier: «Jeg tror at blodmånene har en viktig historisk og profetisk betydning, akkurat som da de fulgte like etter viktige historiske hendelser i 1948 og 1967. I profeten Joel står det nevnt tre ganger om at solen og månen skal bli formørket, før det blir snakk om gudommelig vrede over alle land som ønsker å dele Israels land.

–Jeg tror disse blodmånene er ment som røde trafikklys som sier til både Israel og nasjonene at de kommer til å krysse grenser hvis de gjør dette og at Gud har mer enn en telefon og en skriveblokk i hendene. Profeten Joel tror viktige historiske hendelser kommer til å skje ganske kort tid før eller etter blodmånen er synlig. Biltz understreker også en annen ting som ikke mange er klar over. Det er blodmånen som kommer neste år (2015) også kommer til å skje på slutten av det bibelske sabbatsåret. –Det er utrolig.

Av Lars-Toralf Storstrand (Norge i Dag)

5 tanker om ““Blodmånen kommende tirsdag innleder noe avgjørende rent profetisk” hevder John Hagee

  1. Jeg kan mene mye, og du også. Men Guds ord sier klart at John Hagee lever i synd. Slik jeg ser det, så stoler jeg 0 % på en forkynner som ikke lever rett!

    Prøv å få en flis i fingen, den verker. Du konsentrer deg alt om den, og oppfører deg rart. Slik er det også med synden, den gjør oss «rare» og uskikket på det åndelige område. Men nok om det, du kan lese mer på blogg og hjemmesiden vår om hva jeg mener om dette emne. Personlig ville jeg aldri festet min litt til noe av Hagee står for da han er etter skriften under mørkets makter med sitt liv og tjeneste!

    En kristne har ikke anledning etter en skilsmisse å gifte seg igjen, gjør han det så lever han og den nye ektefellen i synd (hor).

  2. Tre likeverdige Guder er pr. Norsk definisjon tre Guder. Hvis ikke du ser det Kjell, så be om å få skolepengene igjen, og jeg er sikker det får du. Guds ord sier at det er flere Guder, også avguder. Men det er kun en som er over alle, Gud Fader! Dette så Newton, men så var han stødig i matematikk!

Det er stengt for kommentarer.