Krever deportasjon av kvinnelig “apostel” etter påståtte dødsfall knyttet til demonutdrivelse

8 år gammel jente og 15 år gammel gutt torturert og drept av foresatte eller familiemedlemmer som sa at Satan hadde tatt bolig i barna

En kvinnelig pinsepredikant som hevder å kunne utfri folk fra hekseri er en fare for barn og bør bli deportert fra England, hevder aktivister som mener at Helen Ukpabio som påstår seg å være en kvinnelig apostel bør deporteres fra Storbritannia. Den selvutnevnte kvinnelige apostelen som bærer fargerike vestafrikanske klær og hatter er grunnlegger av den omstridte “Liberty Foundation Gospel Ministries” i Nigeria som har 150 filialer i Afrika og Europa. 

Den kontroversielle kvinnelige “apostelen” har spesialisert seg på å sette bundne mennesker i frihet ved å gjennomføre “utfrielses-seanser” samt holde husmøter i London med mennesker som tror at hun har makt til å jage ut demoner. Det har forekommet mange tilfeller hvor barn i Storbritannia har blitt torturert og noen har også blitt drept som en følge av den religiøse tro Helen Ukpabio utøver, sier Gary exorcismFoxcroft som er administrerende direktør for Witchcraft and Human Rights Information Network. Han oppfordret innenriksminister Theresa May å deportere Ukpabio umiddelbart, og legger til: “Mens regjeringen raskt sørger for å stanse islamske predikanter dersom deres tilstedeværelse er til skade for offentligheten møter ikke kristne pastorer på slike hindre. I følge kritikere skal den kvinnelige apostelens veiledning til foreldre være at dersom et barn under to år skriker om natten eller er urolige og har sviktende helse, betyr dette at han eller hun er satans tjenere. I de siste årene ble en åtte år gammel jente og 15 år gammel gutt torturert og drept av foresatte eller slektninger som påstod at satan hadde tatt bolig i deres kropper. Disse to dødsfall skal ha direkte forbindelse med Ukpabio’s virksomhet. I løpet av de siste 10 årene har britisk politi vært involvert i 81 saker hvor afrikanske barn har vært missbrukt, torturert og endog drept i forbindelse med kristen eksorsisme eller behandling av såkalte åndelige medier.  (Videoen er ikke assosiert med Ukpapio’s kirke, men fra en annen afrikansk pastor som driver med det mange oppfatter som  tvilsomme demonutdrivelser)

Én tanke om “Krever deportasjon av kvinnelig “apostel” etter påståtte dødsfall knyttet til demonutdrivelse

  1. Gud er “han”, Jesus var mann, han valgte ut 12 mannlige apostler. Abraham og Moses var menn, alle profetbøkene i gt var menn. Hvorfor?

    Riktig nok var det en dommer som var kvinne. Men Bibelen sier i klartekst at hun egentlig hadde et annet kall.

    Folk kan velge selv. Gud tvinger ingen til å følge hans bud. Men personlig ville jeg aldri vært med i en kristen virksomhet som ikke følger Bibelens rollemønster. Da burde de i hvert fall skrevet en ny Bok som erstattet Bibelen.

Det er stengt for kommentarer.