Ble magnetisk etter PCR testen som skal avsløre Coronasmitte

PCR testen som er brukt for å sjekke om noen har Corona kan gjøre folk magnetiske. Flere har sagt at de er blitt magnetiske av å ta testen og fra en leser hvor både hun og hennes mann er blitt magnetiske flere steder på kroppen har vi fått tilsendt private foto som vi legger ut i nederst i saken. Påstander om at vaksinen har gjort folk magnetiske har lenge versert på sosiale medier. Vi kan ikke se bort fra at også testpinnene som brukes ved PCR testen kan gjøre folk “magnetiske”.

“Jeg har vært hos legen, tok med meg en skje og satt den på brystet, han hadde ikke et ord å si om det, han visste ikke hva han skulle si skriver vår leser om det hele. Her er bildene som viser at det er mulig å bli magnetisk etter PCR testen. Andre mennesker har rapportert at de har hørt at andre også er blitt magnetiske etter å ha tatt testen for å avdekke Corona-smitte. Bildene er sendt Søkelys av en leser som er blitt magnetisk etter å ha tatt PCR testen

 

 

 

8 tanker om “Ble magnetisk etter PCR testen som skal avsløre Coronasmitte

 1. Avisen “Norge idag” hadde en trist beskjed til oss idag:
  Geir Korneliussen er død
  Geir Korneliussen, leder av Storstua omsorg og konferansesenter i Røyken, døde 20. november, 59 år gammel, etter å ha vært korona-syk.
  Jeg vet ikke om han hadde tatt Corona-dosene sine.
  Kanskje Andersen kunne undersøke dette…
  http://www.evangeliekirken-arendal.no

  • Døde han med eller av covid ? , er det tatt blodprøver av han og er Corona viruset isolerte ?
   Hvilke underliggende sykdommer hadde han og er det anledning for for Korona skeptiske leger/ forskere kan oppdupsere han ?

   Kan du Anders Helge Myhren gi meg ett svar på dette. ?

   For vi vet at norske helse myndigheter kan være rimelig lemfeldig med covid diagnoser og da spesielt om det passer godt med deres agenda.

   3
   3
  • Hei Rune Lye…
   Jeg kan ikke svare på disse spørsmålene!
   Derfor spurte jeg (H.C) Andersen om han kunne svare. Jeg har foreløpig ikke hørt noe fra han, og da går jeg ut ifra at Korneliussen IKKE hadde tatt sine vaksinedoser. Da kan det fort gå slik, som dette.

  • Hvorfor forventer du at Kjell skal kunne svare på dem mer en deg ?
   Tror du han har tilgang på full helse rapport på denne personen eller tror du han får hyre inn eksterne eksperter til og forta en oppdukskjon?

   2
   2
  • Personen døde angivelig av eller med Covid. Det vil si at han testet positiv på en PCR test. Om han hadde bakenforliggende helseproblemer vet jeg ikke. Ei heller om de gav ham vaksine.
   Alt jeg ser er at mange ba for ham, men Gud valgte å ta ham hjem.
   Han var reiseklar for å si det sånn.

   1
   1
  • Det var trist.
   Så dem på visjon Norge før i tiden. De beste folk…Satte pris på ham og kona på skjermen. For et par! Visjon Norge mistet en av sine to beste musikere da han forsvant. Han og kona stod virkelig på for visjon Norge. Har sett litt på kanal 10 når han spilte. Mine tanker går til hans kone nå.

  • Tenker heller overraskelsen blir stor dersom han blir gjenopplivet på den nye jord.

   1
   3
 2. Korneliussen døde av covid, og var ikke vaksinert.
  Han og kona frarådet sterkt i prekener folk å ta vaksinen.

  De som uttaler slikt gjør seg potensielt skyldige i forsettelig drap. Alle dere konspirasjonsteoretikere, enkle og enfoldige religiøse figurer, må ta innover dere alvoret.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.