Nå har Israel begynt å gi sprøyta til barn i alderen 5-11 år. Stakkars barn som blir skadet og stemplet for livet. Galskap!

“Om Antikrists nære venn, den falske profet, står det om implimenteringen av dyrets merk på hånd eller panne (som sprøyta er inngangsporten til): “Det utvirker at det blir gitt ALLE, SMÅ og STORE, rike og fattige, frie og treller, et merke i sin høyre hånd eller på sin panne, og at INGEN kan kjøpe eller selge uten den som har merket: dyrets navn eller tallet for dets navn.” (Åp 13:16-17) Vi nærmer oss Jesu gjenkomst og Antikrists fremtreden,” skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook torsdag. Corona-pandemien, lockdowns av kristne gudtjenester og kirker, innføringen av Coronapass, diskriminering mellom uvaksinerte og vaksinerte og apartheid som blant annet Vebjørn Selbekk i avisen Dagen i realiteten støtter, gjør at stadig flere kristne føler at oppfyllelsen av apokalypsens profetier er kommet nær.

“Jeg synes vi lever i en grusom verden. Det minner meg mye om hvordan det vil bli I trengselen, når folk blir tvunget til å ta dyrets merke, hvis ikke får de ikke kjøpt noe. Mange vil bli drept i trengselen hvis de nekter å ta merke. De som vil følge Jesus Kristus blir drept. Men vi som har tatt imot Jesus Kristus nå, vil bli med til himmelen når Jesus kommer snart kommer til bake I skyene, amen 🙏🙏 jeg tror vi nærmer oss denne tiden veldig,” skriver Marit Johansen. “Det er også viktig å nevne Johannes åpenbaring 16 vers 2. At det vil slå ut vonde byller på dem som bærer dyrets merke. Det må jo være en immunitetssvikt for dem som har merket,” skriver Anne Laila P. Skum. “Hva er det som skjer..Mange kristne takker Gud for vaksinen..Hvordan kan det være så motsatt? Jeg forstår ikke at flere kristne ledere ser noe helt annet..En trist tid..😥,” skriver Berit Knudsen. “SITTER VELDIG LANGT INNE For veldig mange kristne å ERKJENNE hvor i det historiske løpet vi befinner oss.
HVORFOR? Jo fordi folk innerst inne vet at “den tiden” koster oss potensielt ALT.
Å stå opp for sannheten er kongelig, mens det derimot er kujonaktig å ikke søke sannheten og stå opp for sannheten og istedet vandre blindet og bedratt av løgnene.
I verdens beste land å bo i har komforten blitt så overveldende for folk at mange klarer ikke å forestille seg den tiden bibelen beskriver som nå, i min levetid.
ALLE ER FRI TIL Å VELGE SIN VEI OG VANDRING.
Men vi ser nå en kraftig oppvåkning blandt ufrelste som “tror på Gud” og verdsetter verdigrunnlaget vi “har” levd med i mange 10år høyt. De ser dette rakne og de søker å danne seg et sant globalt perspektiv.
Aldri har jeg opplevd Norge så åpent for evangeliet som nå, nesten daglig får man anledning til å vitne om Jesus og lede mennesker til å søke SELVE SANNHETEN 😀,” slår Øyvind Olsen i “Good news” fast. Sylvia Lyssand Selmi: “Desto viktigere er at mennesker blir forent med Faderen igjennom Sønnen Jesus Kristus… I Jesus har vi forlikelsens tjeneste til å forsone mennesket med Gud. 🙏 Det skjer en oppvåkning men denne oppvåkningen stoppes av sprøyten… de kaller vaksine,- ved å endre din Gudegitte DNA og den fysiske forbindelsen til Sannheten,”

Facebook Comments

8 tanker om “Nå har Israel begynt å gi sprøyta til barn i alderen 5-11 år. Stakkars barn som blir skadet og stemplet for livet. Galskap!

 1. Ja det virker som om den verden som vi kjenner holder på å rakne…Vi er over i noe nytt som ikke kan reverseres. Det blir aldri “som før” igjen.

 2. Israel had already abandoned their God. The current Jews do not have strong faith in their God again. They have succumbed to the materialism and the pressures of the West, hence rejecting their God. They have more faith in man than God. God has rejected them also. How come that children between 5 and 11 years are being injected against covid-19 vacinne. Where is their God that promised that ‘I AM THE LORD THAT HEALETH THEE.

 3. Og enda finnes det navnkristne som tror nasjonen Israel er Guds folk i dag. Hjelpe seg mann. INGEN vet i dag hvem som har ekte jødiske aner. Ashkenazi-jøder som i dag befolker Israel er det ingen som vet hvor kommer fra. Jødene opphørte som folk i år 70. Idag

  3
  3
  • Det spiller ingen rolle JV, hvem som vet hva om hvem som er hvem av Israels stammer, for Jesus har total kontroll på hver enkelt av menneskene i alle de 12 stammene. Ingen ting, absolutt ingen ting er skjult for Jesu øyne.

   Mvh RJ

   3
   1
  • “Jøde er IKKE den som er omskåret på kroppen, men hjertets omskjærelse i ånden”.

   Snart er den bunnfalske kristenhetens dager talte. Gu skje lov!

   2
   3
  • Er det ikke rart; JV-EN har, for ca. to år side, tutet oss ørene fulle, at HUN var en blant de 14400 av alle israels stammer. Men HUN er ikke i stand til å fortelle HVILKEN stamme HUN tilhører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *